Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

9 35

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Bodytalk Μαγιό

από 2
67 styles.
από 2

Μαγιό Bodytalk 

Τα Bodytalk μαγιό αποτελούν την ιδανική προσθήκη για τη καλοκαιρινή σου συλλογή. Βρες Bodytalk μαγιό ανδρικά, γυναικεία και παιδικά (για αγόρια, για κορίτσια) σε μοναδικά σχέδια και χρώματα. Είτε θέλεις ένα μαγιό για τη πισίνα, το κολυμβητήριο ή τη παραλία, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα BodyTalk. Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις μια ποικιλία Bodytalk μαγιό σε: μπικίνι, σορτς μαγιό, μαγιό βερμούδα, ολόσωμο, άνω και κάτω μέρος, και ετοιμάσου για βουτιές με στυλ. Ανακάλυψε μαγιό Bodytalk για τις αθλητικές σου δραστηριότητες και για το lifestyle σου, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Μοναδικές Τιμές και Προσφορές και φυσικά με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Τι στυλ σε Bodytalk μαγιό θα βρω στο Cosmos Sport;

Στο Cosmos Sport θα βρεις μια ποικιλία στυλ σε μαγιό Bodytalk, που καλύπτουν διάφορες αισθητικές προτιμήσεις και ανάγκες. Στη συλλογή μας θα βρεις μια ευρεία γκάμα μαγιό με διάφορα σχέδια, χρώματα και γραμμές, καθώς και διαφορετικά στυλ όπως Bodytalk κλασικά μπικίνι μαγιό, αθλητικά μαγιό, ολόσωμα μαγιό, άνω και κάτω μέρος. Επίλεξε το μαγιό που που ταιριάζει ανάλογα το στυλ σου και ετοιμάσου για μοναδικές summer εμφανίσεις.

Θα βρω Bodytalk Μαγιό Ανδρικά σε μοντέρνα σχέδια;

Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις Bodytalk μαγιό ανδρικά σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα αλλά και σε διάφορα styles. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις ανδρικό σορτς μαγιό Bodytalk, μαγιό βερμούδα και σλιπ. Τα Bodytalk ανδρικά μαγιό είναι ιδανικά τόσο για τις αθλητικές δραστηριότητές σου στο νερό, όσο και για τις χαλαρές μέρες ξεκούρασης στη παραλία. Στο Cosmossport.gr, θα βρεις το must Bodytalk ανδρικό μαγιό που σου ταιριάζει.

Τι στιλ σε Bodytalk Γυναικεία Μαγιό θα βρω στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr θα ανακαλύψεις μια εκτεταμένη γκάμα γυναικείων μαγιό Bodytalk, προσφέροντας μια ποικιλία στιλ για κάθε προτίμηση. Μπορείς να βρεις:
• Ολόσωμα γυναικεία μαγιό Bodytalk : Με διάφορα σχέδια και κοψίματα που προσφέρουν στυλ και κομψότητα.
• Αθλητικά γυναικεία μαγιό Bodytalk: Ιδανικά για δραστηριότητες στο νερό, με εξαιρετική εφαρμογή και υποστήριξη και αθλητική πλάτη.
• Σετ μπικίνι γυναικείο Bodytalk: Συνδυασμοί μπικίνι με διαφορετικά σχέδια για επιλογές που ανταποκρίνονται στο προσωπικό σου στυλ.
• Άνω και κάτω μέρος μαγιό γυναικείο μαγιό Bodytalk: Μπορείς να δημιουργήσεις τους δικούς σου συνδυασμούς επιλέγοντας το άνω και το κάτω μέρος που ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις και την εφαρμογή σου.
Με τα μαγιό Bodytalk, μπορείς να απολαύσεις το στυλ και την άνεση στην παραλία ή την πισίνα.

Τι Bodytalk Μαγιό Παιδικά θα βρω για το παιδί μου;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις μια ποικιλία από παιδικά μαγιό Bodytalk, καλύπτοντας όλα τα στυλ και τις προτιμήσεις. Ανάλογα με τον τύπο του μαγιό που ψάχνεις, μπορείς να επιλέξεις: Bodytalk παιδικά ολόσωμα μαγιό, μπικίνι, αθλητικά και σλιπ μαγιό. Ανακάλυψε παιδικά μαγιό Bodytalk με μοντέρνα, ζωηρά και φρέσκα χρώματα και παιχνιδιάρικα μοτίβα. Φυσικά η άνεση που προσφέρουν τα Bodytalk μαγιό είναι μοναδική, διότι χάρη στη ποιότητά τους προσφέρουν ελευθερία κινήσεων.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.