Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

37 115

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS Gel Quantum

10 styles.

Asics Gel Quantum

Επιδόσεις που δεν είχες ποτέ ξανά. Η ASICS παρουσιάζει το νέο GEL-Quantum 360™ και υπόσχεται μια διαφορετική running εμπειρία με τη 360ο GEL® Cushioning τεχνολογία. Είναι σχεδιασμένο για αθλητές που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και αντοχή. Επίλεξε τα δικά σου από το No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Λίγα Λόγια για τα Asics Gel Quantum

Η ASICS συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της τεχνολογίας παπουτσιών τρεξίματος με το GEL-Quantum που μπορεί να είναι γεμάτα με πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά. Ακολουθώντας το όνομά του, το παπούτσι GEL-Quantum είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών GEL για εξαιρετικά απαλή προσγείωση ανεξάρτητα από την επιφάνεια. Το παπούτσι στοχεύει στη μεγιστοποίηση της άνεσης και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ενθαρρύνοντας τη φυσική κίνηση σε όλο τον κύκλο βάδισης και υποστηρίζοντας ολόκληρο το πόδι. Εκτός από την τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών GEL, διαθέτουν και το σύστημα TRUSSTIC που μειώνει το βάρος της σόλας διατηρώντας παράλληλα τη δομική της ακεραιότητα. Κάποια άλλα παπούτσια Asics Gel Quantum διαθέτουν ενδιάμεση σόλα Solyte που αυξάνει την έλλειψη βαρύτητας και ενισχύει την αντικραδασμική προστασία και την ανθεκτικότητα, όπως και το καουτσούκ υψηλής τριβής της ASICS που χρησιμοποιείται στην εξωτερική σόλα. Τα Asics Gel Quantum θα τα βρεις σε γυναικεία και ανδρικά μεγέθη και υπόσχονται να κάνουν το running σου ακόμα πιο αποδοτικό, ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ.

Χαρακτηριστικά που τα Ξεχωρίζουν

Στο Cosmossport.gr θα βρεις για άνδρες και για γυναίκες Asics Gel Quantum παπούτσια όπως τα Asics Gel - Quantum 90, Asics Gel Quantum 360, Asics Gel Quantum 360 6, Asics Gel-Quantum 180, Asics Gel-Quantum Lyte που διαθέτουν Top τεχνολογίες που θα ενισχύσουν την προπόνησή σου. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις καινοτομίες όπως επένδυση με τεχνολογία GEL που μειώνει τους κραδασμούς και συμβάλλει στις ομαλότερες προσγειώσεις και μεταβολές επιφάνειες εδάφους, τεχνολογία Gel 360 μοιρών περιβάλλει την ενδιάμεση σόλα για απορρόφηση κραδασμών, ενδιάμεση σόλα EVA, τεχνολογία Gel 360 μοιρών περιβάλλει την ενδιάμεση σόλα για απορρόφηση κραδασμών, εσωτερικό με τεχνολογία Ortholite, που απορροφά των ιδρώτα, mesh σύνθεση για διαπνοή και πολλές άλλες. Δένουν με κορδόνια για να έχεις την εφαρμογή που θέλεις, ενώ θα βρεις παπούτσια Asics Gel - Quantum και για ουδέτερους δρομείς.

Η Εφαρμογή των Asics Gel - Quantum Παπουτσιών

Τα αθλητικά παπούτσια τρεξίματος Asics Gel - Quantum, διαθέτουν εφαρμογή κανονική, στενή ή φαρδιά, ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις. Η επιλογή εφαρμογής φυσικά εξαρτάται από εσένα, στο τι νιώθεις καλύτερα στα πόδια σου κατά την ώρα τους τρεξίματός σου. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή και στην επιλογή μεγέθους, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που θα βρεις σε κάθε Asics Gel - Quantum παπούτσι. Σε περίπτωση που έχεις αστοχία στο μέγεθος, δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου. Ακόμα το σκέφτεσαι; Μπες στο Cosmossport.gr και επίλεξε το ιδανικό running παπούτσι Asics Gel - Quantum.

Ανακάλυψε Asics Gel - Quantum Παπούτσια Τρεξίματος στο Κορυφαίο Store!

Μπες και εσύ στην μεγάλη συλλογή ανδρικών και γυναικείων running παπουτσιών Asics Gel - Quantum και ανακάλυψε το ιδανικό για σένα, μέσα από μοναδικά designs και ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, μωβ, πολύχρωμο και άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.