Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

77 150

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Supernova Παπούτσια

34 styles.

adidas Supernova Συλλογή

Όταν τρέχεις χρειάζεσαι μέγιστη άνεση για να πετύχεις τον στόχο σου, για να ξεπεράσεις τα όριά σου! Τα κατάλληλα αθλητικά παπούτσια για Τρέξιμο θα τα βρεις στην Supernova συλλογή της adidas. Με ανακλαστικές λεπτομέρειες για να φαίνεσαι σε σε μέρη με χαμηλό φωτισμό, premium υλικά για απόλυτη στήριξη και σταθερότητα.

Φτάσε ακόμα πιο γρήγορα στον τερματισμό και ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη κάθε στόχου σου. Τα adidas Performance Superova running παπούτσια αποτελούνται από ενδιάμεση σόλα που απορροφά αποτελεσματικά τους κραδασμούς. Εμπόδια; Γεννημένοι αθλητές όπως εσύ δε γνωρίζουν από εμπόδια αλλά μόνο την νίκη! Ανακάλυψε μία μεγάλη συλλογή σε Γυναικεία & Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια για Τρέξιμο στο No 1 Online Store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.