Καταστήματα & Σημεία Παραλαβής

Καλώς ήρθες στο Cosmos Sport!

Το Cosmossport.gr αποτελεί το No1 online store σε επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες, γυναίκες & παιδιά! Το Cosmos Sport (ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ Α.Ε) από τον Νοέμβριο του 2021 ανήκει στην παγκόσμια οικογένεια JD Sports Fashion Plc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Sportswear & Outdoor στον κόσμο. Μέχρι στιγμής διαθέτει 65 Καταστήματα & 250+ Σημεία Παραλαβής, ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς.

Μέσα από το Cosmossport.gr, θα ανακαλύψεις πάνω από 90+ brands όπως adidas, Nike, Jordan, ενισχύσουν την casual, sportswear & lifestyle συλλογή σου. Στα φυσικά μας καταστήματα Cosmos Sport, θα βρεις υπηρεσίες όπως Click n Collect & Drive In ( στο outlet κατάστημά μας στο Ηράκλειο Κρήτης), χώρο στάθμευσης στα περισσότερα καταστήματά μας, καθώς και το μοναδικό σχήμα προνομίων της GoX, δωροεπιταγές για αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το χαμόγελο των ανθρώπων μας που περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν!

Μέχρι στιγμής το Cosmossport.gr έχει βραβευτεί επί 7 συναπτά έτη ως το "καλύτερο e-Shop αθλητικών ειδών", από τα e-volution awards, τον θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Με λίγα λόγια, το Cosmos Sport είναι μια εταιρεία που δεν σταματάει ποτέ να εξελίσσεται, σέβεται τον εργαζόμενο και τον πελάτη και δεν σταματάει ποτέ να σε εκπλήσσει!

Κοντινά
Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.