Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Στυλ Μαγιό

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 53

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Μαγιό

από 3
102 styles.
από 3

Τι μαγιό Nike θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online store, θα βρεις Nike μαγιό ανδρικά, γυναικεία και παιδικά (για αγόρια και κορίτσια) που είναι ιδανικά τόσο για τις προπονήσεις στην πισίνα, όσο και για τις στιγμές χαλάρωσης στην παραλία. Βρες μαγιό Nike στο σχέδιο που θέλεις και κάνε level up στην συλλογή σου.

Θα βρω ανδρικά και γυναικεία μαγιό; Τι Nike μαγιό να επιλέξω για το παιδί μου;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ανδρικά μαγιό σε σορτς μαγιό, βερμούδα και σλιπ μαγιό που θα σε συνοδεύσουν με στυλ. Από γυναικεία Nike μαγιό θα βρεις Nike μπικίνι σετ, ολόσωμο και αθλητικά μαγιό που θα αναδείξουν τέλεια την σιλουέτα σου. Όσον αφορά τους/ις μικρούς/ες μας φίλους/ες θα βρεις Nike παιδικά μαγιό για αγόρια σε σορτς, σλιπ και βερμούδα μαγιό, ενώ για τα κορίτσια θα βρεις Nike κοριτσίστικα μαγιό σε ολόσωμα και σετ μπικίνι. Είτε επιλέξεις μαγιό Nike αγορίστικα ή κοριτσίστικα , τα παιδικά μαγιό της Nike είναι εδώ για να προσφέρουν άνεση στο νερό κάθε στιγμή. Μπες στο Cosmossport.gr και βρες τα πιο μοντέρνα Nike μαγιό για κάθε φύλο!

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για μαγιό Nike;

Για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις την summer συλλογή σου με μαγιό Nike και σκέφτεσαι πως να επιλέξεις το σωστό μέγεθος, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις οδηγίες μας. Αρχικά κάνε τις μετρήσεις σύμφωνα με το σωματότυπό σου και μετά κάνε την αντιστοιχεία με τον οδηγό μεγεθών που διαθέτουν τα μαγιό Nike. Τα μαγιό της Nike έχουν την δική τους εφαρμογή, σε κανονική ή στενή, έτσι πέρα απο τον οδηγό μεγεθών μας, μπορείς να δεις τις πληροφορίες που δίνονται στην περιγραφή, για να επιλέξεις το ιδανικό. Σε περίπτωση που αστοχήσεις στο μέγεθος και θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλαγή, μπορείς να κάνεις αλλαγή με άλλο νούμερο, εύκολα, ακολουθώντας τις οδηγίες που σου δίνονται μέσα στο κουτί.

Ποιες είναι οι τάσεις στα μαγιό Nike αυτή τη σεζόν;

Οι τάσεις στα μαγιό Nike γι' αυτήν την σεζόν είναι τα αθλητικά Nike μαγιό και τα πολύχρωμα Nike μαγιό. Σε ανδρικά μαγιό τάση είναι τα Nike σορτς μαγιό, ενώ στα γυναικεία είναι τα ολόσωμα Nike μαγιό με αθλητική πλάτη και prints, αλλά και τα μπικίνι Nike μαγιό. Βρες το κατάλληλο Nike μαγιό μέσα απο το Cosmossport.gr και κάνε το δικό σου statement.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.