Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

31 160

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

από 4
123 styles.

Παπούτσια Nike Air Max

Βρες Nike Air Max Παπούτσια σε Ανδρικά, Γυναικεία & Παιδικά μεγέθη και στιλ μέσα από την μεγάλη ποικιλία του Cosmossport.gr! Είτε ψάχνεις τα Nike Air Max 90, Air Max 97, Air Max Invigor ή άλλη έκδοση, τα Air Max είναι η κορυφαία σειρά που θα σε συντροφεύσει για τις αθλητικές και casual εμφανίσεις σου. Συνδύασέ τα με τα κατάλληλα outfit για κάθε στιγμή και φτιάξε τον ιδανικό athleisure συνδυασμό. 
Η ιδανική λύση για όλες τις ώρες της ημέρας. Με άνεση και στυλ, κατασκευασμένα με την πρωτοποριακή τεχνολογία Air Max, τα sneakers της Nike συνδυάζονται με όλες σου  τις εμφανίσεις. Επέλεξε τα δικά σου, μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή, του No 1 online store, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Γιατί να επιλέξω τα Nike Air Max;

Τα Nike Air Max αποτελούν κορυφαία αθλητικά παπούτσια σε παγκόσμιο επίπεδο. Η υψηλή τους ποιότητα ξεκινάει από το παρελθόν και απογειώνεται στο σήμερα με τα νέα μοντέλα, τους μοντέρνους σχεδιασμούς, την άνεση και τις νέες τεχνολογίες. Είτε γυναικεία είτε αντρικά είτε παιδικά θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Ανεξαρτήτου εποχής μπορείς να φορέσεις ένα Nike Air Max. Θα τα βρεις σε πολλά χρώματα όπως άσπρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπλε, πορτοκαλί, ροζ, πολύχρωμο. Ο σχεδιασμός τους διαφέρει, θα βρεις Air Max υφασμάτινα, με mesh ύφασμα, δερμάτινα με συνθετικό δέρμα. Φυσικά υπάρχει ποικιλλία και στην Air Max σόλα καθώς κάθε μοντέλο διαθέτει την δική του.

Τι Εφαρμογή έχουν τα Nike Air Max Παπούτσια;

Η εφαρμογή των Nike Air Max Παπουτσιών διαφέρει ανάλογα το μοντέλο, συνήθως έχουν σταθερή εφαρμογή που δίνουν στήριξη στο πόδι και δένουν με κορδόνια. Παλαιότερα στα Nike Air Max κυριαρχούσε η στενή εφαρμογή πλέον όμως μπορείς να βρείς και με κανονική εφαρμογή που αντιστοιχεί στο νούμερο που επιλέγεις και στα κανονικά σου παπούτσια. Σίγουρα θα νιώσεις την διαφορά και την μοναδική τους άνεση.

Διάλεξε Top Nike Air Max στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε Nike Air Max σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και σε μοναδικούς σχεδιασμούς, μοναδικές τεχνολογίες και χρώματα. Βρες τα τώρα στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.