Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

45 135

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Julbo

από 2
44 styles.
από 2

Βρες Julbo Γυαλιά και Είδη Σκι

Βρες Julbo Γυαλιά Ηλίου για άνδρες και γυναίκες και προστατεύσου από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Τα γυαλιά ηλίου Julbo είναι ιδανικά για τις υπαίθριες αθλητικές σου δραστηριότητες. Σε προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB όταν κάνεις ποδηλασία ή ένα run δίπλα στην παραλία καθώς και όταν βρίσκεσαι στο βουνό για χειμερινά σπορ όπως σκι, snowboard κτλ. Ταυτόχρονα, σου προσφέρουν καθαρή ορατότητα χάρη στην τεχνολογία φωτοχρωμικού φακού REACTIV. Διάλεξε το ιδανικό σχέδιο με καθρέφτη ή πολωτικό φακό.

Ανακάλυψε ανδρικά και γυναικεία Julbo γυαλιά ηλίου για σκι και άλλα σπορ σε ποικιλία από σχέδια και χρώματα στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.