Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

3 540

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Διαστάσεις

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστο Βάρος Χρήστη

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Είδη Κάμπινγκ

από 6
211 styles.
από 6

Τι είδη κάμπινγκ θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr το No1 online store, θα βρεις είδη για κάμπινγκ από τσάντες φαγητού, σκηνές, στρώματα, φορητά ψυγεία και πολλά άλλα που θα σε βοηθήσουν να είσαι οργανωμένος και έτοιμος για νέες προκλήσεις. Βρες είδη camping που χρειάζεσαι με σύμμαχό σου το Cosmossport.gr

Ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για καμπινγκ;

Για εσένα που θα πας πρώτη φορά για κάμπινγκ ή για εσένα που σκέφτεσαι τι εξοπλισμό χρειάζεται να έχεις μαζί σου για το camping, μπορείς να διαβάσεις μερικά από τα tips μας. Αρχικά χρειάζεσαι τον απαραίτητο εξοπλισμό, δηλαδή μια σκηνή, υπνόσακο, φορητό ψυγείο, τρόμπα και φακό. Έπειτα χρήσιμα είναι τα πολυεργασία τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα για το στήσιμο της σκηνής αλλά και για άλλες δράσεις σου. Έπειτα εάν πας για κάμπινγκ το καλοκαίρι στη θάλασσα μπορείς να έχεις μαζί σου μάσκα θαλάσσης και αναπνευστήρα για να εξερευνήσεις τον βυθό και σανίδες, SUP κλπ για εσένα που θέλεις να ψυχαγωγηθείς με water sports.

Ποια είδη κάμπινγκ να επιλέξω για τις καλοκαιρινές διακοπές μου;

Για εσένα που είσαι κατασκηνωτής θερινός είτε σε ελεύθερο, είτε σε οργανωμένο camping, χρειάζεσαι τον κατάλληλο καλοκαιρινό εξοπλισμό κάμπινγκ. Σίγουρα πέρα από την σκηνή, το στρώμα και τον υπνόσακο μιας που η θερμοκρασία το καλοκαίρι είναι υψηλή, απαραίτητο είναι να έχεις μαζί σου ένα φορητό ψυγείο και πολυεργαλεία για να κόψεις τα τρόφιμά σου. Επίσης θα χρειαστείς ένα μπουκάλι θερμός, λάμπεςκαι παπούτσια θαλάσσης, καθώς εξερευνάς άγνωστες παραλίες. Άλλο ένα αξεσουάρ που είναι απαραίτητο είναι οι ομπρέλες θαλάσσης που θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο και οι πετσέτες θαλάσσης. Τέλος εάν θέλεις επιπλέον άνεση στο camping σου μπορείς να πάρεις πτυσσόμενες καρέκλες παραλίας.

Τι χρειάζομαι για κάμπινγκ;

Για το κάμπινγκ χρειάζεσαι καλή διάθεση για να περάσεις καλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να έχεις προστασία. Από τα βασικά πράγματα που χρειάζεσαι είναι οι σκηνές, στρώμα, λάμπες, φακοί, ψυγείο φορητό, θερμός και τρόμπα. Έπειτα μπορείς να έχεις μαζί σου ένα φουσκωτό στρώμα για επιπλέον άνεση ή ένα φουσκωτό μαξιλάρι. Για την διασκέδασή σου εάν πας στην θάλασσα μπορείς να πάρεις αξεσουάρ παραλίας. Ζήσε την μοναδική εμπειρία του camping, επιλέγοντας εξοπλισμό από το Cosmossport.gr.

Ποια είναι η κατάλληλη περίοδος για camping;

Θα έλεγε κανείς ότι το για τους λάτρεις του camping δεν υπάρχει κατάλληλη εποχή, αλλά κατάλληλος εξοπλισμός. Όμως οι πιο safe περιόδοι να πας για κάμπινγκ είναι το καλοκαίρι, η άνοιξη και αρχές φθινοπώρου. Ιδανικότερη εποχή φυσικά είναι το καλοκαίρι καθώς η βραδυνή θερμοκρασία δεν πέφτει δραματικά και οι επιλογές λόγω καιρικών συνθηκών να περάσεις πιο ευχάριστα είναι πολλές. Όποια εποχή κι αν επιλέξεις να κατασκηνώσεις στο κάμπινγκ, μην ξεχνάς ότι το Cosmossport.gr, είναι ο σύμμαχός σου.

Σε ποιες περιοχές στη Ελλάδα επιτρέπεται το καμπινγκ;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το καμπινγκ και τα δικαιώματά σου. Αρχικά απαγορεύεται να κάνεις camping σε προστατευόμενες περιοχές και περιοχές με είδη υπό εξαφάνιση. Στην Ελλάδα όμως έχεις την επιλογή να κατασκηνώσεις σε παραλίες που μοιάζουν με επίγειο παράδεισο. Μερικοί top προορισμοί για καμπινγκ που δείχνει να υπάρχει ζήτηση από free campers είναι η Γαύδος, Κάτω Κουφονήσι, Ηρακλειά, Σαμοθράκη, Αγκίστρι, Τήλος, Εύβοια, Δονούσα, Kαϊάφας και το Πήλιο.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.