Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

3 125

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Πάνω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Ολόσωμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιράντες

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Μαγιό

288 styles.
από 8

Βρες Μαγιό Γυναικεία Επώνυμα σε πολλά μεγέθη και στιλ!

Ανακάλυψε μαγιό γυναικεία σε ολόσωμα, μπικίνι, σετ και σορτς που θα σου προσφέρουν απόλυτη άνεση και μοναδικό στυλ είτε είσαι στη θάλασσα, είτε στην πισίνα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Έχει Γυναικεία Μαγιό το Cosmossport.gr;

Ανακάλυψε μαγιό γυναικεία σε ολόσωμα, μπικίνι, σετ και σορτς που θα σου προσφέρουν απόλυτη άνεση και μοναδικό στυλ είτε είσαι στη θάλασσα, είτε στην πισίνα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι επιλογές σε Γυναικεία Μαγιό έχω ανάλογα το σωματότυπο μου;

• Ολόσωμο Μαγιό ή Ψηλόμεσο Μπικίνι: Αν θέλεις να καλύψεις την περιοχή της κοιλιάς που μπορεί να είναι λίγο πιο «γεμάτη» ή ίσως κάποια σημάδια όπως ραγάδες ή μια ουλή από επέμβαση, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα μαγιό γυναικείο ολόσωμο ή ένα ψηλόμεσο μαγιό - το κάτω μέρος.

• Μπικίνι: Αν έχεις μακρύ κορμό και επίπεδη κοιλιά, το μπικίνι θα φαίνεται τέλειο στην σιλουέτα σου. Μπορείς να επιλέξεις για το άνω μέρος είτε τριγωνικό σχήμα, είτε στράπλες - ειδικά αν έχεις πιο αθλητικό σώμα.

• Άνω Μέρος με Prints: Αν το σώμα σου έχει σχήμα αχλαδιού, ένα μπικίνι με έντονα prints στο άνω μέρος κι ένα κάτω μέρος μονόχρωμο και ακόμα καλύτερα σε σκούρο χρώμα, θα δημιουργήσουν μια ισορροπία και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.

• Σορτς Μαγιό: Τα σορτς μαγιό θα ταιριάξουν απόλυτα σε 'σένα που έχεις πολύ αθλητικό σώμα με έντονους μύες αλλά όχι ιδιαίτερες καμπύλες.

• Αθλητικό Μαγιό: Αυτός ο τύπος μαγιό έχει σχεδιαστεί για κάθε γυναίκα που προπονείται στην πισίνα ή στη θάλασσα, έτσι το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις το μαγιό που σου αρέσει και θα καλύψει τις ανάγκες της προπόνησής σου.

Θα βρω το κατάλληλο Γυναικείο Μαγιό για το στυλ μου;

Ένα μαγιό πέρα από το σωματότυπό σου, πρέπει να ταιριάζει άρτια με το στυλ σου. Για εσένα που σου αρέσει η κολύμβηση ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις ένα ολόσωμο γυναικείο μαγιό ή ένα μπικίνι που να έχουν αθλητική πλάτη να στεγνώνουν γρήγορα και να εφαρμόζουν άψογα στο σώμα σου, χωρίς να περιορίζουν τις κινήσεις σου. Για εσένα που θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις σε lifestyle εμφανίσεις στην πλαζ μπορείς να επιλέξεις ένα ολόσωμο μαγιό που θα τονίζει το στήθος και την μέση σου, ή ένα μπικίνι συνδυάζοντάς το με διαφορετικό κάτω μέρος μαγιού, δημιουργώντας το δικό σου color blocking. Για τις στιγμές που θέλεις να πας στην παραλία για να ξεκουραστείς ιδανικό είναι να φορέσεις ένα γυναικείο μαγιό που θα σου είναι άνετο με ένα minimal design.

