Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

5 150

Προσφορές

περισσότερα... λιγότερα

Άθλημα

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Special Sizes

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Βιώσιμα Styles

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Nike Μπλούζες

1751 styles.

Nike Μπλούζες

Βρες Nike Μπλούζες σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά μεγέθη και στυλ.

Θέλεις άνεση και στυλ και το καλοκαίρι; Ανακάλυψε στο No1 online store και στα φυσικά καταστήματά μας, σε Μοναδικές Τιμές & Προσφορές και με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής, τα πιο μοντέρνα μπλουζάκια της Nike και δώσε extra πόντους στα Sporty Outfits σου!

Τι Ξεχωρίζει τις Nike Μπλούζες;

Αυτό που διαφοροποιεί τις μπλούζες Nike είναι ότι εκτός από ένα sporty & casual στυλ, σου προσφέρουν μοναδική άνεση, χάρη στις τεχνολογίες που διαθέτουν. Μερικές τεχνολογίες όπως η τεχνολογία Dri-FIT που απομακρύνει την υγρασία από το δέρμα σου για στεγνή αίσθηση και η τεχνολογία Nike Therma Sphere συμβάλλει στην διατήρηση της υψηλής θερμοκρασίας του σώματος. Στην συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις Nike μακρυμάνικες μπλούζες, κοντομάνικες, αμάνικες, polo και loungewear μπλούζες. Οι καλοκαιρινές μπλούζες Nike είναι κατασκευασμένες από διαπνέον ύφασμα για απαλή και ανάλαφρη αίσθηση, δίνοντας σου το κίνητρο να μην σταματάς τις δραστηριότητές σου. Οι χειμερινές Nike μπλούζες από την άλλη είναι κατασκευασμένες με απαλό ύφασμα αλλά ταυτόχρονα ζεστό για να κρατάνε την θερμοκρασία του σώματός σου σε φυσιολογικά επίπεδα. Η σύνθεση των υφασμάτων τους είναι από βαμβάκι, πολυεστέρα, σπάντεξ, συνθετικά ή από βιώσιμα υλικά και άλλα υλικά. Τέλος αυτό που ξεχωρίζει τις Nike μπλούζες είναι το Nike design που ξεχωρίζει από κάθε άλλη μπλούζα και ολοκληρώνει το outfit σου.

Τι Στυλ Nike Μπλούζα να Επιλέξω;

Οι Nike μπλούζες καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα σε στυλ. Για την καθημερινότητά σου μπορείς να επιλέξεις μια casual μπλούζα Nike σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες από την άλλη, μπορείς να βρεις μπλούζες Nike για την running προπόνησή σου, για το γυμναστήριο, για το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο, ακόμα και για το tennis τις οποίες μπορείς να τις συνδυάσεις με την αγαπημένη σου βερμούδα, σορτς ή κολάν. Οι αθλητικές Nike μπλούζες είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να σου δώσουν ώθηση για την προπόνησή σου χάρη στην απαλή σύνθεσή τους που σου προσφέρει διαπνοή και στεγνή αίσθηση. Για μια urban εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα Nike πόλο μπλουζάκι ή μια μπλούζα Nike με μακρύ μανίκι συνδυάζοντάς την με το αγαπημένο σου τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι.

Η Εφαρμογή στις Nike Μπλούζες

Η εφαρμογή που διαθέτουν οι μπλούζες της Nike διαφέρει ανάλογα με την επιλογή που θα κάνεις σε στενή, κανονική και φαρδιά εφαρμογή. Για την καθημερινότητά σου ιδανική είναι η κανονική εφαρμογή για άνετη αίσθηση. Για τις αθλητικές σου δραστηριότητες ιδανική είναι η στενή εφαρμογή που σου προσφέρει σταθερή αίσθηση αγκαλιάζοντας το σώμα σου χωρίς να σε στενεύει. Για τις μέρες που θέλεις extra άνεση ιδανική είναι η φαρδιά εφαρμογή και μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Εάν δεν είσαι σίγουρος/η για την εφαρμογή και το μέγεθος, μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών κάνοντας τις αντίστοιχες μετρήσεις. Όποιο κι αν είναι το στυλ που σε βολεύει, στο Cosmossport.gr θα βρεις την εφαρμογή που είναι ιδανική για σένα.

Επίλεξε Nike Μπλούζες στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε και εσύ την μεγάλη γκάμα σε Nike μπλούζες για κάθε στυλ και ανάγκη, για χειμώνα ή καλοκαίρι. Βρες Nike μπλούζες πολο, κοντομάνικες, με μακρύ μανίκι, αμάνικες, φανέλες ομάδων και loungewear σε πολλά χρώματα όπως animal print, άσπρο, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πορτοκαλί, πολύχρωμο, πράσινο, χακί, ροζ και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Βρες TOP Nike Μπλούζες

Nike Polo Μπλούζες Nike T-Shirts Nike Φούτερ Nike Μπλούζες με Κουκούλα

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.