Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 104

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Ολόσωμα

περισσότερα... λιγότερα

Πάνω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Κάτω Μέρος

περισσότερα... λιγότερα

Τιράντες

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ολόσωμα Μαγιό

από 5
158 styles.
από 5

Μαγιό Ολόσωμα

Τα γυναικεία ολόσωμα μαγιό είναι μια must επιλογή για να είσαι άνετη στη παραλία, αναδεικνύοντας με κομψό τρόπο τη σιλουέτα σου. Προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στο νερό, ενώ δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανακάλυψε ολόσωμα μαγιό για κάθε ηλικία, στυλ και προτίμηση, σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας. Βρες γυναικεία μαγιό ολόσωμα αθλητικά, μονοκίνι και lifestyle, σε διάφορους σχεδιασμούς, με ανοιχτή πλάτη, τιράντες φαρδιές ή λεπτές, χιαστί και πολλά άλλα styles. Βρες επίσης ολόσωμα μαγιό σε διάφορα μεγέθη από XS, plus size μέχρι και ολόσωμα μαγιό εγκυμοσύνης, μέσα από κορυφαία brands! Ανακάλυψε ολόσωμα και γυναικεία μαγιό μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές και Προσφορές, με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Τι ολόσωμα μαγιο θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ολόσωμα μαγιό γυναικεία και κοριτσίστικα. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις γυναικεία και παιδικά ολόσωμα μαγιο με σχέδια, με ανοιχτή πλάτη, μονοκίνι και αθλητικά ολόσωμα μαγιο. Διάλεξε μέσα από την γκάμα μας το ιδανικό ολόσωμο μαγιο που σου ταιριάζει και ζήσε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Ποια είναι η τάση για ολόσωμα μαγιό αυτή τη σεζόν;

Τάση στα ολόσωμα μαγιο μαγιό φέτος είναι τα αθλητικά ολόσωμα μαγιό και τα ολόσωμα μαγιό που διαθέτουν ανοίγματα είτε πλαϊνά, είτε στην πλάτη. Επίσης τα ολόσωμα μαγιό με κοφτό, αλλά και κανονικό κάτω μέρος είναι επίσης τάση της μόδας. Βρες ολόσωμα μαγιό σε μοντέρνα χρώματα και σχέδια, μόνο στο Cosmossport.gr!

Πως μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος για ολόσωμο μαγιό;

Για να επιλέξεις το ιδανικό μέγεθος στο ολόσωμο μαγιό αρχικά θα πρέπει να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών, κάνοντας τις απαραίτητες μετρήσεις. Έπειτα μπορείς να διαβάσεις από την περιγραφή στις πληροφορίες εάν το ολόσωμο μαγιό που θέλεις διαθέτει στενή ή κανονική εφαρμογή. Εάν βρίσκεσαι σε περιοχή με φυσικό μας κατάστημα, μπορείς επίσης να παραγγείλεις το ολόσωμο μαγιό που θες για να το δοκιμάσεις στο κατάστημα. Βρες σήμερα κιόλας το Top γυναικείο ή παιδικό ολόσωμο μαγιό που σου ταιριάζει μόνο στο Cosmossport.gr.

Πως να επιλέξω τη κατάλληλη γραμμή και νούμερο για το σωματότυπό μου;

Ψάχνεις να βρεις το ιδανικό ολόσωμο μαγιό για το σωματότυπό σου; Τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις μερικές από τις συμβουλές μας.


• Για εσένα που έχεις ένα αθλητικό σωματότυπο ιδανική επιλογή είναι ένα αθλητικό ολόσωμο μαγιό.
• Για εσένα που έχεις σωματότυπο αχλάδι ιδανική είναι να τονίσεις το πάνω μέρος του σώματός σου δημιουργώντας ισορροπία. Μια καλή επιλογή είναι στο πάνω μέρος να διαθέτει έντονο design.
• Για εσένα που έχεις σωματότυπο κλεψύδρα must είναι να τονίσεις την μέση σου επιλέγοντας ένα μαγιό με ζώνη, ανοίγματα στη μέση ή μονοκίνι μαγιό.
• Για εσένα που έχεις σωματότυπο μήλο ιδανική επιλογή είναι ένα ολόσωμο μαγιό με υποστήριξη στο στήθος, με φαρδιές τιράντες ή με δέσιμο στο λαιμό.
• Για εσένα που έχεις σωματότυπο σωλήνα ιδανικό ολόσωμο μαγιό είναι αυτό που διαθέτει έντονα μοτίβα και διαχωριστικές γραμμές στα χρώματα.

Ιδανικά είναι επίσης τα ολόσωμα μαγιό με prints και με πλαϊνά κοψίματα, κάνοντας την μέση σου να φαίνεται λεπτότερη. Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου και το στυλ σου, στο Cosmossport.gr θα βρεις το ιδανικό ολόσωμο μαγιό που θα σε απογειώσει.

Τι χρώματα θα βρω σε γυναικεία ολόσωμα μαγιό στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις ολόσωμα μαγιό μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μοτίβων και χρωμάτων απο απαλά και ζωηρά χρώματα. Βρες ολόσωμα μαγιό γυναικεία σε χρώματα όπως μαύρο, άσπρο, μπλε, πράσινο, μωβ, γκρι, κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, πολύχρωμο, κίτρινο & tie dye, που είναι must για εσένα!

Πως μπορώ να φροντίσω το ολόσωμο μαγιό μου για να διατηρήσει την ποιότητά του;

Διατήρησε την ποιότητα του ολόσωμου μαγιού σου, φροντίζοντάς το κατάλληλα. Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποίησε ένα ήπιο απορρυπαντικό και πλύνε το σύμφωνα με τις οδηγίες ένδειξης στο ταμπελάκι του μαγιού. Άλλος τρόπος για να καθαρίσεις και να διατηρήσεις σαν καινούργιο το ολόσωμο μαγιό σου, είναι να το πλύνεις στο χέρι, αφήνοντάς το να στεγνώσει φυσικά.


Ανακάλυψε όλη την συλλογή μας από Γυναικεία Μαγιό!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.