Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 52

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Πάνω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ψηλόμεσα Μαγιό

22 styles.

Μαγιό Ψηλόμεσα

Τα ψηλόμεσα μαγιό είναι η τάση και του φετινού καλοκαιριού! Ένα ψηλόμεσο μαγιό γυναικείο είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να αναδείξεις τη μέση σου, να έχεις κάλυψη & άνεση στη παραλία ή στη πισίνα. Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις γυναικεία μαγιό ψηλόμεσα που προσφέρουν κάλυψη στη μέση και ταυτόχρονα δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ανακάλυψε μαγιό ψηλόμεσα με κανονικό, brazilian και κοφτό σχεδιασμό, σε ποικιλία υφασμάτων και μια ευρεία γκάμα χρωμάτων για κάθε στυλ και μέσα από κορυφαία brands.
Δες όλη τη συλλογή μας σε γυναικεία μαγιό και ψηλόμεσα μαγιό και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Μοναδικές Τιμές και Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Τι ψηλόμεσα μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, το No1 online site θα βρεις ψηλόμεσα μαγιό που θα δώσουν την δική σου πινελια στυλ στο καλοκαιρινό σου look. Βρες ψηλόμεσα γυναικεία μαγιό για το καθημερινό σου κολύμπι και για τις προπονήσεις σου στο κολυμβητήριο. Βρες ψηλόμεσα μαγιό για γυναίκες και κορίτσια σε in χρώματα και μοντέρνους σχεδιασμούς.

Ποια είναι η τάση για ψηλόμεσα μαγιό αυτή τη σεζόν;

Η φετινή τάση στα γυναικεία ψηλόμεσα μαγιό είναι αυτά που διαθέτουν λάστιχο με λογότυπο. Επίσης τάση για τα ψηλόμεσα μαγιό φέτος είναι αυτά που διαθέτουν κόψιμο τύπου V και αυτά με ριμπ ύφανση. Επίλεξε το ιδανικό ψηλόμεσο μαγιό για εσένα, με την τελευταία λέξη της μόδας, μόνο μέσα από το Cosmossport.gr.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα των ψηλόμεσων μαγιό;

Σκέφτεσαι για πιο λόγο να αγοράσεις ψηλόμεσο μαγιό; Μα φυσικά σου έχουμε την απάντηση. Τα ψηλόμεσα μαγιό έχουν το πλεονέκτημα ότι καλύπτουν το τοπικό πάχος στην κοιλιά δίνοντας ως εικόνα μια πιο λεπτή σιλουέτα. Επίσης άλλα πλεονεκτήματα στα ψηλόμεσα μαγιό, είναι ότι σου προσφέρουν υποστήριξη και επιπλέον στυλ τονίζοντας την μέση σου. Διάλεξε το ιδανικό ψηλόμεσο μαγιό που ταιριάζει στην σιλουέτα σου και κάνε τις πιο κομψές εμφανίσεις.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος ψηλόμεσου μαγιό;

Τα ψηλόμεσα μαγιό διαφέρουν ως εφαρμογή ανάλογα την κατασκευή του ψηλόμεσου μαγιού. Για να βρεις το μέγεθος σου στο ψηλόμεσο μαγιό, δεν έχεις παρά να κάνεις τις μετρήσεις που χρειάζονται και έπειτα να κάνεις την αντιστοιχεία στον οδηγό μεγεθών.

Με τι top να συνδυάσω τα ψηλόμεσα μαγιό μου;

Ένα ψηλόμεσο μαγιό γυναικείο, μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά στυλ. Για ένα πιο αθλητικό στυλ συνδύασε το ψηλόμεσο μαγιό σου με ένα μπουστάκι μαγιό. Για ένα πιο κομψό στυλ μπορείς να συνδυάσεις το ψηλόμεσο μαγιό σου, με πάνω μέρος σουτιέν μαγιού, τριγωνάκι ή στράπλες. Τέλος για εσένα που θέλεις να είσαι η queen της πλαζ, μπορείς να διαλέξεις ένα ψηλόμεσο μαγιό κοφτό συνδύαζοντάς το με ένα μαγιό πάνω μέρος τύπου braletτe.

Υπάρχουν διαθέσιμα ψηλόμεσα μαγιό με δυνατότητα συσφιξης;

Βρες στο Cosmossport.gr το ιδανικό ψηλόμεσο μαγιό σύσφιξης που ταιριάζει στο σωματότυπό σου. Για εσένα που θέλεις ένα μαγιό ψηλόμεσο με δυνατότητα σύσφιξης, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο μαγιό αθλητικού τύπου με σφιχτή εφαρμογή, παρέχοντας μεγαλύτερη στήριξη. Επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα στα μαγιό με ψηλή μέση σήμερα κιόλας!


Ανακάλυψε όλη την συλλογή μας από Γυναικεία Μαγιό!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.