Θα βρω Γυναικεία Αθλητικά Μαγιό στο Cosmossport.gr;

Για εσένα που η φύση της προπόνησής σου απαιτεί ένα μαγιό το οποίο θα σε συνοδεύει χειμώνα ή καλοκαίρι, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο αθλητικό μαγιό για σένα! Για εσένα που ασχολείσαι με τα θαλάσσια σπορ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα γυναικείο μαγιό για surf το οποίο θα είναι σφιχτό πάνω σου χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις σου, χαρίζοντάς σου την ελαστικότητα που χρειάζεσαι. Για εσένα που θέλεις ένα μαγιό για το κολυμβητήριο μπορείς να επιλέξεις ένα ολόσωμο μαγιό με αθλητική πλάτη ή ένα μπικίνι ψηλόμεσο που θα έχει την ελαστικότητα που χρειάζεται. Εάν από την άλλη θέλεις γυναικείο μαγιό μπικίνι επειδή τα ολόσωμα δεν σε βολεύουν μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο αθλητικό μπικίνι μαγιό με αθλητική πλάτη και στήριξη στο στήθος χωρίς να χάνεις στιγμή από τις επιδόσεις σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε γυναικεία αθλητικά μαγιό. Επίλεξε το σχέδιο και το στυλ που σου ταιριάζει καλύτερα.

Τι χρώμα να προτιμήσω τα γυναικεία μαγιό μου;

Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να κάνεις την σωστή επιλογή!

• Τα σκουρόχρωμα μαγιό είναι προτιμότερα στα μεγάλα μεγέθη, χωρίς να είναι απαγορευτικά τα ανοιχτόχρωμα εάν σου αρέσουν περισσότερο.

• Η μόδα έχει αλλάξει. Πλέον δεν είναι απαραίτητο ένα μπικίνι να έχει ίδιο χρώμα το κάτω με το πάνω μέρος, έτσι μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου χρωματικό συνδυασμό που θα αντιπροσωπεύει το στυλ σου, δημιουργώντας μοναδικά οπτικά εφέ.

• Τα μαγιό που διαθέτουν μεγάλα prints δημιουργούν μεγαλύτερη αισθητική, συνεπώς ανάλογα με τις ανάγκες σου επίλεξε το μαγιό που σου ταιριάζει περισσότερο, είτε με μοτίβα μεγάλης ή μικρότερης κλίμακας.

• Για να τονίσεις το μαυρισμένο σου δέρμα μπορείς να επιλέξεις ένα μαγιό με έντονο ανοιχτό χρώμα για εκπληκτική αντίθεση.

• Τα έντονα χρώματα στα μαγιό φυσικά ταιριάζουν και στα δέρματα με ανοιχτούς τόνους, μπορείς να επιλέξεις ζωηρά καλοκαιρινά χρώματα για μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση.

Από τι ύφασμα να επιλέξω να είναι κατασκευασμένο το μαγιό μου;

Κάνε την σωστή επιλογή υφάσματος σύμφωνα με το στυλ και την άνεση που θέλεις να έχεις. Μπορείς να επιλέξεις γυναικείο μαγιό με UV προστασία το οποίο προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία κυρίως τις καλοκαιρινές ώρες που ο ήλιος είναι πιο έντονος και βλαβερός για το δέρμα. Μπορείς να επιλέξεις επίσης μαγιό με πολυεστερικό ύφασμα ή ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα, καθώς αυτού του τύπου τα μαγιό στεγνώνουν πιο γρήγορα. Επιπλέον τα μαγιό από νάιλον, είτε από ανακυκλωμένο νάιλον ή ακόμα και τα συνθετικά μαγιό, είναι μία καλή επιλογή. Όποια επιλογή υφάσματος και αν κάνεις φρόντισε να το αισθάνεσαι άνετα στο δέρμα σου για να έχεις άνετη και ανάλαφρη αίσθηση κάθε στιγμή.

