Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 599

Αδιαβροχοποίηση

περισσότερα... λιγότερα

Μέγιστη Ταχύτητα

περισσότερα... λιγότερα

Αυτονομία (max Απόσταση)

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Ακουστικών

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Xiaomi

30 styles.

Xiaomi

Είσαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλεις να έχεις τα πιο σύγχρονα gadgets και άλλα εξειδικευμένα αξεσουάρ; Μέσα από την μεγάλη συλλογή μας Xiami θα βρεις ρολόγια, ακουστικά, Smartwatches, ηλεκτρικά Scooters και άλλα αξεσουάρ που θα σε κάνουν να είσαι πάντα in βοηθώντας σε να μην χάνεις στιγμή από την εξέλιξη σου. Βρες τώρα Xiaomi αξεσουάρ τεχνολογίας στο Cosmossport.gr σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές!

Λίγα Λόγια για την Εταιρεία Xiaomi

Η Xiaomi είναι μια κατασκευάστρια εταιρία έξυπνων τηλεφώνων στον κόσμο. Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλάει Xiaomi smartphones, laptop / φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, τηλεοράσεις και πλήθος άλλων ηλεκτρονικών προϊόντων. Ιδρύθηκε από οκτώ εταίρους στις 6 Απριλίου 2010. Στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης, οι θεσμικοί επενδυτές συμπεριέλαβαν την Temasek Holdings, μια κρατική επενδυτική εταιρεία της Σιγκαπούρης, τα κινεζικά κεφάλαια επιχειρηματικών κεφαλαίων IDG Capital και Qiming Venture Partners και τον προγραμματιστή κινητών επεξεργαστών Qualcomm. Στις 16 Αυγούστου 2010, η Xiaomi ξεκίνησε επίσημα το πρώτο υλικολογισμικό MIUI που βασίζεται σε Android. Το έξυπνο κινητό Xiaomi Mi1 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2011. Φορτώθηκε με το υλικολογισμικό MIUI της Xiaomi, το οποίο βασίζεται στο Android και μοιάζει με το TouchWiz της Samsung και το iOS της Apple. Η συσκευή θα μπορούσε επίσης να είναι εξοπλισμένη με αποθήκη Android. Σύμφωνα με την IDC, τον Οκτώβριο του 2014 η Xiaomi ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones στον κόσμο, ακολουθώντας τη Samsung και την Apple Inc. Η Xiaomi έγινε ο μεγαλύτερος πωλητής έξυπνων τηλεφώνων στην Κίνα το 2014, έχοντας ξεπεράσει τη Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Το brand πέρα από κινητά τηλέφωνα, κατασκευάζει gadgets xiaomi, όπως Xiaomi smartwatches, ακουστικά, ηλεκτρικά σκούτερς και πολλά άλλα.

Απόκτησε το Δικό σου Xiaomi Smartwatch

Για εσένα που θέλεις ένα έξυπνο ρολόι Xiaomi για να παρακολουθείς την ποιότητα του ύπνου σου, καρδιακούς παλμούς, οξυγόνου αίματος, στρες, βημάτων αλλά και για να βλέπεις τις επιδόσεις σου στις ασκήσεις, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το ιδανικό για σένα Smartwatch Xiaomi. Πέρα ότι θα βελτιώσεις την ποιότητα ζωής σου, αφού όλα θα τα παρακολουθείς γρήγορα με αμεσότητα, μπορείς να το ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Τα Smartwatches Xiaomi δεν είναι απλά ρολόγια, μπορείς να επιλέξεις ένα ρολόι με λειτουργία Always-On Display που σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις την ώρα ακόμα και κάτω από άμεσο ηλιακό φως. Για εσένα που αθλείσαι επαγγελματικά μπορείς να επιλέξεις ένα xiaomi ρολόι με 17 επαγγελματικά modes προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου τριάθλου, κολύμβησης και HIIT, καθώς και 100 διευρυμένα modes προπόνησης. Οι επιλογές είναι πολλές! Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία τους τα κάνει top στις προτιμήσεις των καταναλωτών, μπες στο Cosmossport.gr και διάλεξε τώρα, αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

Βρες Xiaomi Scooters Ηλεκτρικά

Για εσένα που θέλεις να μετακινηθείς με οικολογικό αλλά ταυτόχρονα με οικονομικό και ασφαλή τρόπο, επίλεξε μέσα από την συλλογή μας το ιδανικό ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi για σένα. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, με καλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του κάθε σκούτερ, στις περιγραφές μας.

Επίλεξε Αξεσουάρ Xiaomi

Τώρα μπορείς να βρεις Xiaomi ακουστικά με τα οποία μπορείς να ακούς μουσική και να μιλάς στο τηλέφωνο ακόμα και όταν περπατάς. Επίσης μπορείς να βρεις Xiaomi Handsfree Earbuds με τα οποία μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο με ασφάλεια όπου κι αν βρίσκεσαι χωρίς να κουράζεις το χέρι σου κρατώντας το κινητό σου τηλέφωνο. Από αξεσουάρ, μπορείς να βρεις επίσης Xiaomi ζυγαριά για να έχεις τον έλεγχο του σωματικού βάρους σου, παρακολουθώντας το ακόμα και από το κινητό σου τηλέφωνο. Τέλος μπορείς να βρεις εξειδικευμένα αξεσουάρ Xiaomi όπως PowerBank, φορητό εκτυπωτή και φωτογραφικό χαρτί και πολλά άλλα.

Βρες Xiaomi Προϊόντα Τεχνολογίας στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε τώρα την μεγάλη συλλογή σε xiaomi ρολόγια, ακουστικά, ζυγαριά, smartwatches, ηλεκτρικά scooters και άλλα αξεσουάρ σε χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, μπεζ, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες TOP Είδη Xiaomi

Xiaomi Ηλεκτρικά Πατίνια

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.