Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Τύπος Εσωρούχου

περισσότερα... λιγότερα

Είδος Εσωρούχου

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 62

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Ανδρικά Εσώρουχα & Πιτζάμες

από 5
168 styles.
από 5

Σετ και Σλιπάκια για Άνδρες σε πολλά μεγέθη και χρώματα σε Μοναδικές Προσφορές

Για να έχεις άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, πρέπει να ξεκινήσεις από τα βασικά... Δώσε βάση στα εσώρουχά σου! Ανακάλυψε ανδρικά εσώρουχα, σλιπ ανδρικά και ανδρικά μποξεράκια με στυλάτα prints και μαλακές υφές, στις Καλύτερες Τιμές & Προσφορές στο No1 online Store! Μην ξεχνάς ότι έχεις τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφών!

Τι τύπο ανδρικού εσώρουχο να επιλέξω;Σένα

Η επιλογή εσώρουχου μοιάζει εύκολη, όμως είναι πιο πολύπλοκη διαδικασία. Παλαιότερα το δίλλημα ήταν μποξεράκι ή σλιπάκι; Πλέον η επιλογή ανδρικών εσωρούχων έχει αλλάξει αφού έχουν προστεθεί και άλλα εσώρουχα στην ανδρική συλλογή. Πρώτος κανόνας είναι τα παλιά ανδρικά εσώρουχα ότι πρέπει να πετάγονται και να αντικαθίστανται με καινούργια για λόγους υγιεινής και άνεσης. Δεύτερος κανόνας είναι να βρεις τα εσώρουχα που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και είναι κατάλληλα για το σωματότυπό σου. Ας δούμε μερικά είδη ανδρικών εσωρούχων που μπορείς να επιλέξεις:

Κλασσικό σλιπ

Τα παραδοσιακά σλιπ σχηματίζουν το γράμμα Y μπροστά ,ενώ αποτελούν ένα all time κομμάτι, το οποίο φοράνε οι άνδρες πολλά χρόνια, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κατάλληλο για όλους. Ενώ μπορεί να προσφέρει την σωστή στήριξη και καλή εφαρμογή, είναι ιδανικό κυρίως για εκείνους που έχουν πιο μεγάλους μηρούς.

Φαρδιά boxer

Τα κλασικά ανδρικά boxer εσώρουχα προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και κάλυψη ενώ παράλληλα επιτρέπουν στην “περιοχή” να αναπνέει. Ωστόσο, επειδή είναι φαρδιά πολλές φορές μπορεί να μαζεύονται στην εφαρμογή όταν φοράς στενό παντελόνι.

Boxer trunk

Αυτά τα εσώρουχα αποτελούν ένα από τα μοντέρνα και σύγχρονα ανδρικά εσώρουχα. Είναι ιδανικά για να τα φορέσεις κάτω από στενά παντελόνια καθώς εφαρμόζουν τέλεια επάνω στους γοφούς κι έχουν κοντό μήκος. Είναι, επίσης, ιδανικά για εκείνους τους άνδρες που έχουν πολύ λεπτά πόδια.

Boxer brief

Τα ανδρικά boxer brief είναι μια ενδιάμεση επιλογή ανάμεσα στα φαρδιά boxer και στα boxer trunk. Εφαρμόζουν στη μέση και είναι λίγο πιο μακριά από τα boxer trunk. Είναι ένα από τα εσώρουχα που μπορεί να φορεθεί σχεδόν με όλα σου τα ρούχα, και είναι ιδανικά για εκείνους που έχουν λίγο πιο γεμάτα οπίσθια.

Ποιο είναι το κατάλληλο ύφασμα;

Η σωστή επιλογή υφάσματος στα εσώρουχά σου είναι πολύ σημαντική. Μπορείς να βρεις ανδρικά μποξεράκια, σλιπάκια, σορτς και σετ από βαμβακερό, πολυεστερικό μέχρι και συνθετικό ύφασμα. Ανάλογα τις περιστάσεις μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο ύφασμα. Για την προπόνησή σου στο γυμναστήριο μπορείς να επιλέξεις εσώρουχα που παρέχουν το κατάλληλο επίπεδο στήριξης και ένα ύφασμα που κρατάει μακριά την υγρασία. Κατάλληλο είναι το jersey ύφασμα, αφού είναι απαλό, ελαφρύ και ελαστικό, επομένως έχεις όλη την άνεση που χρειάζεσαι. Το μπόξερ και τα βαμβακερά εσώρουχα δεν ενδείκνυνται για την προπόνησή σου, συνεπώς χρειάζεσαι αθλητικά εσώρουχα. Για την καθημερινότητα σου μπορείς να επιλέξεις ένα βαμβακερό ανδρικό εσώρουχο που είναι ένα από τα κλασικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή εσωρούχων. Αποτελεί εκπληκτική επιλογή για τα εσώρουχα καθώς είναι απαλό, υποαλλεργικό και προσφέρει διαπνοή στην ευαίσθητη περιοχή. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου φρόντισε να αισθάνεσαι άνετα όταν θα τα φοράς.

