Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

15 205

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS Gel Παπούτσια

από 2
67 styles.
από 2

Γιατί να επιλέξω Asics Gel Παπούτσια;

Για εσένα που θέλεις στυλ και άνεση ταυτόχρονα, δεν υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τις συλλογές της σειράς Asics GEL! Είναι κατασκευασμένα από premium υλικά και διαθέτουν ορατή μονάδα με gel που απορροφά τους κραδασμούς. Ανακάλυψε όλες τη συλλογές Asics Gelμέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, ροζ, χακί και άλλα μόνο, στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποια είναι η Ιστορία των Asics Gel παπουτσιών;

Το 1986 παρουσιάστηκε η τεχνολογία GEL που κατασκευάστηκε για να μειώσει την πιθανότητα τραυματισμών από πρόσκρουση. Η ουσία με βάση τη σιλικόνη ενσωματώθηκε στην ενδιάμεση σόλα EVA, ειδικά τοποθετημένη για να απορροφά τους κραδασμούς και να διαλύει τους κραδασμούς. Το 1987 Κυκλοφόρησε το πρωτότυπο GEL-Lyte "Run with the speed of Lyte" - το αρχικό GEL-Lyte έθεσε τα πρότυπα για μια σειρά που θα παρέμενε στην πρώτη γραμμή των προσφορών της ASICS μέχρι σήμερα. Ζυγίζοντας λιγότερο από ένα κιλό, το παπούτσι όπου ήταν εξαιρετικά ελαφρύ και φτιαγμένο για να απελευθερώνει το τρέξιμο του αθλητή. Το 1989 κυκλοφόρησε το GEL-Lyte II ενώ το 1990 το GEL-Lyte III ένα παπούτσι performance λειτουργικό και κομψό. Την χρονολογία του 1991 εμφανίστηκε το GEL-Saga όπου συγκέντρωσε τους δικούς του θαυμαστές με το εξαιρετικά ελαφρύ άνω μέρος, ενώ το 1992 το GEL-Lyte Ultra ήρθε γρήγορα να καλύψει αυτό το κενό, με μια ολοκαίνουργια εξωτερική σόλα κατασκευασμένη για να λυγίζει με το πόδι με τρόπο που δεν είχε γίνει πριν. Το 1993 εμφάνιση επίσης έκαναν τα GEL-Lyte V με σχεδιασμό που ήταν πολύ παρόμοιος με αυτόν του Ultra, με τα νέα δικτυωτά τμήματα στα δακτύλων και στα πλαϊνά πάνελ που αύξησαν την διαπνοή και έκαναν το V δημοφιλές δρομέα μεγάλων αποστάσεων. Ταυτόχρονα το 1993 εμφανίστηκαν τα Kayano Gel τα οποία στόχευαν στο να κάνουν τον δρομέα να διανύει πολλά χιλιόμετρα. Εμπνευσμένα από την εξωσκελετική δύναμη ενός ελαφιού σκαθαριού, ο κατασκευαστής παπουτσιών Toshikazu Kayano έδωσε στη σιλουέτα το ανθεκτικό της πλαίσιο, αντικραδασμική προστασία, πορώδες P-GEL στο μπροστινό μέρος του ποδιού κάνοντάς τα εξαιρετικά άνετα. Το 2013 η εταιρεία αποφάσισε να αυξήσει την έμπνευσή της με μια διαφορετική προσέγγιση δημιουργώντας ακόμα πιο μοντέρνα και εξελιγμένα σε τεχνολογίες ζευγάρια με μοναδικό design. Η Asics σήμερα αποτελεί μια από τις κολοσσιαίες εταιρείες αθλητικών ειδών. Όλα τα μοντέλα της είναι σύγχρονα με άριστη τεχνογνωσία και έμφαση στις τεχνολογίες που διαθέτει κάθε προϊόν σχεδιάζοντας παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για άντρες, γυναίκες και παιδιά με υψηλά standards.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τα Παπούτσια Asics Gel;

