Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

27 130

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Converse All Star Παπούτσια

από 3
99 styles.
από 3

Τι Converse Παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε μια μεγάλη συλλογή σε Converse παπούτσια και μποτάκια σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη, σε πολλά χρώματα όπως animal print, άσπρο, ασημί, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Ποιά είναι η Ιστορία της Converse;

Η ιστορία της Converse ξεκινάει από το 1908 που ιδρύθηκε από τον Μαρκίς Μιλς στο Μάλντεν της Μασαχουσέτης. Μέχρι το 1910 κατασκεύαζε 4.000 ζευγάρια παπουτσιών με σόλα από καουτσούκ ημερησίως. Το 1915 ξεκίνησε να κατασκευάζει παπούτσια τένις, ενώ το 1917 παπούτσια για μπάσκετ. Το 1921 ο παίκτης του μπάσκετ Τσαρλς Τσακ Τέιλορ παραπονέθηκε ότι τα παπούτσια της εταιρείας του προκαλούσαν ενοχλήσεις στα πόδια. Έτσι η Converse του πρόσφερε μια θέση εργασίας και εκείνος δέχτηκε να διαφημίζει τα All- Stars στις ΗΠΑ. Για τον λόγο αυτό τα παπούτσια ονομάζονται και Chuckies προς τιμήν του. Η εταιρεία παρήγαγε παπούτσια και για τους New York Renaissance, την πρώτη ομάδα μπάσκετ Αφροαμερικάνων. Στην διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία εφοδίασε τον Αμερικανικό στρατό σε είδη υπόδησης και ένδυσης, ενώ το 1950 και το 1960 έγινε πιο αναγνωρίσιμη από ποτέ. Την δεκαετία όμως του 1970 η Converse σταμάτησε να έχει το μονοπώλιο καθώς έκαναν την εμφάνισή τους και άλλες εταιρείες δημοφιλείς όπως η adidas, Nike και reebok όπου γινόντουσαν όλο και πιο αγαπητές στο κοινό. Τότε ένας υπάλληλος της εταιρείας, ο Τζιμ Λαμπαντίνι, δημιούργησε το λογότυπο Converse. To 2001 η Converse κήρυξε πτώχευση. Η νέα ομάδα που ανέλαβε την διοίκηση της Converse έκανε την εταιρεία από 16η σε 7η στην κατάταξη μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικών ειδών. Το 2003 η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Nike για 305 εκ. δολαρίων, στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα. Τα Converse προτιμήθηκαν από παίκτες του NBA και από αρκετούς διάσημους. Αυτό που τα κάνει αγαπητά μέχρι και σήμερα είναι ο σχεδιασμός τους, η σόλα από καουτσούκ και ότι είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό καμβά με απόλυτο στυλ. Μέχρι και σήμερα από το brand Converse πέρα από παπούτσια, θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ για κάθε ανάγκη και στυλ και σε ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά μεγέθη.

Τι Converse Παπούτσια & Μποτάκια να επιλέξω;

