Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

25 100

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Jordan Φούτερ και Hoodies (Μπλούζες με Κουκούλα)

από 2
44 styles.
από 2

Jordan Φούτερ και Hoodies (Μπλούζες με Κουκούλα)

Βρες Jordan Φούτερ για Άνδρες, Γυναίκες και Παιδιά. Ανανέωσε το αθλητικό σου στυλ προσθέτοντας αυθεντικό μπασκετικό στυλ με την υπογραφή του Michael Jordan και του Jordan brand. Διάλεξε την ιδανική μπλούζα φούτερ με κουκούλα ή χωρίς και με ύφανση French Terry ή Fleece και απόλαυσε άνεση και ζεστασιά στο γυμναστήριο, στο γήπεδο του μπάσκετ και στην καθημερινότητα.

Ανακάλυψε Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Φούτερ και Hoodies Jordan σε ποικιλία από σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Διάλεξε το Ιδανικό Hoodie

Ένα Jordan hoodie ανδρικό, γυναικείο, παιδικό ή βρεφικό είναι μια εξαιρετική χειμερινή επιλογή, αφού σου χαρίζει άνεση, ζεστή αίσθηση και μοναδικό στυλ. Η κουκούλα μπορεί να σε προστατεύσει από τις καιρικές συνθήκες όπως την βροχή και τον αέρα, προσφέροντάς σου την προστασία που χρειάζεσαι, αλλά προσθέτοντάς σου και επιπλέον στυλ. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις μια Jordan μπλούζα με κουκούλα που διαθέτει ρυθμιζόμενο κορδόνι για να έχεις εσύ τον έλεγχο της εφαρμογής που θέλεις, μένοντας προστατευμένος και in style. Για τις χειμερινές σου εξορμήσεις που χρειάζεσαι extra προστασία και άνεση, μπορείς να επιλέξεις ένα Jordan fleece hoodie με κουκούλα που να περιέχει τσέπη καγκουρό ή πλαϊνές τσέπες για να ζεσταίνεις τα χέρια σου ή να φυλάσσεις τα μικροαντικείμενα σου. Για σένα που θέλεις να αθληθείς σε εξωτερικό χώρο ή για σένα που θέλεις το αγαπημένο σου hoodie να σε συνοδεύει στις προπονήσεις σου μπορείς να επιλέξεις μια μπλούζα με κουκούλα της Jordan που να έχει πιο ανάλαφρο ύφασμα ώστε να προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.