Επίπεδο Παίκτη

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

4 451

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ρακέτες Padel

από 2
38 styles.
από 2

Τι Padel Ρακέτα να επιλέξω;

Οι ρακέτες padel είναι βασικό να είναι κατάλληλες για ένα αποδοτικό παιχνίδι. Φυσικά εξαρτάται και από τον παίκτη να βρεις ποια από τις ρακέτες padel τον εξυπηρετεί. Ας παραθέσουμε μερικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιεί τις ρακέτες για Padel.

Αρχικά είναι σημαντικό να επιλεχθεί το σωστό σχήμα. Πιο συγκεκριμένα...

Ρακέτα Padel σε στρογγυλό σχήμα: Αυτές οι padel ρακέτες προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο (control) της μπάλας και το βάρος τους βρίσκεται στην λαβή (οπισθόβαρες). Αυτό το σχήμα προσφέρει ακρίβεια σε κάθε χτύπημα και έχει αποτελεσματικές άμυνες.

Ρακέτα Padel σε σχήμα διαμάντι: Αυτές οι padel ρακέτες βοηθούν στην καλύτερη επίθεση με μεγαλύτερη δύναμη, αφού το κέντρο βάρος τους είναι στο κεφάλι της ρακέτας. Ο παίκτης στηρίζεται στην ταχύτητα και τη δύναμη που προσφέρει η ρακέτα και μπορεί να ξεγελάσει πιο εύκολα τον αντίπαλό του.

Ρακέτα Padel σε σχήμα σταγόνα: Αυτές οι padel ρακέτες έχουν κέντρο βάρους προς το κέντρο δίνοντας την δυνατότητα στον παίκτη να πραγματοποιεί χτυπήματα μεγαλύτερης ακρίβειας με control και δύναμη.

Βασικός παράγοντας για την κατάλληλη επιλογή ρακέτας padel, επίσης, είναι να γνωρίζει ο κάθε παίκτης σε ποια κατηγορία ανήκει.

Ένας αρχάριος παίκτης που χρειάζεται τεχνική είναι προτιμότερο να επιλέξει μία ρακέτα padel με στρογγυλό σχήμα κεφαλής.

Ένας προχωρημένος παίκτης είναι προτιμότερο να επιλέξει ρακέτα padel σε σχήμα κεφαλιού ή σταγόνα, επιλέγοντας εάν θέλουν να παίξουν επιθετικό ή αμυντικό παιχνίδι.

Ένας επαγγελματίας παίκτης που κατέχει την γνώση του αθλήματος και έχει άριστη τεχνική μπορεί να επιλέξει όποια ρακέτα padel τον βολεύει στο τρόπο που θέλει να παίζει.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.