Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

14 65

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Πάνω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Τιράντες

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Μαγιό Μπικίνι

από 2
62 styles.
από 2

Μπικίνι Μαγιό

Τα μπικίνι μαγιό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη γυναικείων μαγιό και αποτελούνται από ένα επάνω μέρος και ένα κάτω μέρος. Είναι γνωστά για την ελευθερία κινήσεων που προσφέρουν και την άνεση που παρέχουν στην παραλία ή στην πισίνα. Ανακάλυψε στη συλλογή μας μπικίνι σε πολλά σχέδια που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα στυλ και προτιμήσεων. Βρες μπικίνι με διάφορα χρώματα, μοτίβα, υφάσματα και γραμμές, που αναδεικνύουν το στιλ σου, μέσα από επώνυμα brands! Βρες επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία μαγιό μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, μέσα από Απίστευτες Τιμές και Προσφορές και φυσικά, με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Τι μαγιό μπικίνι θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις bikini μαγιό σε σετ ή σε μεμονωμένα μέρη ( πάνω και κάτω μέρος μαγιού), ώστε να έχεις τις πιο ξεχωριστές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Βρες γυναικεία μαγιό bikini στα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα και ετοιμάσου για summer vibes, μόνο στο Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές και φυσικά Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Ποιες είναι οι τάσεις για μπικίνι μαγιό αυτή τη σεζόν;

Αυτή τη σεζόν τάση στα γυναικεία μπικίνι μαγιό είναι τα χρωματιστά και αυτά με την ριμπ ύφανση. Επίσης τα ψηλόμεσα μαγιό μπικίνι είναι και φέτος τάση της μόδας. Έπειτα must σε μπικίνι και τελευταία λέξη της μόδας είναι τα μπικίνι με κοφτό κόψιμο στο κάτω μέρος.

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος μπικίνι μαγιό;

Επίλεξε το σωστό μέγεθος σε μπικίνι μαγιό κάνοντας τις μετρήσεις του σώματός σου με την αντιστοιχεία του οδηγού μεγεθών που διαθέτει κάθε γυναικείο μπικίνι στο site μας. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο νούμερο στο μπικίνι αφού η σωστή επιλογή θα σου προσφέρει άνεση και θα αναδείξει άψογα την σιλουέτα σου. Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή με φυσικό μας κατάστημα, μπορείς να δοκιμάσεις το μαγιό μπικίνι της επιλογής σου για ακρίβεια στην εφαρμογή. Σε περίπτωση που ψωνίσεις το γυναικείο μπικίνι σου online και έχεις αστοχία στο νούμερο, μπορείς να πραγματοποιήσεις εντελώς δωρεάν την αλλαγή σου, μόνο στο Cosmossport.gr.

Τι χρώματα και στυλ σε μπικίνι θα βρω στο Cosmos;

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μπικίνι μαγιό σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα όπως πολύχρωμο, μαύρο, χακί, μπλε, πράσινο, μωβ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, άσπρο, floral. Επίλεξε το ιδανικό χρώμα στο γυναικείο μπικίνι που ταιριάζει στο στυλ και στο τόνο του δέρματός σου και απογείωσε τις εμφανίσεις σου στην παραλία.

Θα βρω σετ μπικίνι;

Μέσα από την μεγάλη συλλογή μας θα βρεις σετ μπικίνι σε γυναικεία μαγιό για κάθε στυλ. Θα βρεις αθλητικό σετ μπικίνι που είναι ιδανικό για τις προπονήσεις σου, όπως θα βρεις και σετ μαγιό μπικίνι για το καθημερινό σου κολύμπι στην παραλία. Ωστόσο θα βρεις σετ μπικίνι γυναικείο και για τις lifestyle εμφανίσεις σου στις κοσμικές παραλίες ή στο beach party. Διάλεξε το σετ μπικίνι που σου ταιριάζει μόνο μέσα από το Cosmossport.gr.

Μπορώ να επιλέξω για αγορά μόνο το κάτω μέρος μαγιό;

Επίλεξε μπικίνι μαγιό σε κάτω μέρος για να κάνεις τους συνδυασμούς που θέλεις. Βρες κάτω μέρος μπικίνι στο Cosmossport.gr σε διάφορα styles. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις μπικίνι σε κάτω μέρος με κοφτό κόψιμο, brazilian, με κανονικό κόψιμο και σορτς. Επίσης θα βρεις γυναικείο μπικίνι κάτω μέρος ψηλόμεσο και με κανονική μέση η επιλογή είναι δική σου.


Ανακάλυψε όλη την συλλογή μας από Γυναικεία Μαγιό!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.