Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Λειτουργίες

περισσότερα... λιγότερα

Συμβατότητα

περισσότερα... λιγότερα

Υλικό Δεσίματος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

199 549

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Suunto Αθλητικά Ρολόγια

2 styles.

Suunto Αθλητικά Ρολόγια

Η Suunto κατασκευάζει παγκοσμίου φήμης αθλητικά ρολόγια & smartwatches, ακόμα και για τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Ανακάλυψε στο cosmossport.gr τη μεγάλη συλλογή από ρολόγια Suunto, σε διάφορα designs και χρώματα και φυσικά σε απίστευτες τιμές.
Επίλεξε τώρα το δικό σου ρολόι Suunto και μην ξεχνάς ότι έχεις Εντελώς Δωρεάν Δυνατότητα Επιστροφής.

Η Ιστορία για το Brand Suunto

Η Suunto ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 80 χρόνια από τον Tuomas Vohlonen, έναν Φινλανδό τυχοδιώκτη. Το 1936, δυσαρεστημένος με την τρέχουσα τεχνολογία, με το γόνατο στο χιόνι και στο ολοήμερο σκοτάδι της Αρκτικής, εφηύρε μια πυξίδα γεμάτη υγρά με μια πιο σταθερή, πιο ακριβή βελόνα. Ήταν επαναστάτης. Και δεν χάθηκε ποτέ. Το 1939, ένας Φινλανδός στρατιώτης πυροβολήθηκε από Ρώσο ελεύθερο σκοπευτή κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Πολέμου. Η Suunto Oy είναι μια φινλανδική εταιρεία που κατασκευάζει και εμπορεύεται αθλητικά ρολόγια, υπολογιστές κατάδυσης, πυξίδες και όργανα ακριβείας. Με έδρα τη Βάνταα της Φινλανδίας, η Suunto απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα σε όλο τον κόσμο και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τη φινλανδική λέξη suunta, που σημαίνει «κατεύθυνση» ή «μονοπάτι», ή στην πλοήγηση, «ρουλεμάν» ή «κατεύθυνση».

Επίλεξε Ρολόγια Suunto

Τα ρολόγια Suunto είναι έξυπνα ρολόγια μέσα στην τεχνολογία ικανοποιώντας τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Τα οφέλη που έχεις επιλέγοντας ένα ρολόι Suunto είναι πολλά. Μερικά απ' αυτά είναι η αυτονομία και η ακρίβεια GPS, η έγχρωμη οθόνη με δυνατότητες πλοήγησης, η μαγνητική πυξίδα, το βαρόμετρο, θερμόμετρο, υψομετρητής, μικρόφωνο, ειδοποίηση εφαρμογών, ανέπαφη πληρωμή, η καταγραφή δραστηριοτήτων όπως υπολογισμός θερμίδων, βημάτων και άλλα. Πέρα από την γκάμα τεχνολογιών και πλεονεκτημάτων, διαθέτουν μοντέρνο design και ποικιλία χρωμάτων. Μπορείς να τα φορέσεις από την καθημερινότητά σου, μέχρι και το sporty και το lifestyle σου.

Επίλεξε Suunto Εξειδικευμένα Αξεσουάρ

Πέρα από ένα ρολόι Suunto, στο cosmossport.gr μπορείς να βρεις Suunto αξεσουάρ όπως καλώδιο για φόρτιση με το οποίο μπορείς να φορτίσεις το Suunto smartwatch σου και να ενημερώσεις το λογισμικό σου. Μπορείς επίσης να βρεις SUUNTO Smart ζώνη καρδιακών παλμών ή ακόμα και SUUNTO βάση στήριξης ποδηλάτου για GPS.

Βρες Suunto Ρολόγια και Εξειδικευμένα Αξεσουάρ

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Εξειδικευμένα Αξεσουάρ και Ρολόγια Suunto με τελευταίες τεχνολογίες, σε χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, μπεζ, πράσινο, γκρι, κίτρινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο cosmossport.gr, το No1 online store, σε Ασυναγώνιστες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.