Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστη Ταχύτητα

περισσότερα... λιγότερα

Βάρος

περισσότερα... λιγότερα

Αυτονομία (max Απόσταση)

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

129 999

Διάμετρος Τροχού

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Blaupunkt Ηλεκτρικά Πατίνια, Ηλεκτρικά Ποδήλατα και Hoverboards

4 styles.

Blaupunkt

Ανακάλυψε κάθε όμορφη πλευρά της πόλης παρέα με την Blaupunkt. Ηλεκτρικά Πατίνια, Scooters & Αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους! Ένα οικολογικό μεταφορικό μέσο για να φτάσεις εύκολα & γρήγορα εκεί που θες! Βρες Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές μόνο στο No1 e-shop αθλητικών.

Λίγα Λόγια για το Brand Blaupunkt

H εταιρεία με το όνομα «Ideal» ιδρύθηκε για πρώτη φορά στο Βερολίνο όταν το ραδιόφωνο ήταν ακόμη στα σπάργανα. H εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Robert Bosch AG το 1933. Το 1938 άλλαξε το όνομά της εταιρείας σε "Blaupunkt", στα γερμανικά σημαίνει "μπλε σημείο" ή "μπλε κουκκίδα", μετά την μπλε κουκκίδα ζωγραφισμένη στα ακουστικά του που είχαν περάσει τον ποιοτικό έλεγχο. Το πρώτο ραδιόφωνο αυτοκινήτου παγκοσμίως κυκλοφόρησε από την Blaupunkt. Μέχρι το 1996 η εταιρεία δραστηριοποιήθηκε και σε άλλα είδη ευρείας κατανάλωσης και πολυμέσων των αυτοκινήτων που διανεμήθηκε με επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες. Μέχρι το 2010 η Blaupunkt έγινε Παγκόσμια γνωστή στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Το 2015 η Blaupunkt έχει βραβευτεί ως η «Μάρκα του αιώνα – Γερμανικά πρότυπα μάρκας». Στο Cosmossport.gr θα βρεις από την Blaupunkt Ηλεκτρικά Ποδήλατα, Ηλεκτρικά Scooters και Hoverboards που θα κάνουν την μετακίνηση σου ευκολότερη πάντα με οικολογικό τρόπο.

Βρες Blaupunkt Ηλεκτρικά Scooter & Hoverboard

Για μια οικολογική και άμεση μεταφορά, μπορείς να επιλέξεις ηλεκτρικά Scooter Blaupunkt ρυθμίζοντάς τα πανεύκολα ακόμα και από το κινητό σου, αφού έχουν συμβατότητα με τα κινητά. Θα βρεις διάφορα είδη σε σκούτερ Blaupunkt, όπως τα κλασσικά αλλά θα βρεις και αυτά που κάθεσαι (τύπου ποδήλατο) και είναι κατάλληλα για αποστάσεις μεγάλες. Οι διαφορές τους πέρα από τον σχεδιασμό, βρίσκονται στην μπαταρία στον χρόνο φόρτισης στο βάρος και στην ισχύ μηχανής. Μαζί με το σκούτερ σου μπορείς να εξοπλιστείς με Blaupunkt scoorter κλειδαριά για περισσότερη ασφάλεια του μεταφορικού σου μέσου. Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις Blaupunkt Hoverboard, τα διασκεδαστικά πατίνια που κάνουν την μετακίνησή σου στην πόλη πιο εύκολη και διασκεδαστική με οικολογικό πάντα τρόπο, ενώ απευθύνονται για όλες τις ηλικίες άνω των 16 ετών. Τα Hoverboard Blaupunkt σε σχέση με τα scooter αντέχουν λιγότερο σε διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενδείκνυνται για λιγότερα χιλιόμετρα και δέχονται μέχρι συγκεκριμένο όριο βάρους του χρήστη. Είναι εύχρηστα για αποστάσεις σύντομες μέσα στην πόλη, φορτίζουν σύντομα, ενώ πριν ξεφορτίσουν βγάζουν προειδοποιητικό ήχο.

Βρες Ηλεκτρικά Ποδήλατα Blaupunkt

Τα Blaupunkt ποδήλατα είναι το eBike που συνδυάζουν τέλεια το δυναμισμό ενός ποδηλάτου με πεντάλ με το στυλ ενός παραδοσιακού ποδηλάτου. Έχουν οικολογικό χαρακτήρα, ενώ είναι κατάλληλα για αστικές διαδρομές, εξοπλισμένα με βοήθεια πεντάλ ενεργοποιημένο από το χειριστήριο τιμονιού και είναι ικανό να φτάσει μεγάλες διαδρομές.

Ποιες είναι η διαφορές των ηλεκτρικών ποδηλάτων με των παραδοσιακών;

Υπάρχει ένας κοινός μύθος ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι σαν τα σκούτερ, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζουν πολύ με τα κανονικά ποδήλατα, αλλά με ηλεκτρικό κινητήρα. Η μόνη σημαντική διαφορά στην εμφάνιση είναι η συμπερίληψη του συστήματος ηλεκτρικής κίνησης. Περιλαμβάνουν έναν κινητήρα, μια μπαταρία και μερικές φορές μια οθόνη. Είναι πιο γρήγορα από τα απλά ποδήλατα και πιο ασφαλή και ανθεκτικά για μεγάλες διαδρομές, έτσι μπορείς να αθλείσαι ενώ ταυτόχρονα να νιώθεις σαν να οδηγείς ένα σκούτερ.

Στο Cosmossport θα βρεις ποδήλατα Blaupunkt σε διάφορα σχήματα που αναδιπλώνονται ή οχι. Οι διαφορές τους είναι στην ταχύτητα, αυτονομία, μπαταρία, ισχύ κινητήρα, χρόνο φόρτισης και στα φρένα. Θα βρεις ποδήλατα Blaupunkt σύγχρονα τύπου Mountain bikes. Είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά ενώ η μπαταρία τους αρκεί για να σε συνοδεύσει για πολλά χιλιόμετρα. Μπορείς να συνδυάσεις την διαδρομή σου με το Blaupunkt ποδήλατο επιλέγοντας μια τσάντα πλάτης (backpack) Blaupunkt για οργάνωση και εύκολη μεταφορά.

Βρες Blaupunkt E-bikes, Scooter, Hoverboards & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τον ιδανικό τρόπο για την μεταφορά σου πάντα με οικολογικό τρόπο, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις αποστάσεις σου, ανάμεσα σε Blaupunkt ηλεκτρικά ποδήλατα, Scooter & Hoverboards . Βρες επίσης το αξεσουάρ Blaupunkt που σε εξυπηρετεί καλύτερα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.