Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος / Ηλικία

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

1 104

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Βρεφικά Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

526 styles.
από 15

Βρεφικά Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ

Fashion-Icon από κούνια; Γιατί όχι! Χαρίστε στα μικρά σας μοντέρνα, αθλητικά & casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, σε κορυφαία Brands! Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές σε περιμένουν μόνο στο No 1 online shop και στα καταστήματά μας!

Βρεφικά Ρούχα για Αγόρια & Κορίτσια

Τα πρώτα ρούχα που θα φορέσει το βρέφος σου είναι σημαντικό να είναι άνετα και ανάλαφρα στο δέρμα του, χωρίς να το περιορίζουν στις κινήσεις τους. Για την χειμερινή γκαρνταρόμπα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βρεφικές φόρμες, μπλούζες με μακρύ μανίκι, φούτερ, μπλούζες με κουκούλα, μπουφάν και ζακέτες, που θα προσδώσουν μοναδική ζεστασιά και μαλακή αίσθηση. Για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα δεν μπορούν να λείπουν από την ντουλάπα τους τα βρεφικά T-shirts, σορτς βερμούδες, κολάν, σετ φόρμας, σορτς - βερμούδες και αμάνικα μπουφάν (για τις δροσερές ημέρες), που θα προσδώσουν ανάλαφρη και απαλή αίσθηση. Για την καλοκαιρινή συλλογή μπορείς επίσης να βρεις για τους μικρούς/ές κολυμβητές/τριες, άνετα μαγιό και σορτς μαγιό, ώστε να απολαύσουν τα πρώτα τους μπάνια, χωρίς να στερούνται την άνεση που χρειάζονται. Για τις επίσημες εμφανίσεις του μικρού σου, όταν τα βλέμματα θα πέφτουν πάνω του, δεν μπορείς να μην επιλέξεις ένα premium βρεφικό ρούχο που προσφέρει κομψότητα. Για αυτές τις περιστάσεις λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε βρεφικά πουκάμισα, jeans, chinos, Polo μπλούζες και φορέματα για κοριτσάκια. Στην μεγάλη συλλογή του Cosmossport θα βρεις τα πιο μοντέρνα βρεφικά ρούχα για αγόρια & κορίτσια.

Βρες τα Κατάλληλα Βρεφικά Παπούτσια για Αγόρια & Κορίτσια

Τα μικρά ποδαράκια είναι ευαίσθητα, γι' αυτό το λόγο χρειάζονται τα κατάλληλα παπούτσια για βρέφη που θα τους προσφέρουν απόλυτη άνεση. Τα βρεφικά παπούτσια πρέπει να είναι εύκαμπτα, ανάλαφρα, μαλακά και να ταιριάζουν στο πόδι. Τα νεογέννητα χρειάζονται βρεφικά παπούτσια αγκαλιάς ή παπούτσια με ευελιξία και υλικά που επιτρέπουν στο πόδι να έχει διαπνοή, ενώ χρειάζεται να έχει χώρο καθώς το πόδι αναπτύσσεται γρήγορα. Κατάλληλα είναι αυτά που είναι κατασκευασμένα από μαλακό ύφασμα, καμβά ή δέρμα. Για τα μωρά που μπουσουλάνε και ξεκινάνε σιγά σιγά τα πρώτα τους βήματα κατάλληλα είναι τα παπούτσια με μεγαλύτερο πλάτος, επένδυση στη φτέρνα, αντιολισθητική σόλα και η κατασκευή τους να αποτελείται από ελαφρύ υλικό. Για τα μωρά που περπατάνε, χρειάζονται παπούτσια με υποστήριξη, άνεση, αντοχή, σταθερή σόλα και καλό κλείσιμο είτε με σκρις σκρατς είτε με κορδόνια, χωρίς να περιορίζουν τον χώρο του ποδιού. Όσον αφορά το κλείσιμο των βρεφικών παπουτσιών, πιο εύκολα στην εφαρμογή είναι τα παπούτσια με σκριτς σκρατς ( velcro) κλείσιμο. Βέβαια τα βρεφικά παπούτσια με κορδόνια μπορούν να προσφέρουν πιο σφιχτή και σταθερή εφαρμογή, χωρίς να μπορεί να τα λύσει εύκολα το μικρό σου, εάν τα έχεις δέσει σφιχτά. Πάντα πρέπει να σκέφτεσαι ότι τα κατάλληλα βρεφικά παπούτσια είναι αυτά που διαθέτουν χώρο στο πόδι που αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Στο Cosmossport θα βρεις τα πιο μοντέρνα βρεφικά παπούτσια μέσα από Κορυφαία Brands, σε μοναδικούς σχεδιασμούς & χρώματα και με τεχνολογίες όπως αντικραδασμική προστασία, που θα κάνουν το μικρό σου ασταμάτητο.

Επίλεξε Top Βρεφικά Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα για κάθε στιγμή της ζωής μας. Ξεκινώντας λοιπόν από την βρεφική ηλικία στο Cosmossport θα βρεις χρήσιμα αξεσουάρ για το μικρό σου αλλά και για εσένα που θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις για το μικρό σου. Αρχικά για τις κρύες μέρες του χειμώνα μπορείς να επιλέξεις ένα βρεφικό σετ σκουφάκι με γάντια για να είναι απόλυτα προστατευμένο. Για τις καλοκαιρινές ηλιόλουστες ημέρες, απαραίτητο για το μωρό σου είναι ένα βρεφικό καπέλο που θα το προστατεύσει από τις ακτίνες του ηλίου και από τον κίνδυνο να καεί το δέρμα του, που είναι τόσο ευαίσθητο. Για εσένα που ετοιμάζεις μια οικογενειακή εξόρμηση, προετοιμάζοντας το φαγητό του μικρού σου ή το νερό του, μπορείς να επιλέξεις ένα lunch bag με σχέδια με ένα μπουκάλι θερμός που θα διατηρήσει σταθερή την θερμοκρασία του φαγητού και του ροφήματός του, για να είσαι ξέγνοιαστη. Πέρα από τα πρακτικά αξεσουάρ στο Cosmossport θα βρεις βρεφικά παιχνίδια για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Βρες Top Βρεφικά Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα Top βρεφικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μέσα από πολλά χρώματα όπως ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πράσινο, πορτοκαλί, πολύχρωμο, ροζ, χακί, χρυσό και άλλα, σε μοναδικά σχέδια μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.