Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Χωρητικότητα

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

18 180

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Τσάντες Αθλητικές

από 2
62 styles.
από 2

adidas Τσάντες Αθλητικές

Στο Cosmossport.gr θα βρεις adidas τσάντες αθλητικές σε σακίδιο πλάτης, τσάντα μέσης και τσάντα γυμναστηρίου σε μεσαίο ( 12-20 L ), μεγάλο (21-30 L ) ή μικρό (0-12 L ) μέγεθος για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρι, για κορίτσι και για βρέφη. Ανακάλυψε adidas αθλητικές τσάντες, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή του No1 Online Store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές, με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Τι Στυλ Αθλητικής Τσάντας adidas να Επιλέξω;

Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σε adidas αθλητικές τσάντες, μπορείς να βρεις την ιδανική για τις ανάγκες σου. Για την καθημερινότητά σου στην εργασία σου μπορείς να επιλέξεις ένα αθλητικό adidas σακίδιο πλάτης ώστε να έχεις μαζί σου τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι χωρίς να χάνεις το athleisure look σου. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρεις επίσης μοντέρνα σχέδια σε αθλητικά σακίδια πλάτης που είναι κατάλληλα για να τα συνοδεύσουν στην σχολική καθημερινότητά τους. Όταν πας στο γυμναστήριο χρειάζεσαι τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να χωρέσει με άνεση ο εξοπλισμός σου κατάλληλη είναι μια αθλητική τσάντα γυμναστηρίου που πέρα από την οργάνωση που θα σου προσφέρει, θα ολοκληρώσει και το στυλ σου. Για εσένα που προτιμάς μια running προπόνηση ιδανική είναι μια adidas τσάντα ζώνη η οποία γίνεται ένα με το σώμα σου ρυθμίζοντας τον ιμάντα και δεν σε σταματάει τίποτα. Σε έναν περίπατο ή σε μια lifestyle εμφάνιση θέλεις τα χέρια σου ελεύθερα, έτσι λοιπόν ιδανική είναι μια adidas τσάντα μέσης. Μια αθλητική adidas τσάντα μέσης είναι μια πρακτική επιλογή αφού μπορείς να έχεις τα απαραίτητα που χρειάζεσαι μαζί σου, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους, γύρω από την μέση ή χιαστί. Όποιο στυλ adidas τσάντας κι αν προτιμάς θα βρεις την ιδανική για σένα μέσα από την συλλογή μας!

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Μέγεθος σε Αθλητικές Τσάντες της adidas;

Το μέγεθος της αθλητικής τσάντας adidas που θα επιλέξεις πρέπει να είναι αντίστοιχο με τις ανάγκες και το στυλ σου. Ένα μικρό μέγεθος σε αθλητική τσάντα adidas είναι κατάλληλο για σένα που δε θέλεις να έχεις extra βάρος και ενδείκνυται για τους μικρούς μας φίλους επίσης. Από την άλλη ένα μεσαίο μέγεθος εξυπηρετεί εσένα που χρειάζεσαι παραπάνω πράγματα μαζί σου για να αισθάνεσαι ασφάλεια. Μια μεγάλη αθλητική τσάντα adidas είναι ιδανική για σένα που θέλεις να έχεις μαζί σου αρκετό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για τις ανάγκες σου. Το σημαντικό είναι να βρεις την ιδανική τσάντα σε μέγεθος που θα ταιριάζει στο σωματότυπό σου, χωρίς να επιβαρύνει τη μέση ή την πλάτη σου. Το μέγεθος δεν έχει να κάνει με το φύλο έτσι δεν δεσμεύεσαι ως προς αυτό. Σε παιδικές αθλητικές τσάντες adidas βέβαια ιδανικό είναι το μεσαίο ή μικρό μέγεθος ώστε να μπορούνε οι μικροί μας φίλοι με ασφάλεια να την κουβαλάνε μαζί τους, όποτε θέλουν.

Πως Μπορούν να Συνδυαστούν οι Αθλητικές Τσάντες adidas;

Οι αθλητικές τσάντες τις adidas μπορούν να φορεθούν με διάφορους συνδυασμούς. Κυρίως ταιριάζουν με το sporty και casual outfit. Για μια άκρως αθλητική εμφάνιση μπορείς να συνδυάσεις μια adidas αθλητική τσάντα μέσης με μια φόρμα και μπλούζα ή φούτερ. Για έναν δρομέα ιδανικό είναι ένα biker κολάν με ένα t-shirt. Άλλος ένας sporty συνδυασμός είναι να συνδυάσεις τον κολάν με το φούτερ ή t-shirt σου ή την αγαπημένη σου jogger φόρμα με μια αθλητική adidas τσάντα πλάτης. Βέβαια μια adidas τσάντα μέσης ή πλάτης μπορείς να την συνδυάσεις για μια καθημερινή εμφάνιση με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι ή cargo παντελόνι και φούστα. Όποιο στυλ κι αν προτιμάς διάλεξε μέσα από το Cosmossport.gr την τσάντα που θα απογειώσει το look σου.

Πως Μπορώ να Καθαρίσω την adidas Τσάντα μου;

Έχει συμβεί σε όλους να λερωθεί η αγαπημένη τσάντα που μόλις έχει αγοραστεί. Ιδίως όταν είναι ανοιχτόχρωμη οι λεκέδες φαίνονται πιο έντονα. Μπορείς ωστόσο να ακολουθήσεις μερικά βήματα για να διατηρήσεις την τσάντα σου καθαρή. Αρχικά πριν την κρατήσεις έξω μπορείς να την ψεκάσεις με ένα ειδικό σπρέι προστατευτικό για να κρατήσεις μακριά τις διαρροές, βρωμιά και άλλα ατυχήματα. Έπειτα προστάτευσε την επένδυση και το εσωτερικό της τσάντας σου τοποθετώντας κασετίνες ή θήκες στα αντικείμενα που είναι πιθανόν να έχουν διαρροή. Αυτός ο τρόπος πέρα ότι θα προστατεύσει το εσωτερικό της τσάντας, θα σου προσφέρει οργάνωση. Όταν θέλεις να φυλάξεις την τσάντα σου μην την τοποθετήσεις στο ράφι χωρίς να την έχεις τυλίξει με κάποιο προστατευτικό, διότι είναι πολύ πιθανόν να φθαρεί. Σε περίπτωση που θέλεις να την καθαρίσεις, χρησιμοποίησε ειδικά καθαριστικά και πανάκια για την τσάντα, διαβάζοντας αντίστοιχα τις οδηγίες καθαρισμού που διαθέτει στην ετικέτα η τσάντα. Τέλος απόφυγε να κρατάς την τσάντα σου με λερωμένα χέρια διότι μπορείς άθελά σου να δημιουργήσεις ένα λεκέ που δεν θα είναι εύκολο να καθαριστεί.

Βρες adidas Τσάντες Αθλητικές στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές, γυναικείες, παιδικέ και βρεφικές αθλητικές τσάντες adidas. Επίλεξε την μέσα από μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, κίτρινο, ροζ, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πολύχρωμο, πορτοκαλί και άλλα μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.