Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

19 195

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυναικεία Sneakers

453 styles.
από 13

Βρες Γυναικεία Sneakers & Casual Μποτάκια σε πολλά μεγέθη και στιλ από Επώνυμα Brands

Sneakers: η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Με άνεση και στυλ που συνδυάζεται με κάθε σου εμφάνιση, όλη η γυναικεία συλλογή από sneakers θα σε εντυπωσιάσει και θα απογειώσει τα look σου! Επίλεξε το τέλειο γυναικείο sneaker για να τραβήξεις τα βλέμματα στις βόλτες αλλά και για να ξεχωρίσεις στα πιο casual events!

Επίλεξε τον Τέλειο Σχεδιασμό

Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι έχουν αγάπη στα παπούτσια και πιο συγκεκριμένα στα sneakers. Τα κλασσικά παπούτσια που σφίγγουν το πόδι και οι γόβες, παρήλθαν από την καθημερινή μόδα. Πλέον κυριαρχεί η άνεση και η ευελιξία. Τα sneakers ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και είναι η νούμερο ένα επιλογή πλέον στα γυναικεία outfits. Διάλεξε γυναικεία sneakers μέσα από την μεγάλη ποικιλία μας! Βρες δερμάτινα, σουέτ, υφασμάτινα, από καμβά, από οικολογικό δέρμα, vegan, από συνθετικό υλικό, σε διάφορα στυλ όπως low-cut, mid-cut ή high-cut σχεδιασμό, με κορδόνια ή με slip on εφαρμογή! Θες να σπάσεις την μονοτονία; Επίλεξε sneakers με μοναδικά σχέδια όπως λεοπάρ, allover print, γυαλιστερά, με λουλούδια, πολύχρωμα, platform ή flatform, με chunky σόλα ή κανονική και κάνε level-up το look σου!

Διάλεξε Την Εφαρμογή Που Σου Ταιριάζει

Η επιλογή της εφαρμογής που σου ταιριάζει είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστά, για να μην χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Η κατάλληλη εφαρμογή για εσένα, μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις ότι φοράς sneakers. Διάλεξε sneakers με κανονική εφαρμογή για casual εμφανίσεις με ανάλαφρο πάτημα , sneakers με στενή εφαρμογή για το γυμναστήριό σου και τις προπονήσεις σου για σταθερή αίσθηση και sneakers με άνετη εφαρμογή για τον περίπατο ή τις εξορμήσεις σου, για άνετη και απαλή αίσθηση. Μπορείς να διαλέξεις sneakers που δένουν με κορδόνια ή είναι slip-on.

Top Brands σε Γυναικεία Sneakers

Επίλεξε τα δικά σου γυναικεία lifestyle sneakers, μέσα από Επώνυμα Brands όπως Nike, adidas Originals, Vans, Superga, Fila Heritage, Puma, Reebok Classics, adidas Performance, Converse, Tommy Hilfiger, Dr. Martens, New Balance, Reebok Sport, Saucony, FILA, THE NORTH FACE, Jordan και πολλά άλλα επώνυμα και exclusive Brands, σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, ροζ, κόκκινο, γκρι, μωβ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, χακί, καφέ, κίτρινο και πολλά άλλα!

1. Πώς μπορώ να φροντίζω τα sneakers μου;

Το καθάρισμα των αγαπημένων σου sneakers είναι πολύ σημαντικό για εσένα που τα λατρεύεις και θες να είναι σε καλή κατάσταση και να αντέχουν στο χρόνο. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για καθάρισμα όπως:

• Καθάρισμα μένα υγρό μαντηλάκι καθαρισμού ειδικό για τα παπούτσια που να μην αφήσει λεκέ ή να μην αλλοιώσει το χρώμα των παπουτσιών. Τα μαντηλάκια καθαρισμού μπορείς να τα έχεις μαζί σου κάθε στιγμή αφού δεν πιάνουν ιδιαίτερο χώρο, και είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά όταν δράσεις με το μαντηλάκι την στιγμή που το παπούτσι θα λερωθεί.

• Καθάρισμα με στεγνό βούρτσισμα. Με την χρήση ειδικής βούρτσας για το παπούτσι μπορείς να απομακρύνεις βρωμιές και σκόνη από την ενδιάμεση και την εξωτερική σόλα καθώς το άνω μέρος του παπουτσιού. Η βούρτσα πρέπει να είναι μαλακή και ενδείκνυται για σουέτ sneakers.

