Παιδικά Παπούτσια για Αγόρια και Κορίτσια σε Μοναδικές Προσφορές

Οι αθλητές του μέλλοντος επιλέγουν το πιο άνετο παπούτσι για κάθε δραστηριότητα μέσα από πληθώρα σχέδια, χρώματα και τελευταίες τεχνολογίες. «Κυνηγάνε» το μέλλον τους φορώντας running παπούτσια από Top Brands με άριστο σχεδιασμό για ένα άνετο πάτημα. Ποδοσφαιρικά και μπασκετικά σε Απίστευτες τιμές, με τελευταίες τεχνολογίες για άριστη απόδοση και άψογη επαφή με την μπάλα. Το τένις προϋποθέτει ένα ανάλαφρο αλλά σίγουρο πάτημα, γι’ αυτό, η ανανεωμένη collection με παιδικά παπούτσια τένις διαθέτει νέες τεχνολογίες σε μοναδικά styles.

Τα εξειδικευμένα παπούτσια για χορό και μπαλέτο, θα βοηθήσουν τις Νέες μπαλαρίνες να αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις ικανότητες τους. «Κλέβουν» την παράσταση, φορώντας τα αγαπημένα τους χρώματα και σχέδια. Από την άλλη, η καλοκαιρινή collection με ανοιξιάτικα prints και designs δημιουργεί τη No1 τάση με τις παιδικές εσπαντρίγιες. Ο καμβάς στο άνω μέρος και η ανθεκτική τους σόλα προσθέτουν extra στυλ σε κάθε fashion icon.

Τι Παιδικά Παπούτσια θα βρω στο Cosmossport.gr;

Στο Cosmossport.gr, θα βρεις παιδικά παπούτσια για μικρά και μεγάλα παιδιά, αλλά και για έφηβους. Πιο συγκεκριμένα θα βρεις παιδικά αθλητικά παπούτσια για την γυμναστική στο σχολείο, αλλά και ποδοσφαιρικά, μπασκετικά, τρεξίματος και προπόνησης παπούτσια παιδικά. Ωστόσο θα βρεις παιδικά slides, σανδάλια, σαγιονάρες, εσπαντρίγιες και sneakers που είναι ιδανικά για πιο θερμές θερμοκρασίες. Επίσης θα βρεις παιδικά μποτάκια και γαλότσες, που είναι ιδανικά για τις βροχερές ημέρες. Ανακάλυψε παιδικά και βρεφικά παπούτσια για κάθε ανάγκη, σήμερα κιόλας.

Θα βρω Παιδικά Παπούτσια για Κορίτσια;

Βρες κοριτσίστικα παπούτσια σε παιχνιδιάρικα σχέδια και ωραία χρώματα. Τα παιδικά παπούτσια για κορίτσια που θα βρεις στο store μας μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε στυλ, από το casual, sporty μέχρι και το urban style. Ανακάλυψε παιδικά παπούτσια για κορίτσια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για κάθε γούστο. Τέλος βρες παπούτσια για κορίτσια slip on, με κορδόνια ή με velcro κλείσιμο για εξατομικευμένη εφαρμογή και άνεση.

Τι Παιδικά Παπούτσια για Αγόρια να επιλέξω;

Ανακάλυψε παιδικά παπούτσια για αγόρια μικρά και μεγάλα μέσα από το Cosmossport.gr. Τα αγορίστικα παπούτσια που θα βρεις στο store μας είναι κατάλληλα για το καθημερινό, sporty και urban style τους. Θα βρεις παιδικά παπούτσια για αγόρια που δένουν με κορδόνια για εξατομικευμένη εφαρμογή, με σκρατς αλλά και slip on. Μια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα σε παιδικά παπούτσια για αγόρια περιμένει να ολοκληρώσει κάθε παιδικό στυλ, μέσα από το online store μας.

Τι στυλ σε Κοριτσίστικα Παπούτσια θα βρω;

Ανακάλυψε κοριτσίστικα παπούτσια για κάθε στυλ. Για το σχολείο μπορείς να βρεις παπούτσια αθλητικά και sneakers κοριτσίστικα, ενώ για το sporty κοριτσίστικα παπούτσια ανάλογα το άθλημα, όπως παιδικά παπούτσια βόλεϊ, χορού και άλλα. Για τις εξορμήσεις στην παραλία μπορείς να βρεις για την μικρή σου κοριτσίστικες σαγιονάρες ή κοριτσίστικα slides, ενώ για την πόλη, μπορείς να βρεις κοριτσίστικα πέδιλα και σανδάλια. Για τις χειμερινές εξορμήσεις θα βρεις κοριτσίστικες γαλότσες και μπότες που προστατεύον τα πόδια της μικρής σου από την βροχή.

Τι αθλητικά Παπούτσια για Αγόρια να επιλέξω;

Διάλεξε αθλητικά αγορίστικα παπούτσια για τον μικρό σου που θα του προσφέρουν την άνεση που χρειάζεται σε κάθε αθλητική του δραστηριότητα. Τα αθλητικά παπούτσια για αγόρια μπορούν να συνοδεύσουν τους μικρούς μας φίλους στις αθλητικές, εξωσχολικές τους δραστηριότητες, τις ώρες της γυμναστικής στο σχολείο αλλά και στις εξορμήσεις τους. Θα βρεις αθλητικά παπούτσια για αγόρια με mesh στο άνω μέρος για διαπνοή, δέρμα και άλλα υλικά. Τέλος θα βρεις αθλητικά παιδικά παπούτσια που διαθέτουν τεχνολογίες διευκολύνοντας τα παιδικά πόδια ακόμα και στις έντονες προπονήσεις τους.

