Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Μήκος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 124

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Φορέματα & Φούστες

από 3
87 styles.
από 3

Γυναικεία Φορέματα & Φούστες

Εσύ πως προτιμάς το φόρεμά και τη φούστα σου; Μακρύ ή κοντό μήκος, με εντυπωσιακά τυπώματα ή all time classic; Αναβάθμισε το στυλ σου, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη συλλογή σε Φορέματα & Φούστες για Γυναίκες! Βρες φούστες και φορέματα στο No 1 online store σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές, έχοντας τη Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε Γυναικείο Φόρεμα

Ένα γυναικείο φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις μέρες του χρόνου και σε κάθε περίσταση ανάλογα το στυλ του. Ένα φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, αφού προσδίδει μια chic εμφάνιση. Για τις casual εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα γυναικείο ριχτό με κοντό μανίκι ή τιράντα, το οποίο θα σου προσφέρει χαλαρή αίσθηση που είναι απαραίτητη για τις δραστηριότητές σου. Για μια κομψή εμφάνιση στο γραφείο μπορείς να επιλέξεις ένα γυναικείο φόρεμα μακρύ μήκος ή με μήκος μέχρι το γόνατο με Polo γιακά, που θα σου προσφέρει την κομψότητα και την άνεση που χρειάζεσαι. Για εσένα που έχεις ένα αθλητικό look και προτιμάς μια σπορ εμφάνιση, μπορείς να επιλέξεις ένα αθλητικό γυναικείο φόρεμα με το λογότυπο της αγαπημένης σου εταιρείας σε μίνι γραμμή, σε χαλαρή ή στενή εφαρμογή. Για την βόλτα σου μπορείς να επιλέξεις ένα μίνι γυναικείο φόρεμα με τιράντα ή με κοντό μανίκι, που να διαθέτει στενή εφαρμογή, αγκαλιάζοντας ομοιόμορφα το σώμα σου, αναδεικνύοντας την σιλουέτα σου. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου στο Cosmossport θα βρεις γυναικείο φόρεμα σε κοντό, μακρύ ή μέχρι το γόνατο μήκος, σε κανονική, χαλαρή ή στενή εφαρμογή, με γιακά, στρογγυλή λαιμόκοψη ή V, με τιράντα, κοντό μανίκι ή μακρύ, φόρεμα φούτερ με κουκούλα ή χωρίς και φόρεμα μπλούζα μέσα από τα Top Brands.

Βρες την Ιδανική Γυναικεία Φούστα για Σένα

Μια φούστα μπορεί να απογειώσει το στυλ σου εάν την συνδυάσεις κατάλληλα. Είναι μια must have επιλογή για μια ντουλάπα γυναικεία που είναι πάντα in. Για μια κομψή εμφάνιση στην εργασία σου ή στον καφέ σου μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία φούστα με μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο, με τζιν denim ύφασμα ή με μαλακό ύφασμα. Για εσένα που ασχολείσαι με το τένις μπορείς να βρεις μια γυναικεία φούστα τένις σε κοντό μήκος (mini φούστα), που θα σου χαρίσει την αυτοπεποίθηση και την ελευθερία κινήσεων που χρειάζεσαι στο γήπεδο. Για την καθημερινότητά σου που θέλεις άνεση με σπορ εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία αθλητική φούστα με μαλακό ύφασμα είτε σε κοντό μήκος, είτε σε μήκος μέχρι την γάμπα σε στενή ή φαρδιά εφαρμογή με λογότυπο ή χωρίς. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να επιλέξεις μια γυναικεία μακριά φούστα με άνοιγμα ή μια στενή φούστα μέχρι το γόνατο που αγκαλιάζει άψογα το σώμα σου, αναδεικνύοντάς το.

Ιδανικά Φορέματα & Φούστες για το Σωματότυπό Σου

Σώμα αχλάδι: Το σώμα αχλάδι έχει λεπτό κορμό και φαρδιά λεκάνη. Για να φέρεις την ισορροπία που χρειάζεσαι επίλεξε ένα φόρεμα που τονίζει και δίνει όγκο στο πάνω μέρος του σώματός σου. Ιδανικά είναι τα φορέματα με φαρδιά μανίκια και ντεκολτέ. Όσον αφορά το μήκος, εάν είναι κάτω από το γόνατο ''ψηλώνει'' την σιλουέτα σου. Απόφυγε το mini, τα πολύ στενά και τα loose φορέματα.
Για φούστα επίλεξε μία αεράτη φούστα με πιέτες ή σε Α γραμμή. Θα δώσει έμφαση στην μέση σου και θα καλύψει αποτελεσματικά ό,τι σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια.

Σώμα κλεψύδρα: Το σώμα κλεψύδρα είναι αυτό με πλούσιο μπούστο και περιφέρεια με πολύ λεπτή μέση. Επίλεξε φόρεμα που τονίζουν την μέση σου με κάποιο δέσιμο ή τα εφαρμοστά φορέματα, τα οποία θα σε αναδείξουν. Απόφυγε τα φαρδιά φορέματα ή συνδύασέ τα με ζώνη στην μέση.
Για φούστα επίλεξε μία midi φούστα pencil, η οποία θα τονίσει τις καμπύλες σου σε όλα τα σωστά σημεία.


Σώμα μήλο: Το σώμα μήλο έιναι αυτό με έντονο μπούστο, φαρδιά μέση και λεπτότεροι γοφοί και πόδια. Έχει πολλές επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. Τα φορέματα με ενσωματωμένη ζώνη ή λάστιχο κάτω από το στήθος (empire line) είναι ιδανικά, το ίδιο και όσα είναι σε Α γραμμή, κρουαζέ ή με ανοιχτή πλάτη. Τόνισε τα πόδια σου επιλέγοντας μίνι φόρεμα ή μέχρι το γόνατο.
Για φούστα ιδανική είναι μία ψηλόμεση φούστα (κατά προτίμηση σε Α γραμμή) και κοντό κόψιμο. Έτσι θα καλύψεις το στομάχι με έναν κομψό τρόπο και θα αναδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου.


Σώμα αθλητικό: Τα αθλητικά σώματα είναι σφιχτά, γραμμωμένα αλλά με ελάχιστες καμπύλες. Φαρδιοί ώμοι, μέση και λίγο πιο στενή λεκάνη. Φορέματα σε Α γραμμή, οτιδήποτε έχει πιέτες ή βολάν στο κάτω μέρος, ανοίγματα U ή V στο λαιμό θα δώσουν τη θηλυκότητα που θέλεις. Τα μίνι δουλεύουν τέλεια στην εικόνα σου, ενώ όσα έχουν ζώνη ή σούρα στη μέση δημιουργούν αυτομάτως καμπύλες. Απόφυγε φορέματα με λεπτά ραντάκια.
Για φούστα επίλεξε μία maxi αεράτη φούστα που θα είναι μία ασφαλής και άκρως εντυπωσιακή επιλογή. Φόρεσέ την με ένα crop top για να απογειώσεις το στυλ σου.

Βρες Top Φορέματα & Φούστες για Γυναίκες Μέσα απο το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε γυναικεία φορέματα και φούστες για όλα τα στυλ, μέσα από μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, μαύρο, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, μωβ, πράσινο, πολύχρωμο, ροζ και πολλά άλλα μέσα από τα Top Brands όπως Nike, adidas Originals, adidas Performance, Asics, Tommy Jeans, Vans, Reebok Classics, Champion, Puma, Body Action, Ellesse, Lee, LOTTO, O'Neill, Polo Ralph Lauren, Superdry, Target και πολλά άλλα, μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.