Τιμή

19 25

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μονόζυγα

3 styles.

Μονόζυγα

Το μονόζυγο είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος προκειμένου να ενδυναμώσει πραγματικά το πάνω μέρος του σώματος. Επέλεξε το δικό σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Το Μονόζυγο Είναι Ιδανικό Γιατί...

Το μονόζυγο είναι το πιο οικονομικό όργανο γυμναστικής που μπορείς να έχεις στο σπίτι σου, χωρίς να καταλαμβάνει ιδιαίτερο χώρο. Μπορείς να επιλέξεις μονόζυγο πόρτας, μονόζυγο τοίχου, μονόζυγο μονής εφαρμογής και μονόζυγο που δεν χαλάει την πόρτα και έχει εύκολη εφαρμογή. Όποιο κι αν επιλέξεις από τα παραπάνω μονόζυγα τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά όσον αφορά την μυϊκή ενδυνάμωση του άνω μέρους του σώματός σου. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις με μονόζυγο ή δίζυγο θα νιώσεις τους μύες σου να δυναμώνουν και να γραμμώνουν στην περιοχή των χεριών και του ώμου.

Πως να Επιλέξω Μονόζυγο;

Η επιλογή για μονόζυγο στο σπίτι είναι πιο εύκολη απ' ότι περίμενες. Αρχικά όποιο από τα μονόζυγα κι αν επιλέξεις τα αποτελέσματα θα είναι top για την γράμμωση και την ενδυνάμωσή σου. Μπορείς να διαλέξεις το κλασσικό μονόζυγο πόρτας με αφρώδη λαβή για καλύτερο κράτημα στα χέρια σου χωρίς να τα καταπονείς. Το μονόζυγο αυτό δεν χρειάζεται συναρμολόγηση και είναι εύκολο στην τοποθέτηση. Για εσένα που θέλεις ένα μονόζυγο που δεν χαλάει την πόρτα μπορείς να επιλέξεις ένα μονόζυγο με αφαιρούμενη βάση το οποίο μπορείς να το έχεις μαζί σου και σε άλλους χώρους. Τώρα για σένα που θέλεις να κάνεις pro ασκήσεις πιο δυναμικές, μπορείς να επιλέξεις ένα μονόζυγο τοίχου που να αντέχει περισσότερη πίεση και μεγαλύτερο βάρος χρήστη έτσι ώστε να έχεις την σιγουριά που χρειάζεσαι και είναι ιδανικό για pull-up και chin-up. Είτε θέλεις μονόζυγα πόρτας ή τοίχου στο Cosmossport.gr καθώς και στα καταστήματά μας θα βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, για ένα δυναμικό σετ ασκήσεων.

Τι Ασκήσεις Μπορώ να Κάνω με το Μονόζυγο;

Το μονόζυγο είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο όργανο γυμναστικής αφού δεν γυμνάζει μόνο την πλάτη αλλά και τον κορμό και τους κοιλιακούς, καθώς και όλες οι μυϊκές ομάδες από τη μέση και πάνω, χέρια και ώμους. Βοηθάει επίσης στην καύση θερμίδων. Μερικές από τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις είναι τα pull up, pull up γόνατα στήθος, κάμψεις L, monkey, Hanging Windshield Wiper, ασκήσεις με ένα χέρι και άλλες πολλές που θα τονώσουν την φυσική σου κατάσταση.

Βρες Μονόζυγα Πόρτας & Μονόζυγα Τοίχου στο Κορυφαίο Store!

Βρες κι εσύ το ιδανικό μονόζυγο για σένα μέσα από την γκάμα μας σε Top Brands όπως Athlopaidia, GYMNASTIK, martes, Tunturi μέσα από το No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.