Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

84 145

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

The North Face Παπούτσια

23 styles.

The North Face Παπούτσια

Βρες The North Face Παπούτσια και Μποτάκια για Άνδρες. Αν λατρεύεις την περιπέτεια και ψάχνεις για παπούτσια και μποτάκια που θα σου προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και ανθεκτικότητα, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Η συλλογή Trail και Lifestyle παπουτσιών της The North Face σου προσφέρει μια ποικιλία από σχέδια για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις συνήθεις και το γούστο σου. Ανέβα σε κορυφές, ακολούθησε κακοτράχαλα μονοπάτια και δώσε αθλητικό αέρα στις καθημερινές σου εμφανίσεις με τα παπούτσια και τα μποτάκια της The North Face.

  

Ανακάλυψε Ανδρικά Παπούτσια και Μποτάκια The North Face σε πολλά σχέδια, μεγέθη και χρώματα στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.