Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 50

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Armbands

34 styles.

Armbands

Είσαι runner αλλά ταυτόχρονα και λάτρης της τεχνολογίας; Δεν μπορείς να αποχωριστείς την αγαπημένη σου ηλεκτρονική συσκευή και θέλεις να συμβάλει στην προπόνησή σου μετρώντας τα βήματα σου; Δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα Armband για να είσαι focus στο στόχο σου χωρίς να αποχωριστείς τον smartphone σου, πάντα με άνεση. Τα Armbands ήρθαν για να μείνουν αφού σου δίνουν την απόλυτη ευελιξία. Διάλεξε ανδρικά και γυναικεία Armbands σε πολλά χρώματα για μεγέθη μέσα από την ποικιλία του Cosmossport.gr!

Γιατί Χρειάζεται Ένα Armband;

Τα Armbands είναι must have αξεσουάρ όχι μόνο για την running προπόνησή σου, αλλά και για τις outdoor προπονήσεις ακόμα και για το γυμναστήριο. Σου δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείς μέσω του smartphone σου, τους καρδιακούς σου παλμούς, τις επιδόσεις σου και ο, τι άλλο χρειάζεσαι για μια αποτελεσματική προπόνηση. Τοποθετείται πολύ εύκολα στο μπράτσο σου ενώ ρυθμίζεται το μήκος του ιμάντα για να ταιριάζει άψογα επάνω σου, χωρίς να σε πιέζει. Τα μεγέθη ποικίλουν ανάλογα τις ίντσες του κινητού σου έτσι μπορεί να ταιριάζει άψογα με το κινητό σου. Τα Armbands επίσης είναι συμβατά και με Android και iPhone κινητά εξυπηρετώντας κάθε χρήστη.

Πως Να Διαλέξω το Κατάλληλο Περιβραχιόνιο;

Για να διαλέξεις αρχικά τα περιβραχιόνιο που είναι ιδανικό για σένα, πρέπει να βρεις πρώτα ποιο ταιριάζει στο κινητό σου τηλέφωνο, αλλά και στις ανάγκες σου. Πιο συγκεκριμένα εάν θέλεις να τρέξεις ακόμα και με βροχερό καιρό ή όταν έχει υγρασία μπορείς να επιλέξεις ένα Περιβραχιόνιο / Armband / θήκη κινητού για τρέξιμο αδιάβροχο για να προστατεύσει την συσκευή σου. Για εσένα που θέλεις ένα διακριτικό Armband που λαμβάνει λίγο χώρο στο σώμα σου, μπορείς να επιλέξεις μια θήκη κινητού για τρέξιμο με πλαστικό υλικό και μίνιμαλ σχεδίαση. Από την άλλη για σένα που θέλεις να προπονηθείς ακόμα και το βράδυ, μπορείς να επιλέξεις Armbands με ανακλαστικές λεπτομέρειες, που παρέχουν ορατότητα ακόμα και στα σκοτεινά σημεία. Τέλος για σένα που θέλεις ένα άνετο και εμβληματικό Armband που να αποθηκεύει μέσα και τα ψιλά σου μπορείς να επιλέξεις ένα με τσέπη που κλείνει με φερμουάρ, δίνοντάς σου ασφαλή αίσθηση.

Ανακάλυψε Armbands Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Βρες το ιδανικό Armband για άνδρες και γυναίκες, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως κόκκινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ αλλά και μέσα από τα Top Brands όπως Wantalis, Fitletic, Nike, Puma, martes και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.