Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Special Sizes

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

7 150

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Κολάν

από 5
155 styles.

adidas Κολάν

Βρες ανδρικά, γυναικεία, παιδικά, για αγόρι και για κορίτσι adidas κολάν μέσα από τις κορυφαίες μάρκες αθλητικών ειδών, σε δεκάδες σχέδια και στυλ.
Είτε ψάχνεις adidas αθλητικά κολάν για γυμναστήριο, τρέξιμο ή casual εμφανίσεις στο Cosmossport.gr μπορείς να βρεις το ιδανικό για σένα. Βρες κολάν adidas Γυναικεία, Ανδρικά & Παιδικά σε Μοναδικές Προσφορές, μόνο στο No 1 Online Store.

Αυτό που Ξεχωρίζει τα adidas Κολάν

Πρόσθεσε στην athleisure εμφάνισή σου adidas κολάν σε μοναδικές προσφορές μέσα από την συλλογή του Cosmossport. Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η εξαιρετική άνεση που σου προσφέρουν ώστε να τα φοράς τόσο στην προπόνησή σου, όσο και στην χαλαρή βόλτα σου. Ανακάλυψε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά adidas κολάν με ελαστική μέση, με στενή ή κανονική εφαρμογή. Ακόμα μπορείς να βρεις κολάν της adidas με ύφασμα AEROREADY που απομακρύνουν την υγρασία από το δέρμα, προσφέροντας στεγνή αίσθηση. Επίσης θα βρεις κολάν adidas με ανάλαφρο, διαπνέον ύφασμα, με νάιλον διπλής πλέξης, καθώς και με εφαρμογή συμπίεσης για πιο άνετη άσκηση. Θα βρεις ακόμα και adidas biker shorts κολάν, με υψηλής ποιότητας υφάσματα και με ανακυκλωμένα υφάσματα όπως interlock ελαστάνης, ύφασμα από οργανικό βαμβάκι και πολλά άλλα.

Επίλεξε το Ιδανικό Κολάν της adidas για Σένα

Βρες κι εσύ το ιδανικό κολάν που ταιριάζει στο στυλ σου, μέσα από την μεγάλη γκάμα του Cosmossport.gr. Ξεχωριστά κομμάτια που το καθένα έχει το δικό του στυλ. Η εμφάνισή σου θα αποθεωθεί με την επιλογή αθλητικών κολάν adidas. Για μια βόλτα με το ποδήλατο επίλεξε adidas biker σορτς και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου tank top. Για μια χαλαρή βόλτα επίλεξε ένα κολάν με prints που θα τονίσει το στυλ σου, ενώ για μια έντονη προπόνηση επίλεξε adidas κολάν με τεχνολογίες που θα σου προσφέρουν μοναδική άνεση. Για την δουλειά, το σχολείο, τις δραστηριότητες και το training σου, επίλεξε adidas κολάν για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μέσα από το Κορυφαίο Store!

Βρες adidas Κολάν & Biker Σορτς Μέσα από το Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε και εσύ την μεγάλη γκάμα σε κολάν adidas για άνδρες, γυναίκες, παιδιά, για αγόρια & για κορίτσια σε μοναδικά χρώματα όπως animal print, floral, άσπρο, γκρι, κόκκινο, μαύρο, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πορτοκαλί, ροζ και πολλά άλλα, μόνο στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.