Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

ASICS Gel-Kayano 30

7 styles.

Τι κάνει το Asics Gel Kayano 30 να ξεχωρίζει;

Αυτό που κάνει τα Asics Gel Kayano 30 να ξεχωρίζουν είναι η βελτιωμένη κατασκευή τους και οι προηγμένες τεχνολογίες που διαθέτουν. Το παπούτσι GEL-KAYANO® 30 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει προηγμένη σταθερότητα και μαλακότερες ιδιότητες αντικραδασμικής προστασίας. Είναι σχεδιασμένο με το νέο 4D GUIDANCE SYSTEM™ που βοηθά στην προσαρμοστική σταθερότητα, για ένα ισορροπημένο και υποστηρικτικό βήμα στην προπόνησή σου. Η ομοιόμορφη κατανομή στο μπροστινό μέρος του ποδιού σε βοηθάει να αποφύγεις τους τραυματισμούς. Τα Asics Gel Kayano 30 επίσης προσγειώνουν το πόδι σου στο εξωτερικό της φτέρνας απορροφώντας τους κραδασμούς, υποστηρίζοντας το σωματικό βάρος. Το άνω μέρος τους είναι κατασκευασμένο από πλεκτό υλικό που σου εξασφαλίζει μέγιστη διαπνοή, ενώ ταυτόχρονα είναι φτιαγμένα με vegan friendly υλικά. Βρες ανδρικά και γυναικεία Asics Gel Kayano 30 στο Cosmossport.gr, το No1 online store.

Τι τεχνολογίες χρησιμοποιεί το Gel Kayano 30;

Τα Gel Kayano 30 διαθέτουν μέγιστη αντικραδασμική προστασία FF BLAST™ PLUS ECO η οποία είναι κατασκευασμένη με περίπου 20% βιολογικό περιεχόμενο και συμβάλλοντας στην επιπλέον άνεση σαν να πατάς στα σύννεφα. Η νέα τεχνολογία PureGEL™ είναι στρατηγικά τοποθετημένη κάτω από τη φτέρνα για πιο ομαλή οδήγηση. Είναι 65% πιο απαλό από τη συμβατική τεχνολογία ορατού GEL™, επιτρέποντας στην προπόνησή σου να αισθάνεσαι εκπληκτικά. Τα running shoes Asics Gel Kayano 30 είναι ένα απαραίτητο παπούτσι για εσένα που θέλεις να τρέχεις δίχως περιορισμούς.

Σε τι διαφέρει το Gel Kayano 30 με το Gel Kayano 29;

Τα Asics Gel Kayano 30 σε σχέση με τα Gel Kayano 29 διαθέτουν μια σύγχρονη ενημέρωση στα στα παπούτσια σταθερότητας. Διαθέτουν επανασχεδιασμένη ενδιάμεση σόλα με καινοτόμο σύστημα οδήγησης. Τα Kayano 29 από την άλλη χρησιμοποιούν ένα πιο παραδοσιακό σύστημα ανάρτησης με χαμηλότερο προφίλ και πιο ευέλικτη ενδιάμεση σόλα, παρόλο που προσέφερε σταθερή οδήγηση και αξιοπρεπή υποστήριξη σταθερότητας, ορισμένοι βρήκαν ότι το πιο παραδοσιακό σύστημα ευστάθειας ήταν ξεπερασμένο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Ο νέος αφρός FF BLAST PLUS ECO και το Σύστημα Υποστήριξης Καθοδήγησης 4D άλλαξαν αυτήν την αφήγηση και το Kayano προσφέρει τώρα βελτιωμένα επίπεδα υποστήριξης και προστασίας που εκτιμούσαν οι δοκιμαστές των παπουτσιών, τόσο σε μικρές, όσο και σε μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, με τη νέα, φαρδύτερη βάση του παπουτσιού και τις υπερυψωμένες ράγες οδήγησης, οι δοκιμαστές θα μπορούσαν να απολαμβάνουν ισορροπημένη, μη παρεμβατική υποστήριξη που προσαρμόζεται καλά σε διαφορετικούς τύπους διαδρομών. Τέλος οι δοκιμαστές των παπουτσιών τρεξίματος Kayano 30 βρήκαν υπερβολική απόκριση, αφού η νέα σχεδίαση έχει γνώμονα την άνεση και την υποστήριξη ένατι της ταχύτητας.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.