Θέλεις ένα ολοκληρωμένο look που είναι πάντα στην μόδα; Σε ανανεωμένες εμφανίσεις ή με vintage έμπνευση, διάλεξε τα Converse που σου ταιριάζουν. Είτε θες για άνδρες, γυναίκες, παιδιά για αγόρι, για κορίτσι ή για βρέφη, Converse μποτάκια ή παπούτσια, στο Cosmossport.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις μέσα από την μεγάλη συλλογή μας. Για γυναικεία ή ανδρικά ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να επιλέξεις converse από premium καμβά, από ύφασμα, από συνθετικό υλικό ή από premium δέρμα. Φυσικά ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας πλέον θα βρεις τα νέα μοντέλα της Converse που είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα ή vegan υλικά στηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη. Για παιδικά ή βρεφικά converse μπορείς να βρεις είτε σε μποτάκια είτε σε παπούτσια και για τους πιο μικρούς μας φίλους παπούτσια αγκαλιάς. Φυσικά υπάρχουν converse που δένουν με κορδόνια, αλλά και αυτά που κλείνουν με σκριτς σκρατς (velcro κλείσιμο) για να έχουν εύκολη και γρήγορη εφαρμογή οι μικροί μας φίλοι. Το χαρακτηριστικό των Converse παπουτσιών είναι ότι μπορούν να προτιμηθούν ανεξαρτήτου εποχής ανανεώνοντας το στυλ σου αφού έχουν μοναδικό σχεδιασμό και μοναδικό συνδυασμό χρωμάτων. Είτε μονόχρωμα είτε πολύχρωμα κάθε ζευγάρι Converse θα σου δώσει μοναδικό στυλ. Επίσης είναι άνετα με αντικραδασμική προστασία, ανθεκτική σόλα ενώ στα νέα μοντέλα της Converse θα βρεις chunky σόλα τρακτερωτή χοντρή σόλα που προσδίδει extra πόντους στο στυλ σου. Η Converse καλύπτει ακόμα και εσένα που στις δύσκολες καιρικές συνθήκες θέλεις τα αγαπημένα σου μποτάκια να σε συνοδεύουν με μποτάκια αδιάβροχα, με σύστημα κορδονιών D-ring και κορδόνια που απομακρύνουν την υγρασία, φλις επένδυση και εξωτερική σόλα πρόσφυσης σε διάφορες επιφάνειες.

Πως να καθαρίσω τα All Star;

Και ποιος δεν αγαπάει να βλέπει τα αγαπημένα του παπούτσια σαν καινούργια; Στο Cosmossport.gr σου προτείνουμε μερικές τακτικές για να έχεις καθαρά και φρέσκα τα αγαπημένα σου Converse, σαν να τα αγόρασες χθες! Για τα Converse που είναι κατασκευασμένα από καμβά ή ύφασμα μπορείς αρχικά αφού αφαιρέσεις τα κορδόνια να χρησιμοποιήσεις μια βούρτσα μαλακή και ζεστό νερό σε συνδυασμό με ένα υγρό πιάτων ή ρούχων, τρίβοντας το με κυκλικές κινήσεις. Ωστόσο μπορείς να αφήσεις σε ζεστό νερό με απορρυπαντικό τα κορδόνια, όσο εσύ καθαρίζεις το παπούτσι. Προσοχή στην εξωτερική σόλα οι κινήσεις θα είναι πιο απαλές για να αποφευχθούν οι φθορές. Για τα δερμάτινα ή από δερματίνη Converse, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μαλακό πανί με καθαρό νερό και με απαλές κινήσεις να αφαιρέσεις την βρωμιά. Για το στέγνωμα των converse παπουτσιών μπορείς να βοηθήσεις με χαρτοπετσέτες απορροφόντας την υγρασία. Σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιήσεις τεχνητά μέσα όπως στεγνωτήριο ή πιστολάκι.

Πώς να καθαρίσω τα λευκά Converse - All Star;

Τα λευκά Converse είναι ένα κλασσικό παπούτσι που πάντα κλέβει τις εντυπώσεις προσδίδοντας κομψότητα στο look σου. Πως μπορείς όμως να καθαρίσεις τα άσπρα Converse σου και να τα διατηρήσεις σαν καινούργια; Αρχικά μπορείς να προσθέσεις σε μια λεκάνη με ζεστό νερό λίγη μαγειρική σόδα. Αφού φτιάξεις το καθαριστικό μείγμα θα χρησιμοποιήσεις μια μαλακή βούρτσα και θα καθαρίσεις τα παπούτσια σου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ειδικό καθαριστικό για λευκά και ευαίσθητα ρούχα. Ωστόσο ιδανική λύση για τον καθαρισμό των λευκών Converse, είναι η επιλογή ειδικών καθαριστικών σπρέι παπουτσιών ( όπως θα βρεις και το site μας). Μπορείς να επιλέξεις πέρα από καθαριστικό σπρέι για τα λευκά Converse, σπρέι που διατηρεί τα παπούτσια σου προστατευμένα από τους λεκέδες δημιουργώντας ένα διάφανο στρώμα πάνω από το παπούτσι, προστατεύοντάς το από νερά και λεκέδες. Τέλος μπορείς να έχεις ειδικά καθαριστικά μαντηλάκια για τα παπούτσια ούτως ώστε κάθε φορά που λερώνονται να δρας άμεσα στο λεκέ για να μην αφήσει σημάδια.

