Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος / Ηλικία

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

2 46

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Μαγιό

από 6
199 styles.
από 6

Έχει Παιδικά Μαγιό το Cosmossport.gr;

Βρες επώνυμα μαγιό παιδικά για κορίτσια και για αγόρια από κορυφαία brands και στο στυλ που ταιριάζει καλύτερα στους μικρούς μας φίλους. Θέλεις το μικρό σου να κερδίσει τις εντυπώσεις; Ανακάλυψε μαγιό σε αγορίστικα και κοριτσίστικα μεγέθη και σχέδια που θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να νιώθουν απόλυτη άνεση είτε είναι στη θάλασσα, είτε στην πισίνα, στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποιο ύφασμα να επιλέξω για το μαγιό του παιδιού μου;

Διάλεξε την σωστή επιλογή υφάσματος σύμφωνα με το στυλ και την άνεση που θέλεις για το μικρό σου. Μπορείς να επιλέξεις μαγιό με UV προστασία το οποίο προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία κυρίως τις καλοκαιρινές ώρες που ο ήλιος είναι πιο έντονος και βλαβερός για το δέρμα. Τα μαγιό αυτά προστατεύουν το δέρμα από τον ήλιο κυρίως σε περιοχές που είναι πιο εκτεθειμένες για εγκαύματα όπως η πλάτη. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν μαγιό UV σε μορφή μπλούζας ώστε να προστατεύουν πάνω μέρος του σώματος από τα εγκαύματα που μπορεί να προκληθούν από τον ήλιο. Όμως UV μαγιό μπορείς να βρεις και σε μορφή σορτς μαγιό για αγόρι, και σε ολόσωμο μαγιό για κορίτσι ή μπικίνι για κορίτσι. Μπορείς να επιλέξεις επίσης μαγιό με πολυεστερικό ύφασμα ή ανακυκλωμένο πολυεστερικό ύφασμα, καθώς αυτού του τύπου τα μαγιό στεγνώνουν πιο γρήγορα. Επιπλέον τα μαγιό από νάιλον, είτε από ανακυκλωμένο νάιλον ή ακόμα και τα συνθετικά μαγιό, είναι μία καλή επιλογή.

Θα βρω Παιδικά Μαγιό για Κορίτσια στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε μαγιό κοριτσίστικα για κάθε στυλ. Ανάλογα το στυλ που προτιμάει το μικρό σου μπορεί να επιλέξει παιδικά ολόσωμα μαγιό για κορίτσια ή παιδικά αθλητικά ολόσωμα μαγιό για κορίτσια για να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα όχι μόνο στις καλοκαιρινές βουτιές στην παραλία αλλά και στις προπονήσεις στην πισίνα ή στο κολυμβητήριο. Άλλη μια καλή επιλογή είναι το παιδικό μπικίνι όπου μπορεί να επιλέξει όχι μόνο σετ αλλά να φτιάξει το δικό του συνδυασμό με μαγιό μπουστάκι παιδικό, παιδικό μπλουζάκι μαγιό και στο κάτω μέρος απλό σλιπ ή μαγιό ψηλόμεσο παιδικό. Διάλεξε μαγιό κοριτσίστικα για την μικρή σου και πρόσφερε της την χαρά να ζήσει μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές με άνεση και στυλ.

Έχει Παιδικά Μαγιό για Αγόρια το Cosmossport.gr;

Μέσα από την μεγάλη γκάμα του site μας θα βρεις μαγιό αγορίστικα στα πιο μοντέρνα σχέδια, χρώματα και prints. Για τους μικρούς μας φίλους μπορείς να επιλέξεις παιδικά σορτς μαγιό για αγόρια, παιδικό μαγιό βερμούδα ή σλιπ παιδικό μαγιό για αγόρια. Μπορείς να επιλέξεις μαγιό σορτς με λάστιχο ή με ρυθμιζόμενη μέση με κορδόνι, με τσέπες ή χωρίς, καθώς και κολυμβητικό αθλητικό παιδικό μαγιό και με ανθεκτικό ύφασμα στο χλώριο. Τα αγορίστικα μαγιό με UV προστασία είναι επίσης σωστή επιλογή καθώς προστατεύουν τους μικρούς μας φίλους από τις ακτίνες του ήλιου.