Τι Παιδικά Παπούτσια να επιλέξω για το Σχολείο;

Το σχολείο έχει ξεκινήσει και τα παιδιά περνάνε σημαντικό χρόνο καθημερινά εκεί. Η ανάγκη για άνεση και ευελιξία χρήζει. Στο Cosmos Sport θα βρεις παιδικά παπούτσια και sneakers για το σχολείο. Πιο συγκεκριμένα για τις μέρες που έχουν γυμναστική, μπορείς να επιλέξεις παιδικά αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο και γυμναστική. Για μια καθημερινή μέρα στο σχολείο θα βρεις αθλητικά παιδικά πάνινα παπούτσια ή μποτάκια που θα ολοκληρώσουν το στυλ τους χωρίς να χάνουν την ευελιξία τους. Για μια πιο επίσημη σχολική εμφάνιση, όπως σε μια σχολική εορτή, θα βρεις παιδικά δερμάτινα παπούτσια και sneakers σε low cut σχεδιασμό που θα τονίσουν με γνώμονα την άνεση, το στυλ τους.

Πως θα επιλέξω το σωστό μέγεθος παιδικού παπουτσιού;

Το να φοράνε οι μικροί μας φίλοι το σωστό νούμερο στα παπούτσια τους είναι το άλφα και το ωμέγα. Με το σωστό νούμερο αποφεύγονται οι πιθανοί τραυματισμοί και τα καταπονημένα πόδια καθώς και το πρήξιμο. Κάθε παιδικό παπούτσι στο store μας διαθέτει οδηγό μεγεθών. Αφού κάνεις τις αντίστοιχες μετρήσεις στα παιδικά πόδια θα βρεις το σωστό νούμερο βάση των μετρήσεων. Σε κάθε περίπτωση φυσικά, μπορείς να επισκεφτείς το κοντινότερο σου κατάστημα Cosmos Sport για να γίνει η δοκιμή και από κοντά. Για ακρίβεια στο νούμερο η καταλληλότερη ώρα είναι η απογευματινή ώρα με τις κάλτσες που φοράει συνήθως. Το παπούτσι στο μπροστινό μέρος πρέπει να έχει το απαραίτητο κενό για να μην χτυπάνε τα δάχτυλα μπροστά στο παπούτσι. Εάν πραγματοποιήσεις όμως την αγορά σου online και το νούμερο δεν εξυπηρετεί φυσικά έχεις το δικαίωμα της Δωρεάν επιστροφής και αλλαγής.

Ποιά είναι τα καλύτερα παιδικά παπούτσια για τον χειμώνα;

Για τις κρύες μέρες του χειμώνα, εκεί που η θερμοκρασία πέφτει και η ανάγκη για ζεστασιά αυξάνεται, μπορείς να επιλέξεις παιδικά χειμερινά παπούτσια σε μποτάκια, γαλότσες, μπότες και sneakers. Για τις χειμερινές εξορμήσεις θα βρεις ζεστά μποτάκια που αγκαλιάζουν τα παιδικά πόδια, προσφέροντας ζεστή αίσθηση, ενώ για τις βόλτες και τις δραστηριότητές του μπορείς να βρεις παιδικά sneakers με σουεντ στο άνω μέρος ή με premium δέρμα.

Ποιά είναι τα καλύτερα παιδικά παπούτσια για το καλοκαίρι;

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάλαφρα καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια. Στο Cosmossport.gr, το No1 online store θα βρεις παιδικά σανδάλια, σαγιονάρες, slides και πέδιλα που θα συνοδεύσουν τα μικρά ποδαράκια από την παραλία μέχρι και την πόλη. Για τις καλοκαιρινές δραστηριότητες ωστόσο μπορείς να βρεις παιδικά αθλητικά παπούτσια με διατρήσεις που θα προσφέρουν μέγιστη διαπνοή και ξεκούραστη αίσθηση.
Για την παραλία ή μέσα στο σπίτι άνετες σαγιονάρες με αντιολισθητικό πάτο σε Top Brands. Οι fashion icons που «λάμπουν» σε κάθε lifestyle εμφάνιση, στα Cosmos Sport έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στη μεγαλύτερη συλλογή από Sneakers. Υπογεγραμμένα από μεγάλους θρύλους των γηπέδων, ιδιαίτερα και ξεχωριστά designs καθώς και μποτάκια για Νέες εξορμήσεις.

Ποιά Top Brands σε παιδικά παπούτσια θα βρω στο Cosmos Sport;

Ανακάλυψε κορυφαίες συλλογές σε αθλητικά και lifestyle παιδικά παπούτσια από Επώνυμα Brands όπως Nike, adidas, Converse, Jordan, Vans, Champion, Puma, Reebok, Tommy Jeans, Levi's, Fila, Lotto, Ugg και πολλά άλλα σε αγορίστικα και κοριτσίστικα σχέδια. Επίλεξε το ιδανικό Παπούτσι για κάθε «Νέο» Αθλητή ή Fashion icon, από κλασικές και νέες συλλογές όλων των TOP Brands! Στο Νο1 online shop θα βρεις επώνυμα sneakers, μποτάκια, αθλητικά παπούτσια, γαλότσες, σανδάλια, σαγιονάρες και slides, κατασκευασμένα από premium υλικά όπως καμβά, δέρμα & συνθετικό δέρμα, και suede, σε Μοναδικές Τιμές με Χαμηλά Μεταφορικά και τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.