Τα ASICS Gel είναι παπούτσια τρεξίματος που σε βοηθάνε να ενισχύσεις την προπόνησή σου, βοηθώντας σε να ξεπεράσεις τους στόχους σου. Είναι αρκετά δημοφιλή σε επαγγελματίες αθλητές, δρομείς, μαραθωνοδρόμους και γενικότερα σε λάτρεις του running. Είναι αρκετά ανθεκτικά παπούτσια με σχεδίαση που ξεχωρίζει, χωρίς να είναι μονότονη. Η Asics έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνολογία GEL η οποία προστατεύει τις αρθρώσεις προσφέροντας αντικραδασμική προστασία και πρόσφυση. Τα Asics Gel μπορούν ακόμα να εξυπηρετήσουν και για άτομα με πρηνισμό, ουδέτερο πρηνισμό ή υποπρηνισμό. Είναι κατάλληλα για εσένα που θέλεις να διανύσεις πολλά χιλιόμετρα και θέλεις υποστήριξη, προστασία αλλά και ανθεκτικότητα. Τα αθλητικά παπούτσια Asics Gel διαθέτουν κάποιες τεχνολογίες όπως AMPLIFOAM™, GEL™ , EVA, Rearfoot GEL™, OrthoLite™, GUIDANCE LINE™, Flytefoam Lyte, Flytefoam Propel, AHAR+, Clutch Counter που προσφέρουν συνδυαστικά άνεση, αντικραδασμική προστασία και σταθερό βήμα. Η κατασκευή του άνω μέρους είναι ανθεκτική και προσφέρει διαπνοή στο πόδι με αποτέλεσμα να μην ιδρώνει εύκολα και να νιώθεις μια ανάλαφρη αίσθηση στα πόδια σου. Η σόλα τους είναι εξίσου ανθεκτική και δένουν με κορδόνια ώστε να μπορείς να ρυθμίσεις εσύ την εφαρμογή που θέλεις.

Ποιο Asics Gel να επιλέξω;

Στην μεγάλη ποικιλία του Cosmossport.gr θα βρεις ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι και για κορίτσι Asics Gel παπούτσια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που καλύπτουν κάθε γούστο και στυλ. Σε ανδρικά και γυναικεία μεγέθη θα βρεις μια μεγάλη γκάμα μοντέλων όπως τα Asics Gel-Kayano, Asics Gel-Nimbus, Asics Gel-Excite, Asics Gel-Contend, Asics Gel-Venture, Asics Gel Pulse. Σε παιδικά μεγέθη για αγόρι και για κορίτσι θα βρεις τα running παπούτσια Asics Gel-Excite που θα ωθήσουν τα παιδιά στο τρέξιμο, βιώνοντας την απόλυτη άνεση.

Σε τι μέγεθος να πάρω τα Asics Gel παπούτσια μου;

Η εφαρμογή των Asics Gel παπουτσιών είναι είτε στενή είτε κανονική. Για να βρεις το μέγεθος που σου ταιριάζει αρχικά μπορείς να επισκεφτείς ένα φυσικό μας κατάστημα, κατά προτίμηση με τις κάλτσες που τρέχεις συνήθως και απογευματινή ώρα. Κατά την διάρκεια του τρεξίματος τα πόδια πρήζονται όπως ακριβώς πρήζονται κατά την διάρκεια της ημέρας, γι' αυτό είναι ιδανική ώρα δοκιμής το απόγευμα. Έπειτα κάνε μερικά βήματα μέσα στο κατάστημα για να βεβαιωθείς ότι το νούμερο είναι συμβατό με το πόδι σου. Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το κάθε παπούτσι. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου.

Ανακάλυψε όλη την συλλογή της Asics!

TOP Asics Collections

Asics Gel Asics Gel-Nimbus Asics Gel-Nimbus 25 Asics Gel-Kayano Asics Gel-Kayano 30 Asics Gel-Kayano 29 Asics Novablast Asics Noosa Asics Noosa Tri Asics Kinsei Blast Asics Gel-Cumulus Asics Gel-Cumulus 25 Asics Patriot Asics Gel Contend Asics Gel Contend 8 Asics Gel-Quantum Asics Trabuco Asics Gel-Pulse 13 Asics Gel Excite 9

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.