Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 65

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Superga Παπούτσια

27 styles.

Superga Παπούτσια & Slides Ανδρικά και Γυναικεία

Βρες δεκάδες σχέδια από το αγαπημένο σου brand σε παπούτσια και slides, σε ανδρικά και γυναικεία στυλ

Η Superga μετράει ήδη στον χώρο της μόδας και δημιουργίας παπουτσιών, πάνω από 100 χρόνια! Αγαπάει αυτό που κάνει και το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας απόλυτη άνεση σε συνδυασμό με το στυλ! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή Superga αποκλειστικά στο Νο 1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και Προσφορές!

Superga TOP Collections

Superga Slides

Ποια είναι η ιστορία των Superga και πώς έγιναν διάσημα;

Το brand Superga δημιουργήθηκε το 1911 στο Τορίνο της Ιταλίας, με τον Walter Martiny να ξεκινάει την παραγωγή παπουτσιών με λαστιχένια σόλα και το logo Superga. Η εταιρεία Superga έφερε στο φως το μοντέλο Superga 2750 με σόλα βουλκανισμένη από καουτσούκ. Η εταιρεία από το 1934 έφτιαξε διάφορες συλλογές για τα αθλήματα και την καθημερινή ζωή. Μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, η Superga ξεκίνησε την εξειδίκευση της σε παπούτσια με premium υλικά. Το 1951 έκανε συγχώνευση με την εταιρεία με την Pirelli, κάνοντας αύξηση στην παραγωγή παπουτσιών τένις. Ωστόσο την δεκαετία του 1970 οι πωλήσεις του 2750 συνεχίστηκαν με την Superga να προσθέτει τεχνολογίες στα παπούτσια της. Το 1980 ξεκίνησε και την παραγωγή ενδυμάτων. Η Superga UK έχει απασχολήσει αρκετούς διάσημους με την επωνυμία της και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα αγαπητά brand.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος Superga;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος Superga, πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι τα παπούτσια Superga έχουν φαρδιά γραμμή ενδεχομένως να χρειαστείς ένα νούμερο μικρότερο. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στο νούμερο όμως, θα πρέπει να κάνεις τις μετρήσεις και την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών. Σε περίπτωση που επισκεφτείς κάποιο φυσικό μας κατάστημα, καλύτερες ώρες για δοκιμή παπουτσιών είναι οι απογευματινές, φορώντας τις κάλτσες που φοράς συνήθως.

Πως μπορώ να φροντίσω σωστά τα Superga μου για να διαρκούν περισσότερο;

Φρόντισε τα αγαπημένα σου Superga επιλέγοντας ένα σετ καθαριστικό παπουτσιών μέσα από την ιστοσελίδα μας. Τα σετ καθαρισμού παπουτσιών παρέχουν στα Superga σου την φροντίδα που χρειάζονται, χωρίς να κινδυνεύουν από τυχόν φθορές. Βέβαια μπορείς να τα καθαρίσεις και με φυσικό τρόπο επιλέγοντας ένα ήπιο καθαριστικό και ένα μαλακό πανάκι καθαρισμού, αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά.

Ποιες είναι οι τάσεις στα Superga για την τρέχουσα σεζόν και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για να έχω ένα στιλάτο και άνετο καλοκαίρι;

Για να έχεις ένα στιλάτο και άνετο καλοκαίρι επίλεξε τα ιδανικά Superga. Μπορείς να επιλέξεις υφασμάτινα Superga με έντονα χρώματα, με print, με ρίγες ή πολύχρωμα. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις Superga που διαθέτουν γυαλιστερή όψη για ένα αστραφτερό look. Τέλος μπορείς να επιλέξεις Superga με εμβληματική δίπατη σόλα από καουτσούκ ή Superga με ψάθινη σόλα. Το μόνο σίγουρο; Τα Superga είναι must have για την summer γκαρνταρόμπα σου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Superga 2750 και των Superga 2790;

Η διαφορά μεταξύ των Superga 2750 και των Superga 2790 είναι στο σχεδιασμό και στην σόλα. Τα Superga 2790 διαθέτουν ενισχυμένη σόλα πιο εμβληματική ενώ τα Superga 2750 διαθέτουν flat σόλα και low cut σχεδιασμο. Τα Superga 2750 είναι μια ιδανική επιλογή για την καθημερινότητά σου είτε στην εργασία σου, είτε στις εξωτερικές σου δουλειές. Τα Superga 2790 είναι ιδανικά για το lifestyle σου.

Πως μπορώ να συνδυάσω σωστά τα Superga μου με το ντύσιμό μου;

Τα Superga μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε σου εμφάνιση. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να συνδυάσεις τα Superga σου με ένα μπλε τζιν. Για μια πιο αθλητική εμφάνιση, μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου Superga με το αγαπημένο σου υφασμάτινο σορτς ή το αγαπημένο σου κολάν. Για το urban σου μπορείς να συνδυάσεις τα Superga σου με το αγαπημένο formal outfit σου δίνοντας μια πινελιά μόδας στο σύγχρονο στυλ σου.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.