Τι εφαρμογή και στιλ να επιλέξω σε παιδικό μαγιό;

Επίλεξε την εφαρμογή που ταιριάζει στο μικρό σου ανάλογα με το σκοπό που το θέλει. Εάν θέλει παιδικό μαγιό για κολύμβηση τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα μαγιό με στενή εφαρμογή για σταθερή αίσθηση. Εάν θέλει ένα μαγιό για την παραλία μπορείς να επιλέξεις ένα μαγιό με κανονική εφαρμογή ή πιο φαρδιά γραμμή για να έχει μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Ποια Brands σε Παιδικά Μαγιό θα βρω στο Cosmossport.gr;

Επίλεξε παιδικά μαγιό για αγόρια και κορίτσια από Κορυφαία Brands όπως Speedo, adidas Performance, Arena, Tommy Hilfiger, Quiksilver, Vans, Champion, Body Action, BODYTALK, Name it, Polo Ralph Lauren, adidas Originals καθώς και από πολλά χρώματα όπως μαύρο, κόκκινο, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, κίτρινο, γκρι, ροζ, και πολλά άλλα!

Ποια είναι η κατάλληλη γραμμή μαγιό για παιδικά μαγιό για κορίτσια;

Η κατάλληλη γραμμη για παιδικά μαγιό για κορίτσια είναι αυτή που κάνει τις μικρές μας φίλες να αισθάνονται άνετα. Για κορίτσια που θέλουν στήριξη ιδανικά κοριτσίστικα μαγιό είναι αυτά που διαθέτουν στενή εφαρμογή. Τα μαγιό για κορίτσια με στενή εφαρμογή είναι κατάλληλα και για τις προπονήσεις στο κολυμβητήριο. Για τις μικρές μας φίλες που θέλουν άνεση και ακρίβεια στο νούμερο, ιδανικά παιδικά μαγιό κοριτσίστικα, είναι αυτά που διαθέτουν κανονική εφαρμογή. Διάλεξε τους το ιδανικό παιδικό μαγιό για κορίτσια σήμερα κιόλας.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για παιδικά μαγιό για κορίτσια;

Για να επιλέξεις το σωστό μέγεθος σε παιδικά μαγιό για κορίτσια, δεν έχεις παρά να τους κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζεται στο σώμα τους. Έπειτα αφού βρεις τα εκαστοστά από τις μετρήσεις, κάνε την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών που υπάρχει στο site μας. Βέβαια εάν βρίσκεσαι σε περιοχή με κάποιο φυσικό μας κατάστημα κοντινά σε εσένα μπορείς να πας με την μικρή μας φίλη να δοκιμάσει το μαγιό.

Ποια υλικά είναι ασφαλή και κατάλληλα για παιδικά μαγιό;

Για εσένα που σκέφτεσαι ποια υλικά είναι κατάλληλα και ασφαλή στα παιδικά μαγιό, στο online store μας, όλα τα μαγιό που είναι προς πώληση, είτε ηλεκτρονικά, είτε από τα φυσικά μας καταστήματα είναι ασφαλή για τα παιδιά. Από τις συνεργαζόμενες εταιρείες και από εμάς τα παιδικά μαγιό στο store μας είναι ελεγμένα. Ωστόσο εάν το παιδί σου έχει κάποια δερματική αλεργία σε κάποιο υλικό υφάσματος, μπορείς να διαβάσεις την σύνθεση του παιδικού μαγιού από την περιγραφή μας ή να επικοινωνήσεις με κάποιον εκπρόσωπό μας.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για παιδικά μαγιό αγόρια;

Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος για αγορίστικα μαγιό, θα πρέπει να κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται και μετέπειτα την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών, καθώς κάθε αγορίστικο μαγιό, διαθέτει το δικό του μεγεθολόγιο. Τα παιδικά μαγιό για αγόρια συνήθως έχουν κανονική εφαρμογή, έτσι σύνηθες επιλογή, είναι αυτή που επιλέγουν και στα κανονικά τους ρούχα.

Τι στυλ και σχέδια σε μαγίο παιδικά για αγόρια είναι φέτος τάση;

Στην φετινή τάση για τα παιδικά μαγιό είναι αυτά που διαθέτουν πολύχρωμα σχέδια και prints. Τα χρωματιστά παιδικά μαγιό έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να μεταδώσουν possitive vibes στους/ις μιρκούς/ες μας φίλους/ες. Βέβαια και τα μονόχρωμα παιδικά μαγιό είναι μια all time classic επιλογή που πάντα βρίσκεται στις τάσεις. Στο Cosmossport.gr θα βρεις τα πιο μοντέρνα παιδικά μαγιό για αγόρια και για κορίτσια.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.