Τι εφαρμογή να επιλέξω σε ανδρικό εσώρουχο;

Αν το εσώρουχο είναι πολύ μικρό, τότε θα πιέζεται το δέρμα γύρω από τη μέση σου και δεν θα σε κολακεύει και το ίδιο θα γίνεται και στους γλουτούς σου. Αν αγοράσεις εσώρουχο μεγαλύτερο από το νούμερό σου πολύ πιθανόν να μην σε κολακεύει καθώς θα θυμίζει μια εικόνα παλαιομοδίτικη και όχι μοντέρνα. Το εσώρουχο πρέπει να είναι άνετο αλλά όχι πολύ σφιχτό ώστε να αφήσει σημάδια. Ένα εσώρουχο πρέπει να εφαρμόζει άρτια πάνω για να αισθάνεσαι απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τα εσώρουχα αν τα φορέσεις σωστά μπορούν να αναδείξουν άψογα την σιλουέτα σου χωρίς να χάνεις στιγμή από την άνεσή σου. Όταν επιλέγεις ανδρικό μπόξερ πρέπει να σκεφτείς με τι συνδυασμό ρούχων θα το συνδυάσεις. Ένα ανδρικό μποξεράκι για παράδειγμα δεν ενδείκνυται για skinny jeans από άποψη πρώτα απ' όλα άνεσης αλλά και αισθητικής. Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος που σου ταιριάζει μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών από το site μας. Η επιλογή πρέπει να είναι προσεκτική καθώς τα εσώρουχα δεν γίνονται αποδεκτά σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής, για λόγους υγιεινής.

Κάθε πότε πρέπει να αντικαθιστώ το εσώρουχο;

Εκτός από τις περιπτώσεις, όπου έχει εμφανιστεί μια φθορά όπως τρύπα ή ένα σκίσιμο, το πότε πρέπει να αντικαθιστάς τα εσώρουχα παραμένει λίγο πολύπλοκο ζήτημα. Στα μαύρα εσώρουχα, η αλλαγή αυτή πρέπει να γίνεται σχετικά συχνά, γιατί το χρώμα ξεθωριάζει σχετικά γρήγορα, όμως στα γκρι και τα άσπρα, το ξέφτισμα στο χρώμα φαίνεται ελάχιστα. Σαν γενική οδηγία καλό είναι να θυμάσαι ότι το εσώρουχο πρέπει να παρέχει σωστή στήριξη. Όταν χάσει τη φόρμα του, ξεχειλώσει και τα λάστιχα είναι πλέον χαλαρά, μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις καινούριο.

Τι να προσέξω όταν αγοράζω ανδρικά εσώρουχα;

• Για την ιδανική επιλογή εσωρούχου εξαρτάται από το πόσο άνετος νιώθεις. Αν αυτό που φοράς δεν το αισθάνεσαι άνετα πάνω σου θα νιώθεις άβολα, περιορίζοντας τις κινήσεις σου.

• Απόφυγε να αγοράσεις εσώρουχο που έχει σχέδιο κάποιο έντονο σχέδιο αν δεν αντιπροσωπεύει το στυλ σου στο έπακρο.

• Αν πρόκειται να φορέσεις στενό παντελόνι, θα θέλεις κάτι το οποίο να μην ξεχωρίζει αλλά και να μην σε στενεύει. Η καλύτερη επιλογή σε αυτή την περίπτωση είναι ένα boxer trunk ή ένα boxer brief.

• Αγόραζε λίγα εσώρουχα και συχνά. Δε θα θέλεις να σου χαλάνε όλα τα εσώρουχα την ίδια στιγμή.

• Επίλεξε το σωστό μέγεθος για να είσαι άνετος σε ο,τι κι αν κάνεις.

• Αν δε θέλεις να αγοράζεις συχνά εσώρουχα, προτίμησε τις λευκές επιλογές μιας και τα πολύχρωμα εσώρουχα ξεθωριάζουν γρήγορα.

• Τα εσώρουχα, όπως και τα ρούχα σου, θα πρέπει να αντιπροσωπεύουν το προσωπικό σου στυλ.

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Χρώμα για Ανδρικά Εσώρουχα;

Το χρώμα είναι καθαρά δική σου επιλογή, ανάλογα με το τι σε εκφράζει και σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. Τα λευκά εσώρουχα είναι παραδοσιακά και κλασσικά και πιο ανθεκτικά στο χρόνο. Τα μαύρα εσώρουχα είναι μια all time classic κομψή επιλογή και η αυτή που προτιμάται πιο συχνά από τους άντρες. Τα έντονα χρώματα δίνουν μια πιο ζωηρή διάθεση στο στυλ σου όμως να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να φορέσεις ένα έντονο χρώμα σε εσώρουχα με ανοιχτά χρώματα ρούχων όπως το λευκό γιατί θα φαίνεται. Το γκρι είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με τους περισσότερους συνδυασμούς ρούχων. Τα prints στα εσώρουχα θα δώσουν μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα εικόνα στο στυλ σου, συνήθως ταιριάζουν στις μικρότερες ηλικίες χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαγορευτικά και για τις μεγαλύτερες ηλικίες. Η σωστή επιλογή χρώματος συνεπώς είναι στο χέρι σου. Στο Cosmossport.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων όπως άσπρο, μαύρο, γκρι, κίτρινο, κόκκινο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, πράσινο, ροζ, πολύχρωμα με prints και πολλά άλλα.

Τι brands σε Ανδρικά Εσώρουχα έχει το Cosmossport.gr;

Βρες ανδρικά μπόξερ, σλιπ, brief, trunk και άλλα εσώρουχα μόνα τους είτε σε 2pack, 3pack, 4pack, 6pack, 7pack και άλλα, μέσα από τα Κορυφαία Brands όπως Nike, adidas Performance, Under Armour, Tommy Jeans, Puma, Levi's, Body Action, BODYTALK, Brotherhood, Calvin Klein, Ellesse, Gant, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Stance, Superdry και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.