Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 227

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Ανδρικά

418 styles.
από 12

Jordan Ανδρικά

O Michael Jordan θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών. Το όνομά του έχει συνδεθεί με τον χώρο του μπάσκετ. Από το 1984 έχει δική του σειρά παπουτσιών και ρούχων, με την ονομασία «Jordan», την παραγωγή των οποίων αναλαμβάνει η Nike. Ανακάλυψε την ανδρική συλλογή στο Νο1 online store!
Οι πιο δημοφιλείς Jordan collections είναι: Air Jordan 1, Jordan Max Aura, Jordan X PSG & Jordan Access.

Πως Ξεκίνησε Το Brand Air Jordan?

Η Jordan Brand είναι μια επώνυμη επωνυμία παπουτσιών και αθλητικών ρούχων που ανήκει και δημιουργήθηκε από τον θρυλικό μπασκετμπολίστα Michael Jordan. Η Nike υπέγραψε για πρώτη φορά την Jordan υπό τη σημαία της το 1984 και στη συνέχεια παραχώρησε την υπογραφή της σειράς Jordan Brand, όταν ο νεαρός Michael ήταν ακόμα αρχάριος στην εμπορευσιμότητα και τον επαγγελματικό ανταγωνισμό. Η Jordan Brand κατέχει σημαντική πολιτιστική βαρύτητα στην κουλτούρα του streetwear, που αποδεικνύεται μέσω των ετήσιων κορυφαίων κυκλοφοριών παπουτσιών της στην ετήσια εκδήλωσή της, καθεμία από τις οποίες συγκεντρώνει τρομερή υποδοχή από τα μέσα ενημέρωσης, τη βιομηχανία και το κοινό. Αρχικά επικεντρώθηκε στη δημιουργία παπουτσιών μπάσκετ, η εταιρεία έχει έκτοτε επεκτείνει τις προσφορές της για να παράγει μια ποικιλία από μπασκετικά ενδύματα και ενδύματα lifestyle. Ο Μάικλ Τζόρνταν θεωρείται ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών, έχει φορέσει τα αθλητικά παπούτσια σε όλη τη διάσημη καριέρα του. Αν και ο Μάικλ Τζόρνταν έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2003, η Air Jordan εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις αθλητικά παπούτσια για πολλούς εμπόρους λιανικής. Μέχρι σήμερα, ο Michael εξακολουθεί να παίζει αναπόσπαστο ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού και παραγωγής της γραμμής Jordan.

Βρες Ανδρικά Ρούχα Jordan Μέσα Από την Μεγάλη Συλλογή Μας

Βρες από casual μέχρι τα πιο exclusive ρούχα για άνδρες μέσα από τη συλλογή μας. Για τον χειμώνα θα βρεις Jordan ανδρική φόρμα, ζακέτα, μπλούζα με κουκούλα, μπλούζα φούτερ, μπλούζα με μακρύ μανίκι, αντιανεμικό και μπουφάν σε μοναδικά σχέδια και χρώματα που θα σου προσφέρουν ζεστή αίσθηση. Για το καλοκαίρι θα βρεις Jordan ανδρικά κολάν, T-shirts, κοντομάνικα πουκάμισα, αμάνικα, σορτς-βερμούδες, σορτς μαγιό και αμάνικα που θα σου προσφέρουν ανάλαφρη και απαλή αίσθηση. Για εσένα που θέλεις μια μπασκετική σπορ εμφάνιση, θα βρεις φανέλες ομάδων του NBA, των αγαπημένων σου παιχτών. Η εφαρμογή των ανδρικών ρούχων Jordan διαφέρει ανάλογα το κομμάτι. Μπορείς να βρεις Jordan ρούχα με στενή, φαρδιά και κανονική εφαρμογή, για μεγαλύτερη ακρίβεια όμως μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας από βαμβακερά, πολυεστερικά, νάιλον, συνθετικά, οικολογικά από βιώσιμα υλικά ή ανακυκλωμένα και πολλά άλλα, πάντα με προτεραιότητα την άνεση.

Επίλεξε Jordan Ανδρικά Παπούτσια, Ιδανικά Για Σένα

Είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι το Jordan style σου μπορείς να το διατηρήσεις. Για τις χειμερινές σου εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις Jordan μποτάκια όπως τα Jordan Max Aura 3 για μοναδικές εμφανίσεις εντός παρκέ αλλά και εκτός. Για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις Jordan Slides ανδρικά τα οποία θα σε συνοδεύσουν για ένα summer look που ξεχωρίζει, προσφέροντάς σου ταυτόχρονα μαλακό πάτημα. Η προτεραιότητα των Jordan παπουτσιών & slides είναι να προσφέρουν μέγιστη άνεση, αντικραδασμική προστασία και ευελιξία. Φυσικά υπάρχουν τεχνολογίες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν γι' αυτό και είναι τόσο αγαπητά. Η εφαρμογή τους συνήθως είναι κανονική, όμως για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι ξεχωριστά. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου σε ανδρικά Jordan παπούτσια και slides θα βρεις αυτό που ψάχνεις, μέσα από την μεγάλη συλλογή μας.

Βρες το Ιδανικό Ανδρικό Jordan Αξεσουάρ Για Τις Δικές Σου Ανάγκες

Τώρα μπορείς να βρεις ανδρικά αξεσουάρ Jordan μέσα από τα πιο top προϊόντα. Αρχικά για σένα που έχεις επιλέξει την άνεση των Jordan παπουτσιών δεν μπορείς να μην επιλέξεις κάλτσες Jordan οι οποίες προσφέρουν μέγιστη άνεση και ζεστασιά. Έπειτα μπορείς να διαλέξεις μοναδικές ανδρικές Jordan τσάντες χιαστί, mini τσάντες και τσάντες γυμναστηρίου, ενώ για το ταξίδι σου μπορείς να επιλέξεις μια Jordan τσάντα ταξιδιού για να έχεις ένα ολοκληρωμένο style που ξεχωρίζει. Επίσης ανεξαρτήτου εποχής για χειμώνα ή καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις ένα ανδρικό καπέλο Jordan για προστασία από τον ήλιο αλλά και για να τονίσεις το στυλ σου. Τέλος για τις αθλητικές σου δραστηριότητες, μπορείς να επιλέξεις περικάρπια - περιμετώπια και arm sleeves για να ενισχύσεις την προπόνησή σου.

Βρες Ανδρικά Jordan Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Jordan ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport σε μοναδικά χρώματα όπως floral, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χρυσό και άλλα μόνο, στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Top Jordan Styles

Jordan Σορτς Jordan T-Shirts Jordan Φόρμες Jordan Φούτερ

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.