Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

34 119

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Skechers Παπούτσια

από 2
45 styles.
από 2

Παπούτσια Skechers

Θέλεις να νιώθεις τα πόδια σου πιο άνετα και ανάλαφρα από ποτέ, χωρίς να χάνεις στιγμή από το στυλ σου; Τότε δεν έχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr και να βρεις Skechers παπούτσια για άνδρες & γυναίκες, μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Ανακάλυψε τα ιδανικά sneakers Skechers και ολοκλήρωσε κάθε casual & lifestyle outfit σου.

Θα βρω Skechers Παπούτσια στο Cosmossport.gr;

Απαιτείς άνεση κι ευελιξία σε κάθε σου βήμα; Δεν έχεις παρά να επιλέξεις γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια από τη συλλογή της Skechers! Είτε το στυλ σου είναι αθλητικό, είτε casual, στο Cosmossport.gr και στα καταστήματα Cosmos Sport θα βρεις Skechers παπούτσια που υπόσχονται άνεση & στυλ σε κάθε βήμα. Επίλεξε τα δικά σου Skechers σε μοναδικά χρώματα και ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει αποκλειστικά στο No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές και με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποια είναι η ιστορία των Skechers Παπουτσιών;

Τα Skechers παπούτσια είναι μια γνωστή αμερικανική μάρκα που ειδικεύεται στην παραγωγή της κατηγορίας υποδημάτων. Ιδρύθηκε το 1992 από τον Robert Greenberg, ο οποίες είχε ιδρύσει προηγουμένως το L.A. Gear το 1983. Ο Greenberg προσπάθησε να επικεντρωθεί στην αγορά casual υποδημάτων. Τα πρώτα προϊόντα της Skechers ήταν μπότες και παπούτσια για πατίνια σε χρηστικό στυλ. Έκτοτε, η εταιρεία διαφοροποιήθηκε για να συμπεριλάβει αθλητικά και casual στυλ για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και παπούτσια προπόνησης. Χάρη στην κατηγορία single-minded εστίαση που εφιστά την προσοχή τους στην εμφάνιση, η εταιρεία προσπαθεί να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να εφαρμόσουν στα προϊόντα τους τις τελευταίες εξελίξεις της εποχής μας. Μετά την παραλαβή των 100 κερδών εκατομμυριοστό ο ίδιος και ο γιος του, αποφάσισε να συνεχίσει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ και στην παγκόσμια αγορά με την ίδρυση μιας νέας εταιρείας με την περιβόητη σήμερα το όνομα Skechers. Από το 1995, σε όλο τον κόσμο άρχισαν να ανοίγουν τα καταστήματα ειδικότητας. Και ήδη, η οποία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής το 1998, ο κόσμος είδε την πρώτη συλλογή των αθλητικών υποδημάτων, λαμπρό παράδειγμα του τι είναι Skechers παπούτσια σήμερα. Το 2012, η ​​Skechers συμφώνησε να διευθετήσει μια ομαδική αγωγή για 40 εκατομμύρια δολάρια βάσει καταγγελίας της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ ότι είχε παραπλανήσει τους πελάτες με τις διαφημίσεις Shape-Ups. Τον Ιανουάριο του 2019, η εταιρεία ξεκίνησε μια επέκταση της εταιρικής της έδρας για να διπλασιάσει το χώρο γραφείων, σχεδιασμού και εκθεσιακού χώρου της εταιρείας στο South Bay. Το 2019, η Nike υπέβαλε αγωγή για παραβίαση διπλώματος ευρεσιτεχνίας κατά της Skechers, επειδή, σύμφωνα με τη Nike, η Skechers είχε παραβιάσει το σχέδιο των πάνινα παπούτσια VaporMax και Air Max 270. Το 2021, οι Γάλλοι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για το εάν η Skechers και άλλες επωνυμίες είχαν κρύψει ή επωφεληθεί από την καταναγκαστική εργασία των Ουιγούρων. Από την έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία για καταναγκαστική εργασία. Φτάνοντας στο σήμερα η Skechers είναι μια αγαπητή μάρκα παπουτσιών για το κοινό και προτιμάται κυρίως από επαγγελματίες που η εργασία τους απαιτεί την ορθοστασία.

Τι Skechers Ανδρικά Παπούτσια θα βρω στο Cosmossport.gr;

Από την ανδρική συλλογή των Skechers παπουτσιών θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σχεδιασμούς και χρώματα. Θα βρεις casual, αθλητικά & slip on Skechers παπούτσια, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις άψογα με το outfit σου. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις Skechers που θα σου προσφέρουν άνεση όπως το μοντέλο Skechers Bounder. Εάν η εργασία σου απαιτεί ορθοστασία, μπορείς να επιλέξεις Skechers παπούτσια που θα σου προσφέρουν μέγιστη άνεση όπως τα Skechers Summits, Skechers Track, Skechers GOwalk 6 ™ και άλλα πολλά μέσα από την συλλογή μας. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες που χρειάζεσαι την μέγιστη αντικραδασμική προστασία μπορείς να επιλέξεις τα Skechers Work ή ταSkechers Flex Advantage 4.0, ενώ για το urban look σου μπορείς να επιλέξεις τα Skechers Relven - Hemson τα οποία πέρα από άνεση θα σου προσφέρουν κομψότητα στο στυλ σου.

