Brand

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

345 595

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Σανίδες SUP

12 styles.

Σανίδες SUP

Ανακάλυψε SUP σανίδες στο Cosmossport.gr! Σε περιμένει μια πλούσια γκάμα για να έχεις ολοκληρωμένη εμπειρία SUP, στις πιο Απίστευτες Τιμές & Προσφορές! Ανακάλυψε φουσκωτές, συμπαγείς, ξύλινες και πλαστικές SUP σανίδες στο μήκος και σχήμα που επιθυμείς, με Δωρεάν Μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 59€ και Δωρεάν Επιστροφές 60 ημερών, μόνο στο Cosmossport.gr!

Τι Είναι το SUP;

Το SUP (στα αγγλικά Stand Up Paddling, στα ελληνικά Όρθια Σανιδοκωπηλασία) είναι ένα άθλημα νερού που οι ρίζες του είναι σύγχρονες από το σέρφινγκ στην Χαβάη. Στην ουσία ο κωπηλάτης στέκεται όρθιος στην σανίδα, η οποία επιπλέει στο νερό, και για να κινηθεί χρησιμοποιεί ένα κουπί. Είναι ένα άθλημα όπου γυμνάζονται πολλές μυϊκές ομάδες του ανθρώπου όπως: ραχιαίοι, τρικέφαλοι, γάμπες, κορμός και άλλα. Το SUP πραγματοποιείται σε οποιονδήποτε υδάτινο χώρο όπως λίμνη, θάλασσα, ποτάμι κλπ. Κάνοντας Sup μπορείς να κάνεις από βόλτα, γυμναστική, αγώνες μέχρι και να yoga. Το Stand Up Paddle Boarding απαιτεί έντονο συντονισμό, αναπτύσσει την αντοχή σου, τη σωστή στάση σώματος, τη βελτίωση του συντονισμού, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην καύση λίπους. Το SUPing είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα ενισχύοντας την ψυχική σου υγεία αφού συνδέεσαι με την φύση και τον ήλιο, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει ευεξία και ηρεμία. Τέλος με το SUP βελτιώνεις την σωστή στάση σώματος και την ισορροπία σου.

Πως να Διαλέξω την Κατάλληλη Σανίδα SUP;

Για να βρεις την σωστή SUP σανίδα πρέπει να δώσεις βάση στον όγκο, την χωρητικότητα, το πάχος, το μήκος (κοντό, μεσαίο, μακρύ), το πλάτος και το αν ταιριάζει στο σώμα σου. Η επιλογή σανίδας SUP αν είναι φουσκωτή ή συμπαγή εξαρτάται από τον τρόπο που θα την μεταφέρεις και θα την αποθηκεύσεις. Φυσικά πρέπει να έχεις υπόψη σου τα πτερύγια του SUP που θα χρειαστείς ή πρόσθετα αξεσουάρ SUP που θα χρειαστείς. Υπάρχουν διάφοροι τύποι SUP όπως το σκαρί τύπου planing hull που είναι φαρδύ. Οι σανίδες SUP planing είναι ευέλικτες και κατάλληλες για διασκέδαση, SUPyoga αλλά και σερφινγκ. Άλλο ένας τύπος σανίδας SUP είναι το σκαρί Dispacement SUP. Οι σανίδες SUP Dispacement διαθέτουν μυτερή μύτη ή τόξο όπως το κανό. Στην ουσία δίνει ώθηση και ταχύτητα ''κόβοντας'' το νερό. Είναι ιδανικές για αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες. Πέρα από το σκαρί της σανίδας πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον τύπο κωπηλασίας που θέλεις, τον τύπο του σώματός σου και το επίπεδο ικανότητάς σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις την ιδανική σανίδα SUP για εσένα.

Βρες Σανίδες SUP στο Κορυφαίο Store!

Είτε είσαι στα πρώτα σου βήματα, είτε είσαι προχωρημένος, επίλεξε σανίδες για SUP μέσα από μια γκάμα χρωμάτων όπως γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ και άλλα. Βρες την ιδανική SUP σανίδα για αρχάριους και για έμπειρους, με μέγιστο βάρος χρήστη 105, 120 έως 130 κιλά ή πάνω από 130 κιλά έως 150. Ανακάλυψέ τις μέσα από Top Brands όπως AQUA MARINA, AquaSup, Bestway, Brunotti μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.