Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

16 144

Brand

περισσότερα... λιγότερα

Collections

περισσότερα... λιγότερα

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Παιδικά Μποτάκια

από 4
131 styles.
από 4

Παιδικά Μποτάκια

Ανακάλυψε την πολυτέλεια στα παιδικά μποτάκια, από τη συλλογή του Cosmossport.gr! Η συλλογή καλύπτει από το casual στυλ ακόμα και το πιο athleisure στυλ. Βρες παιδικές μπότες και μποτάκια για το παιδί σου μέσα από το No 1 ηλεκτρονικό κατάστημα σε Μοναδικές Τιμές & Απίστευτες Προσφορές και με τη δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Επίλεξε τα Ιδανικά Παιδικά Μποτάκια

Τώρα μπορείς να χαρίσεις μοναδική άνεση και στυλ στους μικρούς μας φίλους με μποτάκια για παιδιά. Τα χρώματα τους είναι μοναδικά και οι γραμμές τους διαφέρουν, αλλά υπόσχονται άνεση στους μικρούς μας φίλους που δεν θα θέλουν να τα αποχωρίζονται ποτέ. Φορώντας τα παιδικά μποτάκια οι μικροί μας φίλοι παραμένουν προστατευμένοι από τις καιρικές συνθήκες, προσφέροντάς τους σιγουριά όπου κι αν βρίσκονται χάρη στην ανθεκτικότητά τους. Για τις μέρες που είναι βροχερές καλή επιλογή είναι να επιλέξεις μπότες παιδικές  με αντιολισθητική και ανθεκτική σόλα. Για την καθημερινότητά τους μπορείς να επιλέξεις παιδικά μποτάκια με σόλα που διαθέτει αντικραδασμική προστασία και πρόσφυση.

Επίλεξε το Στυλ σε Μποτάκια για Παιδιά που τους Ταιριάζει

Στο Cosmossport.gr θα βρεις μοναδικά μποτάκια για παιδιά και βρέφη, για αγόρι ή για κορίτσι, που θα τους χαρίσουν μοναδική άνεση. Για το σχολείο μπορείς να επιλέξεις παιδικά μποτάκια πάνινα τα οποία είναι ανάλαφρα για τα πόδια τους προσφέροντας μοναδική άνεση, ενώ για τις χειμερινές εξορμήσεις σας μπορείς να επιλέξεις αδιάβροχα παιδικά μποτάκια για να έχουν τα πόδια τους προστατευμένα. Για τις επίσημες εμφανίσεις τους μπορείς να επιλέξεις παιδικά μποτάκια δερμάτινα ή σουέτ τα οποία θα χαρίσουν μοναδικό στυλ και κομψότητα. Για τις αθλητικές δραστηριότητες μπορείς να επιλέξεις αθλητικά παιδικά μποτάκια με τεχνολογίες που θα προσφέρουν μοναδική άνεση στα παιδιά χωρίς να χάνουν στιγμή από τις επιδόσεις τους. Για το μικρό σου που κάνει τα πρώτα του βηματάκια μπορείς να επιλέξεις βρεφικά μποτάκια που κλείνουν με σκριτς σκρατς ( velcro κλείσιμο) ή με φερμουάρ για εύκολη εφαρμογή. Θα βρεις ακόμα και μποτάκια αγκαλιάς για τα μικρά που προετοιμάζονται για τα πρώτα τους βήματα. Για τα μεγαλύτερα παιδιά μπορείς να βρεις παιδικά μποτάκια που δένουν με κορδόνια ή παιδικά μποτάκια που εφαρμόζουν σαν κάλτσα. Όποιο στυλ κι αν επιλέξεις σε μποτάκι παιδικό στο Cosmossport θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επίλεξε την Ιδανική Εφαρμογή & το Μέγεθος σε Παιδικά Μποτάκια

Η εφαρμογή στα παιδικά μποτάκια διαφέρει σε κανονική, στενή και φαρδιά εφαρμογή. Η επιλογή της εφαρμογής εξαρτάται από το τι κάνει τους μικρούς μας φίλους να νιώθουν καλύτερα. Η κανονική εφαρμογή εξασφαλίζει ακρίβεια στο νούμερο και άνεση, η στενή σταθερότητα ενώ η φαρδιά ελευθερία στο πόδι. Η επιλογή μεγέθους είναι το άλφα και το ωμέγα για την άνεση των παιδιών. Για να επιλέξεις το κατάλληλο μέγεθος σε παιδικά μποτάκια, αρχικά το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσουν σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα απογευματινή ώρα φορώντας χοντρές κάλτσες. Ιδανικό είναι τα παιδικά μποτάκια να έχουν μισό δάχτυλο κενό στο μπροστινό μέρος της μπότας, για να μην πληγώσουν το πόδι τους. Οι παιδικές μπότες πρέπει να εφαρμόζουν σωστά δίχως να τα στενεύουν ή να γλιστράει η φτέρνα, για αποφυγή τραυματισμών. Πριν τους τα αγοράσεις φόρεσε τους τις παιδικές μπότες σε εσωτερικό χώρο και περπάτησε με αυτά για μερικά λεπτά, μέχρι να βεβαιωθείς ότι τους ταιριάζουν στο πόδι. Έλεγξε αν η σόλα του παπουτσιού που θέλεις σου παρέχει την υποστήριξη και την ελευθερία που χρειάζεται το πόδι τους. Για εσένα που θέλεις να πραγματοποιήσεις ηλεκτρονικά την αγορά σου, έλεγξε τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει το κάθε παιδικό μποτάκι, αφού κάθε εταιρεία έχει διαφορετική εφαρμογή και μεγεθολόγιο. Σε περίπτωση αστοχίας στο νούμερο, φυσικά μπορείς να κάνεις εντελώς δωρεάν την επιστροφή σου είτε ηλεκτρονικά, είτε σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα.

Βρες Top Παιδικά Μποτάκια στο Κορυφαίο Store!

Ανακάλυψε παιδικά μποτάκια για όλα τα στυλ σε παιδικά για αγόρι, για κορίτσι και βρεφικά μεγέθη, σε mid cut, low cut ή high cut σχεδιασμό, με στενή, κανονική ή φαρδιά εφαρμογή και σε μοναδικά χρώματα όπως άσπρο, ασημί, γκρι, καφέ, κίτρινο, κόκκινο, μαύρο, μπεζ, μπλε, μωβ, πολύχρωμο, πράσινο, ροζ, χακί και πολλά άλλα μόνο στο No1 online store, Cosmossport.gr, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.