Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

10 140

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Θήκη Laptop

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Fjällräven Σακίδια Πλάτης και Αξεσουάρ

από 2
57 styles.
από 2

Fjällräven Σακίδια Πλάτης και Αξεσουάρ

Η μόδα επιτάσσει άνεση και στυλ! Για εσένα που θέλεις πάντα να ξεχωρίζεις, τα backpacks της Fjällräven αποτελούν το απόλυτο fashion item,είναι ιδιαίτερα πρακτικά & ευκολοφόρετα και κατασκευασμένα από ανώτερης ποιότητας υλικά! Ανακάλυψε όλη τη συλλογή της Fjällräven στο cosmossport.gr σε Απίστευτη Τιμή!

Επίλεξε Fjällräven Τσάντες για τις Ανάγκες σου

Στη πλούσια συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε Fjällräven τσάντες, πιο συγκεκριμένα θα βρεις Fjällräven backpack / σακίδιο πλάτης & Fjällräven τσάντες μέσης. Αυτό που ξεχωρίζουν αυτές τις τσάντες είναι ο μοναδικός σχεδιασμός τους. Είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας για ανθεκτικότητα, ενώ θα βρεις τσάντες Fjällräven κατασκευασμένες από βιώσιμα υλικά. Διαθέτουν ρυθμιζόμενα λουριά και χειρολαβή για να την βαστάς με πολλούς τρόπους. Τώρα μπορείς να χωρέσεις τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι. Οι Fjällräven τσάντες είναι ιδανικές για τις εξορμήσεις σου, την καθημερινότητά σου αλλά μπορούν να σε συνοδεύσουν ακόμα και στο lifestyle σου. Μια τσάντα πλάτης Fjällräven είναι βολική διότι σου προσφέρει άνεση με το βάρος να μοιράζεται σε όλη την πλάτη, ενώ μπορεί να διαθέτει ακόμα και θήκη για το lap top σου. Για τις εξορμήσεις σου μπορείς να επιλέξεις Fjällräven σακίδιο πλάτης σε μεσαίο μέγεθος (medium)12-20 L, ούτως ώστε να χωρέσεις με άνεση τον εξοπλισμό σου, χωρίς να χρειαστεί να αφήσεις τίποτα πίσω! Για την καθημερινότητά σου από την άλλη μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα πλάτης Fjällräven σε μικρότερο μέγεθος Mini (0-12 L) ώστε να μην πιάνει χώρο, δίνοντάς σου κομψό στυλ. Τέλος για εσένα που θέλεις μια μικρή τσάντα για να ολοκληρώσεις το στυλ σου στο lifestyle σου, μπορείς να επιλέξεις μια Fjällräven τσάντα μέσης, ρυθμίζοντάς την σύμφωνα με την μέση σου, ρυθμίζοντας το λουρί.

Διάλεξε Fjällräven Πορτοφόλι, Νεσεσέρ & Μπρελόκ

Είναι σημαντικό για ένα ολοκληρωμένο look με άνεση να έχεις επιλέξεις τα κατάλληλα fashion items! Ένα Fjällräven νεσεσέρ μπορεί να είναι η εύκολη και η γρήγορη επιλογή σου, στο να πάρεις μαζί σου τα άκρως απαραίτητα για τις σύντομες δραστηριότητές σου. Φυσικά μπορείς να το συνδυάσεις μαζί με την τσάντα σου για να έχεις επιπλέον χώρο για τον εξοπλισμό σου. Για να έχεις οργανωμένα τα χρήματά σου με ασφάλεια και στυλ επίλεξε ένα Fjällräven πορτοφόλι στο χρώμα που σε εκφράζει καλύτερα! Αγαπάς το κομψό στυλ και θέλεις η κομψότητά σου να φτάνει στο έπακρο; Τότε απλά επίλεξε Fjällräven μπρελόκ είτε για τα κλειδιά, την τσάντα ή το νεσεσέρ σου. Ένα μπρελόκ Fjällräven είναι η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά!

