Κατηγορία

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

13 32

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Superdry Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

20 styles.

Superdry Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ

Η Superdry είναι η τέλεια επιλογή για ένα stylish αλλά casual look σε ό,τι κι αν κάνεις! Διάλεξε ρούχα σε ξεχωριστά σχέδια και από premium υλικά σε Ανδρικά και Γυναικεία μεγέθη και στιλ και εξασφάλισε άνεση σε κάθε σου δραστηριότητα.

Ανακάλυψε την συλλογή της Superdry για άνδρες και γυναίκες σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και στιλ στο Cosmossport.gr, το No1 online store!

Η Ιστορία της Superdry

Η εταιρεία Superdry ιδρύθηκε το 2003 στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να έχει κάποια σχέση με κάποια Ασιάτικη χώρα. Το λογότυπο έχει γίνει γνωστό επειδή συνδυάζει Αμερικάνικα με Ιαπωνικά γράμματα και γραφικά. Το όνομα εμπνεύστηκε από μια συνεδρία στην Ιαπωνία όπου οι ιδρυτές Julian Dunkerton και James Holder εξέτασαν χιλιάδες πακέτα τροφίμων και τοπικά καταστήματα. Όλα τα ιαπωνικά πακέτα είχαν τη λέξη «Super». Από εκεί γεννήθηκε η έμπνευση για το όνομα Superdry. Όταν ο Holder επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να δώσει στη μάρκα μια ιαπωνική πινελιά και πρόσθεσε μερικά ιαπωνικά σύμβολα. Αυτά τα σύμβολα αποτελούν μέρος του λογότυπου Superdry. Η Superdry έχει 768 τοποθεσίες σε 65 χώρες με 21 διεθνή καταστήματα ιντερνετικά και μέχρι και σήμερα δεν σταματάει να εντυπωσιάζει με μοντέρνα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες.

Βρες Superdry Ρούχα

Βρες Superdry ρούχα για το sporty & casual look σου. Για τον χειμώνα μπορείς να επιλέξεις Superdry ρούχα σε μπουφάν, παρκά, μπλούζες φούτερ, μπλούζα με κουκούλα και ζακέτες για άνδρες και γυναίκες που θα σου προσφέρουν ζεστή αίσθηση και άνεση χωρίς να περιορίζεσαι στο στυλ σου. Για το καλοκαίρι από την άλλη μπορείς να επιλέξεις σορτσάκια, biker σορτς, τζιν παντελόνια, αμάνικες μπλούζες και μοντέρνα t-shirts τα οποία είναι εξαιρετικά ανάλαφρα και απαλά χαρίζοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων και άνεση. Αυτό που ξεχωρίζει τα Superdry ρούχα είναι όχι μόνο η ποιότητα αλλά και το μοντέρνο design τους. Θα βρεις ρούχα Superdry με έντονο λογότυπο ή διακριτικό, ενώ η εφαρμογή τους διαφέρει ανάλογα το στυλ που θα επιλέξεις σε στενή, κανονική ή φαρδιά.

Επίλεξε Superdry Slides

Η Superdry είναι σύμμαχός σου την άνοιξη και το καλοκαίρι, χαρίζοντάς σου μοναδικά slides και σαγιονάρες με μοντέρνα design και σε χρώματα που θα απογειώσουν το στυλ σου. Για μια χαλαρή βόλτα στη πόλη δεν έχεις παρά να επιλέξεις Superdry slides συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου σορτς ή βερμούδα. Για τις βόλτες σου στην παραλία ή στην πισίνα μπορείς να επιλέξεις Superdry σαγιονάρες που θα σου χαρίσουν διαπνοή και ανάλαφρη αίσθηση. Η ευελιξία που σου προσφέρουν οι Superdry slides και σαγιονάρες είναι μοναδική. Μπες στο Cosmossport.gr και βρες Superdry παπούτσια για μοναδικό στυλ.

Διάλεξε Superdry Αξεσουάρ

Η Superdry είναι σύμμαχός σου κάθε εποχή. Πιο συγκεκριμένα στο Cosmos Sport θα βρεις Superdry σκουφάκια τα οποία έρχονται να σε προστατεύσουν από το κρύο και τον άνεμο χάρη στην εξαιρετικά ποιοτική κατασκευή και σύνθεσή τους. Πέρα από την προστασία οι σκούφοι Superdry έρχονται να ολοκληρώσουν το στυλ σου και να το πάνε σε next level.

Ανακάλυψε Superdry Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ στο Κορυφαίο Store!

Βρες σήμερα κιόλας το ιδανικό Superdry προϊόν σε Ρούχα, Παπούτσια & Αξεσουάρ σε γυναικεία και ανδρικά styles. Βρες αυτό που ψάχνεις σε μοναδικά χρώματα όπως ασημί, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, χακί, χρυσό και πολλά άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

TOP Superdry Styles

Superdry Ζακέτες Superdry T-Shirts Superdry Φούτερ Superdry Φόρμες Superdry Μπουφάν

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.