Ποια Skechers Γυναικεία Παπούτσια & Σανδάλια να επιλέξω;

Μέσα από την γυναικεία Skechers συλλογή μας, μπορείς να επιλέξεις παπούτσια ή σανδάλια για τις ανάγκες σου, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα το outfit σου. Για την καθημερινότητα σου μπορείς να επιλέξεις Skechers που θα ταιριάζουν με το look σου και θα σου προσφέρουν άνεση όπως τα Skechers Bobs Sport Tough Talk και τα Skechers Summits-OhSkechers Summits-Oh. Για εσένα που η εργασία σου απαιτεί την ορθοστασία, ιδανικά είναι τα Skechers Athletic Air Mesh Slip On, Skechers Athletic Air Mesh Lace Up, Sketchers Go Walk και άλλα που θα σου προσφέρουν στήριξη στο πόδι και απορρόφηση των κραδασμών. Για την προπόνησή σου μπορείς να επιλέξεις τα Skechers Dynamight, Skechers Summits και άλλα που θα σου προσφέρουν πρόσφυση και υποστήριξη. Για ένα κομψό και άνετο urban look, μπορείς να επιλέξεις τα Skechers Fashion Fit, Skechers You - Spirit και άλλα Skechers με έντονο design. Τέλος για τις καλοκαιρινές μέρες μπορείς να επιλέξεις Skechers σανδάλια τα οποία θα σου προσφέρουν μέγιστη διαπνοή, άνεση, απαλό βήμα, υποστήριξη και είναι must have για την καλοκαιρινή σου συλλογή.

Γιατί να επιλέξω Skechers Παπούτσια;

Τα Skechers δεν είναι απλά παπούτσια, είναι παπούτσια που σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να νιώθεις τα πόδια σου άνετα και ξεκούραστα κάθε στιγμή. Είναι σχεδιασμένα για σε συνοδεύσουν από την καθημερινότητα μέχρι και την προπόνησή σου. Διαθέτουν τεχνολογίες που ενισχύουν την άνετη αίσθηση που σου προσφέρουν, μερικές από τις τεχνολογίες είναι η Cooled Goga Mat αφρό για άνετο πάτημα, εσωτερικό πάτο με Memory Foam, FlexSole για προστασία από προσκρούσεις, εσωτερική σόλα Goga Max™ για αντικραδασμική προστασία και άλλες πολλές τεχνολογίες. Τα Skechers παπούτσια είναι αρκετά δημοφιλή σε προτίμηση από άτομα που απαιτείται να είναι σε ορθοστασία για αρκετές ώρες την ημέρα. Είναι όμως αγαπητά και από άτομα που αθλούνται ή περπατάνε αρκετά και θέλουν μαλακό πάτημα και άνεση. Το design τους ποικίλει ανάλογα το μοντέλο, σε κλασσικό και μοντέρνο. Η εφαρμογή τους χωρίζεται σε κανονική, φαρδιά και στενή ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε παπούτσι.

Τι Skechers παπουτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις Skechers παπούτσια που είναι ιδανικά για να ολοκληρώσεις με στυλ και άνεση το casual, sporty και urban outfit σου. Βρες παπούτσια Skechers κατασκευασμένα με τεχνολογίες που σου προσφέρουν μοναδική αίσθηση άνεσης και με design που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Είναι τάση φέτος τα Skechers;

Για άλλη μια χρονιά τα Skechers παπούτσια ξεχωρίζουν και είναι στις τάσεις της μόδας, χάρη στην απαράμιλλη άνεση που σου προσφέρουν και χάρη στο κομψό και μοντέρνο design τους. Ανακάλυψε παπούτσια Skechers τις νέας σεζόν και νιώσε την άνεση σε κάθε σου πάτημα.

Ποια στυλ και χρώματα σε παπούτσια Skecher θα ανακαλύψω;

Ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα παπούτσια Skechers μέσα από το Cosmossport.gr σε μια ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ και χρυσό με έντονο ή μικρότερο λογότυπο.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για τα Skecher μου;

Για εσένα που θέλεις να αποκτήσεις το ιδανικό ζευγάρι Skecher και σκέφτεσαι πως να επιλέξεις το κατάλληλο νούμερο, σου έχουμε την λύση. Αρχικά πρέπει να μετρήσεις τα εκατοστά του ποδιού σου και έπειτα να κάνεις την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε Skechers παπούτσι. Σε περίπτωση αστοχίας μεγέθους, υπάρχει η εντελώς δωρεάν δυνατότητα επιστροφής.

Θα βρω ανδρικά, γυναικεία και παιδικά Skecher;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις Skechers παπούτσια σε ανδρικά και παιδικά μεγέθη για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους. Τα Skechers παπούτσια είναι μια must have επιλογή για την casual συλλογή σου, που δεν πρέπει να λείπει.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.