Ποιο μέγεθος να επιλέξω;

Γυναικείο ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι; Όποιο στυλ και να διαλέξεις πρέπει να βρεις το σωστό μέγεθος για εσένα. Αρχικά μπορείς να κάνεις μετρήσεις με την μεζούρα, σημειώνοντας τις αναλογίες σου. Έπειτα μπορείς μέσα από την ιστοσελίδα μας να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε μαγιό ξεχωριστά και να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, μπορείς να κάνεις δωρεάν επιστροφή είτε online είτε μέσω κάποιου φυσικού μας καταστήματος.

Ποια επώνυμα μαγιό γυναικεία θα βρω στο Cosmos Sport;

Επίλεξε γυναικεία μαγιό μέσα από Κορυφαία Brands όπως adidas Originals, adidas Performance, Tommy Jeans, Champion, Arena, BODYTALK, Calvin Klein, Ellesse, Emerson, O'Neill, Protest, Shiwi, Speedo, TYR καθώς και από πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, μαύρο, κόκκινο, μπεζ, μπλε, μωβ, ροζ, πορτοκαλί, πράσινο, χακί, πολύχρωμο με prints και πολλά άλλα!

Ποια είναι η τελευταία τάση στα γυναικεία μαγιό;

Η τελευταία τάση τα γυναικεία μαγιό είναι αυτά με τα έντονα χρώματα και λογότυπα. Επίσης τα γυναικεία ψηλόμεσα μαγιό είναι και φέτος τάση της μόδας αφού αναδεικνύουν άψογα την σιλουέτα σου. Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό επίσης και τα ολόσωμα μονοκίνι γυναικεία μαγιό είναι επίσης τάση στα φετινά μαγιό. Επίλεξε το ιδανικό γυναικείο μαγιό και κάνε το καλοκαιρινό σου στυλ, level up, με σύμμαχο το Cosmossport.gr.

Πως μπορώ να φροντίσω τα μαγιό μου;

Για να φροντίσεις τα μαγιό σου μπορείς να ακολουθήσεις τις οδηγίες πλύσης που αναγράφονται στο ταμπελάκι του μαγιού. Ωστόσο μπορείς σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ήπιο απορρυπαντικό να πλύνεις το γυναικείο σου μαγιό και να το αφήσεις να στεγνώσει φυσικά. Η χρήση στεγνωτηρίου καλό θα είναι να αποφευχθεί. Τέλος για να έχεις τα μαγιό σου μαλακά μπορείς να τα αφήσεις να μουλιάσουν σε μια λεκάνη με μαλακτικό και έπειτα να κάνεις καλό ξέπλυμα.

Ποια χρώματα και σχέδια είναι δημοφιλή για μαγιό γυναικεία αυτή τη σεζόν;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις τα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα στα γυναικεία μαγιό. Για την φετινή σεζόν τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα γυναικεία μαγιό είναι τα έντονα και τα παστέλ χρώματα. Επίσης τα γυναικεία μαγιό με prints είναι must have και για το φετινό καλοκαίρι. Επίλεξε το ιδανικό χρώμα και σχέδιο που σου ταιριάζει στο γυναικείο μαγιό και άσε το καλοκαιρινό σου στυλ να αναβαθμιστεί.

Τι στιλ σε Γυναικεία Μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις ξεχωριστά στιλ σε Γυναικεία Μαγιό όπως μαγιό Μπικίνι, Brazil μαγιόΨηλόμεσα μαγιό και Ολόσωμα μαγιό που θα σου προσφέρουν ένα κομψό και άνετο στιλ αυτό το καλοκαίρι, είτε είσαι στην παραλία είτε στην πισίνα! Θα βρεις επίσης την συλλογή μας από Γυναικεία Plus Size Μαγιό σε πολλά κομψα σχέδια, στιλ και χρώματα! Επίλεξε το στιλ που σου αρέσει στο χρώμα και σχέδιο που προτιμάς και είσαι έτοιμη για ενα αξέχαστο καλοκαίρι!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.