Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 180

Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Drop

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

On Παπούτσια για Τρέξιμο, Ρούχα & Αξεσουάρ

από 3
100 styles.
από 3

On Performance Running και Lifestyle Παπούτσια

Βρες μοναδικά σχέδια από Οn Performance Running και Lifestyle Παπούτσια σε Ανδρικά και Γυναικεία στυλ, μόνο στα Cosmos Sport.

     

Απόλαυσε κάθε σου run και αύξησε τις επιδόσεις σου στις προπονήσεις τρεξίματος και τους αγώνες ανώμαλου ή ομαλού δρόμου με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια On. Ο προηγμένος σχεδιασμός των παπουτσιών για τρέξιμο της On και οι κορυφαίες τεχνολογίες που διαθέτουν, εξασφαλίζουν ανάλαφρη αίσθηση και σου χαρίζουν την δυνατότητα να διανύεις μεγάλες αποστάσεις έχοντας ένα ξεκούραστο feeling. Η αντικραδασμική τους προστασία φροντίζει τα πόδια από την καταπόνηση και σε βοηθά να καταρρίψεις κάθε προσωπικό σου ρεκόρ.

     

Ακόμη, νιώσε την απόλυτη άνεση στις καθημερινές σου εμφανίσεις με ένα ζευγάρι sneakers από την On. Ακολουθώντας το πρότυπο των running παπουτσιών, τα casual και lifestyle παπούτσια της On διαθέτουν design που χαρίζει ανάλαφρη και αναπαυτική αίσθηση για ξεκούραστο περπάτημα. Τα On Casual Παπούτσια είναι ο καλύτερος σύμμαχος για την καθημερινότητα, αφού συνδυάζουν κορυφαία σχεδιασμό και μοντέρνο athleisure στιλ.

                 

Ανακάλυψε στο No1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, τα πιο high performance Παπούτσια για Τρέξιμο, Περπάτημα και Καθημερινότητα από την On και δώσε extra ώθηση στις επιδόσεις και στα Αθλητικά Outfits σου!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.