Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Σχήμα Σκελετού

περισσότερα... λιγότερα

Υλικό Πλαισίου

περισσότερα... λιγότερα

Τεχνολογία

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 59

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Γυαλιά Ηλίου

10 styles.

Παιδικά Γυαλιά Ηλίου

Παιδικά γυαλιά ηλίου! Ένα must have αξεσουάρ που τονίζει το στυλ και προστατεύει τα μάτια από τη ηλιακή ακτινοβολία. Βρες τα πιο μοντέρνα γυαλιά ηλίου για παιδιά ( για αγόρια και κορίτσια) στα πιο μοντέρνα σχέδια, χρώματα και σχήματα, στο No 1 online store. Μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου παιδικά σε περιμένει για να τα αγοράσεις σε Τιμές μοναδικές! Μην ξεχνάς τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Με τι Κριτήρια να Διαλέξεις Γυαλιά Ηλίου Παιδικά;

Η επιλογή των παιδικών γυαλιών ηλίου είναι σημαντική όχι μόνο επειδή τα γυαλιά αποτελούν top αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο outfit, αλλά γιατί παρέχουν προστασία στα μάτια τους ανεξαρτήτου εποχής. Οι ακτίνες του ήλιου περιλαμβάνουν επίσης υπεριώδες φως (ακτινοβολία), το πολύ έντονο υπεριώδες φως, που παρατηρείται απευθείας, μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία ή ακόμη και βλάβη. Ωστόσο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες η υπεριώδης ακτινοβολία είναι πιο έντονη, επομένως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών είναι σημαντικό να οι μικροί μας φίλοι να φοράνε ποιοτικά παιδικά γυαλιά ηλίου. Δεν έχουν όλα τα γυαλιά ηλίου για παιδιά τον ίδιο βαθμό προστασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να δώσεις βάση στον βαθμό προστασίας κατά την αναζήτηση. Τα καλύτερα παιδικά γυαλιά ηλίου είναι αυτά που φιλτράρουν όσο το δυνατόν περισσότερο την υπεριώδη ακτινοβολία που φτάνει στην επιφάνεια της γης. Φυσικά, γυαλιά ηλίου για παιδιά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν το χειμώνα όταν υπάρχει χιόνι που αντανακλά το φως, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία.

Μερικά Σημαντικά Tips για την Κατάλληλη Επιλογή σε Γυαλιά Ηλίου για Παιδιά

Για την επιλογή ποιοτικών παιδικών γυαλιών ηλίου θα δεις ότι υπάρχουν πολλά χρώματα φακών και διάφοροι βαθμοί σκουρότητας. Για παράδειγμα, το πράσινο και το γκρι μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε και δεν παραμορφώνουν το χρώμα. Από την άλλη πλευρά, τα παιδικά γυαλιά ηλίου με χρυσό κίτρινο θα μπλοκάρουν το μπλε χρώμα, επομένως συνιστώνται για συννεφιασμένες ημέρες. Εάν το φως είναι πολύ έντονο, τότε μπορούμε να ποντάρουμε σε πολωμένα γυαλιά. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προστατέψεις τα μάτια του μικρού σου όταν χαλαρώνει σε ένα χιονοδρομικό κέντρο ή επισκέπτεστε ζεστές χώρες. Υπάρχουν επίσης παιδικά γυαλιά ηλίου με φακούς καθρέφτες όπου είναι κατασκευασμένα για να αντανακλούν το φως. Στο Cosmossport.gr θα βρεις παιδικά γυαλιά ηλίου για αγόρια και κορίτσια που θα τα συνοδεύσουν από την καθημερινότητα, μέχρι και στις εξορμήσεις ή στα σπορ εξωτερικού χώρου, επιλέγοντας αθλητικά παιδικά γυαλιά ηλίου. Διάλεξε το ζευγάρι που θες μέσα από τις αμέτρητες επιλογές μας.

Επίλεξε το Κατάλληλο Σχήμα σε Παιδικά Γυαλιά Ηλίου

Στο Cosmossport.gr θα βρεις παιδικά γυαλιά ηλίου σε στρογγυλό, τετράγωνο και οβάλ σχήμα. Κάθε σχήμα παιδικών γυαλιών ηλίου ταιριάζει καλύτερα σε συγκεκριμένο σχήμα προσώπου, πιο συγκεκριμένα:

• Το στρογγυλό σχήμα σε παιδικά γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά για τους μικρούς μας φίλους που έχουν τετράγωνο πρόσωπο.

• Τα οβάλ γυαλιά ηλίου για παιδιά ταιριάζουν στο πρόσωπο το οποίο λεπταίνει ομαλά προς το πιγούνι και ίσως το μέτωπο να είναι σχετικά φαρδύ, πρόσωπο καρδιά.

• Τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου ταιριάζουν σε ένα στρογγυλό παιδικό πρόσωπο χωρίς γωνίες με το σαγόνι στρογγυλεμένο.

Βρες Παιδικά Γυαλιά Ηλίου στο Κορυφαίο Store!

Βρες γυαλιά ηλίου για παιδιά, σε αγορίστικα και κοριτσίστικα στυλ, με κοκάλινο σκελετό ή σκελετό σιλικόνης με τεχνολογία καθρέπτης ή πολωτικό που θα προστατεύσουν τα παιδικά μάτια από την ηλιακή ακτινοβολία. Διάλεξε γυαλιά ηλίου για παιδιά σε χρώματα όπως ασημί, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μέσα από Top Brands όπως CressiSub, Komono, Polaroid, UVEX και άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες TOP Styles σε Παιδικά Γυαλιά Ηλίου

Αθλητικά Γυαλιά Ηλίου

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.