Η Ιστορία της Fjällräven

Η εταιρεία Fjällräven γεννήθηκε μέσα από το όραμα ενός ανθρώπου: ένα όραμα για να γίνει η φύση προσβάσιμη σε περισσότερους ανθρώπους. Ο Åke Nordin γεννήθηκε στο Örnsköldsvik, στην ψηλή ακτή της Σουηδίας, το 1936. Συνδυάζοντας κυματιστούς λόφους, βαθιά δάση και προστατευμένη ακτογραμμή, ήταν η τέλεια παιδική χαρά για έναν νεαρό, περίεργο Åke. Σε μια από τις πολλές περιπέτειές του φυτεύτηκε ο σπόρος του Fjällräven, βαθιά στο μυαλό του Åke. Η ιδέα προέκυψε από ανάγκη: να δημιουργήσει ένα σακίδιο που να χωράει τον εξοπλισμό, αλλά να κάθεται αναπαυτικά στην πλάτη του. Ο Åke ήξερε ότι πρέπει να υπάρχει τρόπος. Με τη ραπτομηχανή της μητέρας του και τα εργαλεία του πατέρα του, ο Åke δημιούργησε ένα σακίδιο με ξύλινο σκελετό στο υπόγειό του. Δέκα χρόνια αργότερα, το 1960, στο ίδιο υπόγειο, ο Åke ίδρυσε την Fjällräven και κυκλοφόρησε το πρώτο του προϊόν προς πώληση, ένα σακίδιο πλάτης, αυτή τη φορά με σκελετό αλουμινίου. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1960 και του 70, τροφοδοτούμενη από την πεισματική πεποίθηση του Åke ότι πρέπει πάντα να υπάρχει ένας τρόπος – μια πρακτική λύση – η γκάμα προϊόντων Fjällräven επεκτάθηκε σημαντικά, με σκηνές, υπνόσακους, μπουφάν και παντελόνια. Το Greenland Jacket, το Expedition Down Jacket και το σακίδιο Kånken αποδείχθηκαν καθοριστικά προϊόντα. Σχεδόν κάθε άλλος Σουηδός, από μανιώδης πεζοπόρος μέχρι ενθουσιώδης λάτρης της φύσης, φορούσε και εμπιστεύτηκε το Fjällräven. Οι δεκαετίες του '80 και του '90 αφορούσαν περισσότερο τη γεωγραφική επέκταση. Η πεζοπορία στη φύση, το να πηγαίνεις αργά, να κουβαλάς ό,τι χρειάζεσαι στην πλάτη σου ενώ απολαμβάνεις κάθε βήμα, δεν πρέπει να είναι κάτι μόνο για τους Σουηδούς. Πρώτα επεκταθήκαμε σε όλη τη Σκανδιναβία και μετά πιο μακριά στην Ευρώπη. Αλλά δεν ήταν αρκετό για τον Åke να προσφέρει απλώς τα ρούχα και τον εξοπλισμό για να βγει στη φύση. Το όνειρό του ήταν να επιτρέψει στους ανθρώπους να βγουν εκεί έξω. Ήθελε περισσότερους ανθρώπους να περπατήσουν στην έρημο, γιατί όσο περισσότερο οι άνθρωποι βιώνουν τη φύση, τόσο πιο πιθανό είναι να τη φροντίσουν. Και πάλι, ήξερε ότι πρέπει να υπάρχει τρόπος. Το όνειρό του έγινε πραγματικότητα το 2005 με την έναρξη του Fjällräven Classic: ένα ταξίδι μήκους 110 χιλιομέτρων στη βόρεια Σουηδία. Το 2012, η ​​Fjällräven άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη. Το 2013, ο ιδρυτής Åke Nordin πέθανε σε ηλικία 77 ετών. Η Fjällräven έχει ισχυρή παρουσία στην αγορά στις σκανδιναβικές χώρες. Εκπροσωπείται και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Από το 2017, τα προϊόντα Fjällräven είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 40 χώρες.

Ανακάλυψε Fjällräven Τσάντες και Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Βρες τώρα Fjällräven Τσάντες και Αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες σε μοναδικά χρώματα όπως γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα μόνο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.