Φιλτράρισμα με βάση

Κατηγορία
περισσότερα... λιγότερα
Είδος
περισσότερα... λιγότερα
Brand
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
1 649
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα

Εξοπλισμός & Αξεσουάρ για Πινγκ πονγκ, Μπάντμιντον και Σκουός

από 2
42 styles.
από 2

Εξοπλισμός & Αξεσουάρ για Πινγκ πονγκ, Μπάντμιντον και Σκουός

Βρες Εξοπλισμό και Αξεσουάρ για Πινγκ Πονγκ (Ping Pong), Μπάντμιντον (Badminton) και Σκουός (Squash). Απόκτησε την ελευθερία να παίζεις το αγαπημένο σου άθλημα με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Βελτίωσε τις επιδόσεις σου στο πινκγ πονγκ, την αντιπτέριση ή την τοιχοσφαίριση διαλέγοντας τα απαραίτητα αξεσουάρ με προηγμένες τεχνολογίες για ταχύτητα και σταθερότητα. Προστατεύσου ή αντιμετώπισε τραυματισμούς με σύγχρονα kit και εργαλεία αποκατάστασης και απόλαυσε κάθε στιγμή στο γήπεδο και την προπόνηση!

Ανακάλυψε εξοπλισμό και αξεσουάρ για ping pong, badminton και sqaush σε σχέδια και είδη από Top Brands με ποικιλία σε χρώματα και διαστάσεις από το Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Η αποστολή adidas γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 60 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.