Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

6 56

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Ολόσωμα

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Τιράντες

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Brazil Μαγιό

από 2
60 styles.
από 2

Τι brazil μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online strore, θα βρεις brazil μαγιό γυναικεία σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Βρες ψηλόμεσα ή κανονικά μαγιό brazil που θα σου τονίσουν το beach style και την αυτοπεποίθησή σου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μαγιό brazil και άλλων τύπων μαγιό;

Τα brazil μαγιό είναι τα λεγόμενα Βραζιλιάνικα μαγίο / Brazilian μαγιό. Η διαφορά των μαγιό brazil σε σχέση με τα κλασσικά είναι στο σχεδιασμό τους. Τα brazil μαγιό διαθέτουν πιο κοφτό κόψιμο στους γοφούς σε σχέση με τα κανονικά μαγιό, ενώ ταυτόχρονα τονίζουν τέλεια την σιλουέτα σου. Βρες το brazil μαγιό που σου ταιριάζει μόνο στο Cosmossport.gr.

Ειναι φέτος τάση τα brazil μαγιό;

Τα μαγίο brazilian φαίνεται να πρωταγωνιστούν και φέτος στις τάσεις της μόδας. Ένα μαγιό brazil είναι must have για την καλοκαιρινή σου συλλογή. Μπορείς να πάρεις σετ μαγιό brazil με το πάνω μέρος, ωστόσο μπορείς να ''παίξεις'' με τα χρώματα επιλέγοντας διαφορετικό χρώμα στο brazil κάτω μέρος μαγιού με το πάνω μέρος.

Ποια είναι η κατάλληλη γραμμή μαγιό brazil για το σωματότυπό μου;

Για εσένα που σκέφτεσαι πιο brazil μαγιό θα ήταν κατάλληλο για το σωματότυπό σου, σου έχουμε μερικά tips. Αρχικά για εσένα που έχεις έντονους γοφούς μπορείς να επιλέξεις ένα κοφτό brazil μαγιό που θα αναδείξει άψογα τους γοφούς σου. Από την άλλη για εσένα που έχεις τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιά ιδανικά είναναι τα ψηλόμεσα brazil μαγιό τα οποία θα σε κάνουν να φαίνεται πιο κομψή. Για σένα που έχεις πιο μονοκόμματο σώμα χωρίς καμπύλες, μπορείς να επιλέξεις ένα brazil μαγιό που δένει με λεπτά λουριά στο πλάι δίνοντας πιο κομψή αίσθηση. Τέλος για εσένα που θέλεις να αναδείξεις το γυμνασμένο σώμα σου, μπορείς να επιλέξεις ένα brazil μαγιό με χαμηλή μέση. Όποιο κι αν είναι το στυλ brazil που σου αρέσει μπορείς να το υποστηρίξεις απλά με ένα κλικ και έγινε δικό σου, μέσα από το Cosmossport.gr.

Υπάρχουν διαθέσιμα brazil μαγιο ψηλόμεσα;

Μέσα από την μεγάλη συλλογή του Cosmossport.gr σε brazil μαγιό, θα βρεις ψηλόμεσα μαγιό brazilian τα οποία έρχονται να αναδείξουν την σιλουέτα σου με τον πιο κομψό τρόπο. Ανακάλυψε brazil ψηλόμεσα μαγιό με λάστιχο στη μέση ή χωρίς λάστιχο που αγκαλιάζουν τέλεια την μέση σου προσφέροντάς σου μια μοντέρνα εμφάνιση. Βρες brazil μαγιό με σχέδια καλοκαιρινά, με έντονα χρώματα, με ριμπ ή λεία υφή και κάνε τους πιο hot καλοκαιρινούς συνδυασμούς.

Θα βρω στο Cosmos Sport brazil χωρίς ραφές;

Ανακάλυψε στο Cosmossport.gr brazil μαγιό χωρίς ραφές τα οποία θα προσδώσουν την δική τους πινελιά στο στυλ σου, προσδίδοντας ομοιομορφία. Επίλεξε το ιδανικό μαγιό brazil χωρίς ραφές σήμερα κιόλας!


Ανακάλυψε όλη την συλλογή μας από Γυναικεία Μαγιό!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.