Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 480

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Brunotti Sup, Skimboards και Kiteboards

8 styles.

Brunotti

Εμπιστεύσου τον εξοπλισμό σου και φτάσε την αδρεναλίνη σου στο μέγιστο! Εξοπλίσου κατάλληλα για κάθε θαλάσσιο σπορ μέσα από μια μεγάλη συλλογή σε Σανίδες SUP, Αξεσουάρ SUP, Skimboards & Kiteboards από την Brunotti στο No1 e-shop!

Η Ιστορία του Brand Brunotti

Η ιστορία του brand κάνει την εμφάνισή της το 1979 από τον Claudio Brunotti, του οποίου το πάθος του για τα θαλάσσια σπορ και τα σπορ στην παραλία στο Scheveningen στην Ολλανδία τον οδήγησαν στην δημιουργία του brand. Όλα ξεκίνησαν με την δημιουργία προϊόντων για σερφ και θαλάσσιων σπορ συμπεριλαμβανομένων και των μαγιό. Στο Cosmossport.gr θα βρεις Brunotti Kiteboards, Αξεσουάρ SUP και Σανίδες SUP για κάθε στυλ.

Επίλεξε Brunotti Kiteboards

Για το Kiteboarding χρειάζεσαι τον κατάλληλο εξοπλισμό. Για να διαλέξεις το σωστό Brunotti Kiteboard χρειάζεται να δεις ποιος τύπος σου ταιριάζει καλύτερα. Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε Brunotti Kiteboards. Αυτό που ξεχωρίζουν όμως τα Brunotti Kiteboards είναι κάποια χαρακτηριστικά όπως ο ισοσταθμιστής ροπής, η ενεργή ραχοκοκαλιά, ο πυρήνας ξύλου CNC, το ενισχυμένο κάτω μέρος από PVC και άλλα. Με το kitesurfing νιώθεις την αδρεναλίνη να ανεβαίνει. Εάν επιλέξεις ένα Brunotti Kiteboard συμβάλλεις σε μια μοναδική εμπειρία με ασφάλεια και ποιότητα.

Επίλεξε Brunotti Σανίδες SUP

Το SUP είναι ένα άθλημα όπου γυμνάζονται πολλές μυϊκές ομάδες του ανθρώπου όπως: ραχιαίοι, τρικέφαλοι, γάμπες, κορμός και άλλα. Για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις δεν μπορείς να μην επιλέξεις μια σανίδα SUP Brunotti. Στο site μας θα βρεις Brunotti σανίδες φουσκωτές και συμπαγή. Οι Brunotti Σανίδες ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά τους όπως το δάπεδο από υλικό EVA στις φουσκωτές, το αποσπώμενο πτερύγιο, η λαβή μεταφοράς, δυνατότητα χρήσης για Windsurf στη συμπαγή σανίδα και πολλά άλλα. Με μια σανίδα SUP Brunotti νιώθεις την αδρεναλίνη να ανεβαίνει. Μπες στο Cosmossport.gr και βρες αυτή που σου ταιριάζει.

Βρες Brunotti Kiteboards, Αξεσουάρ SUP & Σανίδες SUP στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Kiteboards, Αξεσουάρ SUP & Σανίδες SUP Brunotti μέσα από μοναδικά χρώματα όπως καφέ, μαύρο, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο στο No 1 online online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.