Πώς να ελέγξω αν τα All Star - Converse είναι αυθεντικά;

Κάτι που προβληματίζει πολλούς καταναλωτές είναι αν τα Converse που θέλουν να αποκτήσουν είναι αυθεντικά ή απομίμηση. Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικά tips για να ξεχωρίσεις ένα μη γνήσιο Converse. Αρχικά τα γνήσια Converse έχουν ομοιόμορφη παχιά σόλα, ημικύκλιο από καουτσούκ (συνήθως) στο μπροστινό μέρος, ομοιόμορφες ραφές, οπές που προσφέρουν διαπνοή, το πλακέ κορδόνι και φυσικά το λογότυπο του brand που βρίσκεται στη σόλα, στην γλώσσα εξωτερικά και εσωτερικά και στο εσωτερικό πάτο του παπουτσιού. Σε αντίθεση με τις  απομιμήσεις Converse τα γνήσια έχουν μια συγκεκριμένη μυρωδιά και δεν μυρίζουν ούτε προκαλούν άσχημες οσμές στα πόδια από τις πρώτες κιόλας χρήσεις, ενώ είναι ανθεκτικά στον χρόνο έχουν συγκεκριμένο εύρος τιμών και δεν ξεβάφουν. Εάν δοκιμάσεις ένα απομίμηση με ένα αυθεντικό Converse, θα καταλάβεις αμέσως την διαφορά στο πάτημα, στην υποστήριξη και στην άνεση.

Με τι να συνδυάσω τα Converse All Star μου;

Τα Converse είναι το must παπούτσι για όλες τις περιστάσεις από την καθημερινότητα, μέχρι και το lifestyle σου. Στην καθημερινότητά σου μπορείς να συνδυάσεις μποτάκια Converse με το αγαπημένο σου και τζιν και t-shirt. Για τις lifestyle εμφανίσεις σου μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου converse παπούτσια ή μποτάκια ακόμα και με το αγαπημένο σου κοστούμι, ενώ οι γυναίκες και τα κορίτσια μπορούν να τα συνδυάσουν ακόμα και με το αγαπημένο τους μίνι φόρεμα, φούστα ή σορτς. Τα Converse είναι τα παπούτσια που συνδυάζουν την άνεση με τον στυλ, δεν είναι τυχαίο ότι προτιμώνται ακόμα από νύφες να συνδυάσουν το νυφικό τους με ένα λευκό converse ή από γαμπρούς που συνδυάσουν το κοστούμι τους με converse από καμβά ή δερμάτινο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι λοιπόν να φορέσεις τα αγαπημένα σου παπούτσια Converse, η επιλογή είναι δική σου.

Τι επιλογές έχω σε Converse All Star Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις Converse All Star για άνδρες, γυναίκες και παιδιά( αγόρια & κορίτσια). Θα βρεις Ανδρικά, Γυναικεία και Παιδικά Converse All Star σε ρούχα, παπούτσια και μποτάκια που θα πάνε το στυλ σου σε next level. Μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε περιμένει, στην εφαρμογή που θέλεις.

Ποιες All Star Converse συλλογές θα βρω στο Cosmos Sport;

Από συλλογές σε All Star Converse που θα βρεις στο site μας είναι Converse Chuck Taylor, Converse Chuck Taylor All Star Lift, Converse Chuck Taylor All Star Move & Converse Platform. Επίλεξε το Converse All Star παπούτσι ή μποτάκι που θέλεις μέσα από τις αγαπημένες σου collections και ανανέωσε την συλλογή σου.


TOP Converse Collections

Converse Chuck Taylor Converse Platform  Converse Star Hike Converse Run Star Motion Converse Run Star Legacy

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.