Κατάλληλο για

περισσότερα... λιγότερα

Τεχνολογία

περισσότερα... λιγότερα

Λειτουργίες

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

34 999

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Hyperice Αθλητιατρικά

21 styles.

Hyperice 

Η γυμναστική και το fitness είναι τρόπος ζωής. Πολλές φορές όμως μια έντονη άσκηση μπορεί να προκαλέσει μυϊκούς πόνους, οι οποίοι καμιά φορά είναι ανυπόφοροι. Εάν είσαι και εσύ λάτρης της απλής ή της έντονης άσκησης και χρειάζεσαι αποτελεσματική αποθεραπεία η Hyperice έχει την λύση. Επίλεξε αθλητιατρικά Hyperice μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No1 online store, Cosmossport.gr σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με την δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Η Ιστορία Της Hyperice 

Όλα ξεκίνησαν το 2010 από τον Anthony Katz τον ιδρυτή της εταιρείας. Το 2010 η εταιρία Hyperice δημιούργησε την πρώτη φορητή συσκευή συμπίεσης πάγου. Ο Anthony Katz παρατηρόντας τρόπους ανακούφισης των αθλητών από τους πόνους πήρε εποικοδομητική κριτική από διάφορους αθλητές κατασκευάζοντας τα πρώτα καινοτόμα προϊόντα. Το 2012 ξεκινά επίσημα το Hyperice.com προσφέροντας μια σειρά τεχνολογιών συμπίεσης πάγου για πλάτη, ώμους, γόνατα και άλλα βοηθητικά προγράμματα. Το 2013 η Hyperice γίνεται απαραίτητη για τους αθλητές που ασκούν έντονα το σώμα τους. Το 2016 προϊόντα της Hyperice χρησιμοποιούνται σε κορυφαία γυμναστήρια, προπονητικές εγκαταστάσεις και επαγγελματικές αθλητικές ομάδες στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς. Μέχρι και σήμερα τα προϊόντα της εταιρείας γίνονται όλο ένα πιο γνωστά και δημοφιλής σε αθλητές, αθλητικούς συλλόγους και αθλούμενους αρχάριους ή μη, σε διεθνές επίπεδο.

Η Φιλοσοφία Των Προϊόντων

Η Hyperice έχει ως φιλοσοφία την αποκατάσταση των μυών μετά από έντονη σωματική άσκηση. Τα προϊόντα της βοηθάνε στην αποθεραπεία μέσω των ειδικών τεχνολογιών που διαθέτουν, στην ευεξία και στην ενίσχυση καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος. Στόχος της είναι η μείωση των μυϊκών πόνων και η γρήγορη ανάκαμψη από τους τραυματισμούς. Μπορείς να βρεις την ανακούφιση που χρειάζεσαι μέσα από τις συσκευές μασάζ και να μείνεις ασταμάτητος στον στόχο σου με σύμμαχο τα καινοτόμα προϊόντα Hyperice.

Οφέλη Συσκευών Που Στοχεύουν Σε Συγκεκριμένα Μέρη Του Σώματος

Για εσένα που αντιμετωπίζεις μυϊκούς πόνους στα γόνατα μπορείς να επιλέξεις την συσκευή Hyperice Ice Knee Compression Device που προσφέρει κρυοθεραπεία. Μέσω της συμπίεσης πάγου μειώνει την φλεγμονή ενώ ο ιμάντας της είναι ελαστικός επιτρέποντας την φυσική κίνηση, με πλεονέκτημα ότι μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Για τους μυϊκούς πόνους στον αυχένα και στην πλάτη μπορείς να επιλέξεις την συσκευή Hyperice Venom που είναι κατασκευασμένη για να προσαρμόσει και να δράσει συγκεκριμένα στην πλευρά που υπάρχει ο μυϊκός πόνος. Μέσω της νανο-τεχνολογίας παρέχει θερμότητα μέσω του συστήματος δονήσεων για ανακούφιση μυϊκού πόνου και φλεγμονής. Για πόνους στην μέση μπορείς να επιλέξεις Hyperice σύστημα αποθεραπείας στοχεύοντας στην ανακούφιση της μέσης. Για εσένα που αναζητάς κάτι πιο εξειδικευμένο για τους πόνους στα πόδια, μπορείς να επιλέξεις την συσκευή Hyperice Normatec 2.0 Pro που θα σου προσφέρει την αίσθηση ότι έχεις έναν επαγγελματία στον χώρο σου και βοηθάει στην ανακούφιση των πόνων ενώ η λειτουργία της προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες προσφέροντάς σου τον απόλυτο έλεγχο, κάθε στιγμή.

Οφέλη Από Συσκευές Μασάζ Που Σου Παρέχουν Μοναδική Αίσθηση

Θέλεις άμεση ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους που δεν αφορούν μόνο συγκεκριμένο μέρος του σώματος; Τώρα μπορείς να συνδυάσεις μασάζ με αποθεραπεία επιλέγοντας μέσα από τις συσκευές μασάζ της Hyperice. Επίλεξε είτε τον κύλινδρο για μασάζ Hyperice Vyper 2.0 Vibrating Fitness Roller είτε την μπάλα για μασάζ Hyperice Hypersphere Vibrating. Και οι δύο συσκευές αυξάνουν και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και σου προσφέρουν την ευεξία που θες με μια κίνηση. Εάν θέλεις άμεση ανακούφιση όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να επιλέξεις την συσκευή Hyperice Hypervolt GO για Μασάζ και αποθεραπεία με δόνηση που μπορείς να το έχεις στην τσάντα σου αφού δεν πιάνει ιδιαίτερο χώρο.

Η Ποιότητα Των Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα της Hyperice αποτελούνται από πρώτης ποιότητας υλικά και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Καθένα έχει την δική του διάρκεια αντοχής σε μπαταρία, με την δυνατότητα επαναφόρτωσης. Διαθέτουν μοναδικές τεχνολογίες και εξειδικευμένες σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Η καινοτομία των προϊόντων αυτών θα σε κάνει να μην σε σταματάει τίποτα από τον στόχο σου, αφού έχεις σύμμαχο σου τα προϊόντα αποκατάστασης, αποθεραπείας και μασαζ της Hyperice.

Διάλεξε Top Hyperice Αθλητιατρικά στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Hyperice αθλητιατρικά προϊόντα με μοναδικά οφέλη και τεχνολογίες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ριζικά την αποθεραπεία και την αποκατάστασή σου από τους μυϊκούς πόνους, στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.