Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

28 135

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Jeans

από 2
71 styles.
από 2

Ανδρικά Jeans

Εσύ πως το θες το τζιν σου; Σε slim εφαρμογή ή κανονική, με σκισίματα ή χωρίς; Ανακάλυψε στο No 1 online store, μία μεγάλη συλλογή από ανδρικά τζιν και αναβάθμισε το στυλ σου, στο Κορυφαίο Store σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε Τζιν Παντελόνια Ανδρικά Που Θα Σε Πάνε Σε Next Level

Από το παρελθόν μέχρι και σήμερα ένα ανδρικό τζiν είναι must have σε κάθε γκαρνταρόμπα και ένα fashion item που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στην ντουλάπα του. Με την σωστή επιλογή τζιν μπορείς να δημιουργήσεις την ιδανική casual & formal εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα στυλ τζιν για να καταλάβεις πιο σου ταιριάζει καλύτερα. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να δοκιμάσεις ανδρικά τζιν με σκισίματα, διακριτικές ή έντονες φθορές, patches, ξεβάμματα,  skinny, slim, jogger, cargo, biker jeans και με ψηλή ή χαμηλή μέση και πολλά άλλα μέσα από την μεγάλη γκάμα του No1 online store.

Επίλεξε Το Στυλ Ανδρικού Τζιν που σου Ταιριάζει

Ήρθε η στιγμή να αγοράσεις καινούργιο τζιν και ψάχνεις το ιδανικό; Ξεκίνα με απλά βήματα. Αρχικά βρες το ύψος του τζιν που σου ταιριάζει στη μέση σε χαμηλοκάβαλο, ψηλόμεσο ή με κανονικό καβάλο. Έπειτα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου το σχήμα και το μήκος του παντελονιού σε μακρύ, capri (7/8), 3/4, μακρύ ή μέχρι τον αστράγαλο. Άλλο ένα βήμα για την σωστή επιλογή τζιν είναι να βρεις την εφαρμογή/ γραμμή που σου ταιριάζει (regular, slim, loose, straight, super skinny fit) και το χρώμα που σε κολακεύει ανάμεσα σε μαύρα, γκρι, λευκά, μπλε, μπεζ, σκουρόχρωμα και ανοιχτόχρωμα τζιν. Τέλος ανάλογα με τον τόνο που θέλεις να δώσεις στο outfit σου μπορείς να δώσεις βάση στο τελείωμα του τζιν πχ φαρδύ τελείωμα, ριμπ, στενό ή ίσιο τελείωμα.

Διάλεξε την Κατάλληλη Εφαρμογή σε Ανδρικό Τζιν

Η επιλογή της εφαρμογής είναι πολύ σημαντική, αφού το τζιν σου πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετος και κομψός, χωρίς να περιορίζεσαι στις κινήσεις σου κάθε φορά που τo φοράς. Τα ανδρικά τζιν σε κλασσική γραμμή με κανονική εφαρμογή σου προσφέρουν άνεση και χαλαρή αύρα, ενώ είναι κατάλληλα για την καθημερινότητά σου και ενδείκνυνται για όλες τις ηλικίες. Τα τζιν με slim ή super skinny γραμμή είναι ιδανικά για άνδρες που θέλουν να τονίσουν την σιλουέτα τους, στις lifestyle εμφανίσεις τους. Τα τζιν σε φαρδιά (loose) γραμμή είναι ιδανικά για τους άνδρες που θέλουν μια χαλαρή αίσθηση με απόλυτη ελευθερία κινήσεων, τονίζοντας τις street εμφανίσεις.

Πως να Συνδυάσεις το Αγαπημένο σου Τζιν

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι για άνδρες. Αρχικά μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με μια μάλλινη ή πλεκτή μπλούζα όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, ενώ όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με ένα t-shirt σε loose ή slim γραμμή. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις τέλεια το τζιν σου με ένα πουκάμισο ή με ένα Polo t-shirt και με το καλό σου σακάκι. Για τις casual εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα t-shirt και για extra style να φορέσεις από πάνω ένα πουκάμισο, αντί για ζακέτα. Εάν θέλεις να τονίσεις την μέση σου μπορείς επίσης (πέρα από το πρακτικό κομμάτι), να προσθέσεις μια ζώνη που θα απογειώσει το στυλ του τζιν. Όποιον συνδυασμό κι αν κάνεις το σίγουρο είναι ότι θα σου προσφέρει μια elegant εμφάνιση.

Πως να Επιλέξεις το Σωστό Μέγεθος στο Τζιν Παντελόνι;

Το να επιλέξεις το σωστό μέγεθος είναι κύριας σημασίας. Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες σε άτομα που φοράνε λάθος νούμερο στο τζιν με αποτέλεσμα να μην αγκαλιάζει ομοιόμορφα την μέση ή με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχο ή να σέρνεται στο δρόμο το περισσευούμενο ύφασμα του τζιν. Αρχικά χρειάζεται να μετρήσεις το ύψος και το μήκος των ποδιών σου. Έπειτα μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε τζιν ξεχωριστά, αφού πρώτα έχεις κάνει τις αντίστοιχες μετρήσεις. Σε περίπτωση που επιλέξεις μέγεθος που δεν σε εξυπηρετεί, μην ανησυχείς στο Cosmossport.gr έχεις την δυνατότητα δωρεάν επιστροφής εντός 60 ημερών επιλέγοντας το νούμερο που θέλεις!

Φροντίδα για τα Τζιν Παντελόνια

Ένα ρούχο εάν θέλουμε να έχει διάρκεια πρέπει να το σεβόμαστε. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την σωστή φροντίδα. Τα ανδρικά τζιν λοιπόν, μπορούν να πλυθούν τόσο στο χέρι όσο και στο πλυντήριο. Καλό θα ήταν να πλένονται με όμοια χρώματα πχ τα σκούρα τζιν να πλένονται με εξίσου σκούρα τζιν ή ρούχα, ενώ τα ανοιχτόχρωμα τζιν με ανοιχτούς τόνους ρούχων. Το κάθε τζιν αναγράφει στο ταμπελάκι τις οδηγίες πλύσης όσον αφορά την θερμοκρασία, συνεπώς καλό θα ήταν να πλένονται στην αναγραφόμενη θερμοκρασία. Άλλο ένα tip για μεγαλύτερη διάρκεια του τζιν είναι κατά την πλύση να πλένονται από την ανάποδη μεριά, ενώ για τα σκούρα χρώματα είναι προτιμότερο το υγρό απορρhπαντικό.

Βρες Top Ανδρικά Τζιν Παντελόνια μέσα από Το Κορυφαίο Store!

Επίλεξε το ανδρικό τζιν που σου ταιριάζει, για κάθε στυλ, ηλικία και μέγεθος μέσα από τα Top Brands όπως Tommy Jeans, Levi's, Gant, Lee, Timberland, Wrangler και πολλά άλλα. Πέρα από το κλασσικό μπλου τζιν, μπορείς να βρεις τζιν ανδρικά σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, καφέ, μαύρο, μπλε, χακί και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.