Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

11 150

Ποσοστό Έκπτωσης

0 % 60 %

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Fleece Ρούχα

από 4
118 styles.
από 4

Fleece Ρούχα

Βρες Fleece Ρούχα για όλους. Το fleece (φλις) είναι το ιδανικό ύφασμα για το χειμώνα, καθώς συνδυάζει την μεγάλη ζεστασιά με την ανάλαφρη αίσθηση. Με αυτό τον τρόπο παρέχει υψηλή προστασία από το κρύο, ακόμα και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες και στα πιο ψυχρά κλίματα, χωρίς να προσθέτει extra βάρος στο σώμα και να δυσκολεύει τις κινήσεις. Τα φούτερ fleece (φλις) είναι η τέλεια επιλογή γι' αυτούς που δεν αγαπούν τον χειμώνα και κρυώνουν εύκολα, καθώς διασφαλίζουν την απόλυτη ζεστασιά όλη μέρα. Παράλληλα, οι ζακέτες fleece (φλις) είναι καταπληκτική επιλογή ακόμα και για τους πιο "θερμόαιμους", καθώς μπορούν να τις αφαιρούν όταν μπαίνουν σε εσωτερικό χώρο ή απλά όταν ζεσταίνονται και να προσαρμόζουν την εφαρμογή τους -άρα και το πόσο ολοκληρωμένη ζεστασιά έχουν- με το φερμουάρ.

Ανακάλυψε Fleece Ρούχα σε ποικιλία από Top Brands σχέδια, χρώματα και μεγέθη στο Cosmossport.gr, το Νο1 online store!

Διάλεξε το Στιλ που Προτιμάς!

Fleece Μπλούζες Fleece Ζακέτες Γυναικεία Fleece Ρούχα Ανδρικά Fleece Ρούχα

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.