• Καθάρισμα με διάλυμα καθαρισμού ή υγρό ειδικό για τα παπούτσια αφού το αναμείξεις με μια μικρή ποσότητα ζεστού νερού. Σε καμία περίπτωση δεν σου συστήνουμε να βάλεις τα αγαπημένα σου sneakers στο πλυντήριο διότι υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν. Εάν δεν έχεις κάποιο ειδικό υγρό παπουτσιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαγειρική σόδα με ζεστό νερό και ένα πανί ή βουρτσάκι και να καθαρίσεις όχι μόνο το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό μέρος των sneakers σου.

• Άλλη αποτελεσματική λύση είναι το στυλό καθαρισμού, το οποίο όπως και τα πανάκια μπορείς να τα έχεις πάντοτε μαζί σου. Εάν τα παπούτσια σου είναι δερμάτινα, σουέτ, nubuck, καστώρ ή κατασκευασμένα από ευαίσθητο υλικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γόμα καθαρισμού η οποία δεν χρειάζεται νερό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τρίψεις την επιφάνεια που έχει λερωθεί.

• Για μια ολοκληρωμένη περιποίηση των sneakers σου μπορείς να προμηθευτείς με ένα σετ περιποίησης παπουτσιών που συμπεριλαμβάνει ο, τι χρειάζεται ένα παπούτσι από πανάκια καθαρισμού, βουρτσάκι, υγρό καθαρισμού μέχρι και σπρέι.

2. Ποια είδη sneakers μπορώ να συνδυάσω με πιο επίσημο ντύσιμο;

Για το urban look σου μπορείς να συνδυάσεις Chunky Sneakers με έντονο design ή με minimal design, με το αγαπημένο σου σακάκι και παντελόνι . Εάν θέλεις να τονίσεις τα έντονα χρωματικά sneakers σου μπορείς να επιλέξεις έναν συνδυασμό total black ή total white στο outfit σου ή μονόχρωμο ντύσιμο σε νουντ απόχρωση ή παλ αποχρώσεις. Για πιο κομψές εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις τα flatform ή platform sneakers σου τα οποία προσθέτουν ύψος και στυλ συνδυάζοντάς τα με το αγαπημένο σου φόρεμα ή φούστα.

3. Ποιες μάρκες μπορώ να βρω στο Cosmossport.gr;

Στο No1 online store, το Cosmossport.gr, μπορείς να βρεις από τα πιο επώνυμα και αγαπημένα σε όλους μας brands, όπως Vans, Nike, Superga, Converse, adidas Originals, adidas Performance, Under Armour, Asics, Tommy Jeans, Reebok Sport, Reebok Classics, New Balance, Champion, Puma, Fila, Buffalo, Camper, Dr. Martens, Ellesse, LOTTO, Lacoste, Novesta, Polo Ralph Lauren, Skechers, TOMS, Ugg και πολλά άλλα για τις casual & lifestyle εμφανίσεις σου.

4. Πώς να επιλέξω το κατάλληλο Νούμερο για τα sneakers μου;

Η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη όταν αυτό που φοράμε μας κάνει να νιώθουμε άνετα, χαρίζοντάς μας ταυτόχρονα το στυλ που θέλουμε. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος που σου ταιριάζει. Αρχικά μπορείς να συμβουλευτείς των οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε προϊόν και υπάρχει πάνω από την επιλογή μεγέθους. Οι οδηγοί μεγεθών μας δίνονται επίσημα από τις συνεργαζόμενες εταιρείες και οι μετρήσεις έχουν αντιστοιχία. Για να μετρήσεις το πόδι σου θα ξεκινήσεις από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, με μια μεζούρα για να δεις τα εκατοστά του ποδιού σου. Αφού κάνεις την μέτρηση και δεις πόσα εκατοστά μπορείς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος. Σε περίπτωση αστοχίας με το νούμερο, έχεις την δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής εντός 60 ημερών.

Διάλεξε Top Γυναικεία Sneakers στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε επώνυμα sneakers γυναικεία για κάθε στυλ και ανάγκη μέσα από την μεγάλη συλλογή σε casual και lifestyle sneakers, σε low, high, mid cut σχεδιασμό, αλλά και σε απίθανα χρώματα όπως άσπρο, μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, ασημί, χρυσό, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, πολύχρωμο και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Διάλεξε Γυναικεία Sneakers στο Χρώμα που προτιμάς!

Γυναικεία Μαύρα Sneakers Γυναικεία Λευκά Sneakers Γυναικεία Μπεζ Sneakers Γυναικεία Ροζ Sneakers

TOP Στιλ σε Sneakers

Γυναικεία Δερμάτινα Sneakers

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.