Είδος

περισσότερα... λιγότερα

Φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Μέγεθος

περισσότερα... λιγότερα

Παιδικό φύλο

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

21 450

Εφαρμογή

περισσότερα... λιγότερα

Σύνθεση / Υλικό

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

adidas Terrex

526 styles.

adidas Terrex

H adidas γι' άλλη μια φορά καινοτομεί με την επαναστατική τεχνολογία boost! Κάθε επαγγελματίας hiker θα λατρέψει τα παπούτσια Terrex Boost, με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, καθώς είναι πολύ ελαφριά και προσφέρουν μαλακό πάτημα! Κάνε τα δικά σου σε Απίστευτες Τιμές & Προσφορές, μόνο στο No 1 online store!

Τι Ξεχωρίζει τα Παπούτσια adidas Terrex?

Τα adidas Terrex είναι ανθεκτικά παπούτσια trekking, ανάλαφρα, αδιάβροχα, για να δαμάζεις τις δυνάμεις της φύσης. Μένει μόνο να αποφασίσεις ποια θα είναι η επόμενή σου περιπέτεια. Σου χαρίζουν μοναδική άνεση είναι με το mesh στο άνω μέρος από το adidas Primeknit που αγκαλιάζει και στηρίζει το πόδι σε κάθε βήμα. Το κράτημα και η ασφάλεια είναι επίσης σίγουρη χάρη στην εξωτερική σόλα από καουτσούκ Continental™ που κρατάει το πόδι σταθερό και δεν γλιστράει σε όποια διαδρομή κι αν βρίσκεσαι. Η ενδιάμεση σόλα EVA προσφέρει μέγιστη αντικραδασμική προστασία, ενώ η εξωτερική σόλα Traxion με προεξοχές παρέχει μέγιστη πρόσφυση προς όλες τις κατευθύνσεις. Είναι ένα παπούτσι σύμμαχος στα πιο δύσβατα και απαιτητικά μονοπάτια σου. Πέρα από γυναικεία και ανδρικά adidas Terrex παπούτσια, θα βρεις και βρεφικά adidas Terrex μποτάκια με αδιάβροχη επένδυση GORE-TEX που προσφέρει διαπνοή, Air mesh γλώσσα με επένδυση και εργαλείο μέτρησης μήκους Adifit που εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή. Το δέσιμο τους με τα κορδόνια και ο σχεδιασμός τους προσφέρει άψογη υποστήριξη, προσφέροντάς σου αίσθηση ασφάλειας. Τα adidas Terrex είναι από τα κορυφαία παπούτσια πεζοπορίας και όταν τα φοράς νιώθεις να προσφέρουν στα πόδια σου την σταθερότητα που χρειάζονται.

Επίλεξε Παπούτσια adidas Terrex 

Μέσα από την συλλογή του Cosmossport.gr θα βρεις γυναικεία, ανδρικά και βρεφικά (για αγόρι και κορίτσι) παπούτσια και μποτάκια adidas Terrex για κάθε στυλ. Για το μικρό σου μπορείς να διαλέξεις τα μποτάκια adidas Performance Terrex Mid GTX που θα το συνοδεύσουν με ασφάλεια στις εξορμήσεις σας. Για εσένα που θέλεις ένα εμβληματικό design μπορείς να επιλέξεις τα παπούτσια adidas Performance Terrex Soulstride Trail ή τα adidas Performance Terrex Hikster τα οποία είναι κατάλληλα για το trail σου αλλά και για το running σου. Για ένα μοντέρνο look με έντονα χρώματα μπορείς να επιλέξεις τα adidas Performance Terrex Two Primeblue, ενώ για ένα μινιμαλ design μπορείς να επιλέξεις τα παπούτσια adidas Terrex Hikster. Τα παπούτσια adidas Terrex μπορούν να σε συνοδεύσουν όχι μόνο στην πεζοπορία σου, αλλά και στο trail σου και στο τρέξιμό σου, διαλέγοντας τα κατάλληλα.

Η Εφαρμογή Των Παπουτσιών adidas Terrex 

Η εφαρμογή των παπουτσιών adidas Terrex συνήθως είναι κανονική και διαφέρει ανάλογα το μοντέλο που θα επιλέξεις. Για μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείς να συμβουλευτείς τον οδηγό μεγεθών που διαθέτει κάθε adidas Terrex παπούτσι και να κάνεις τις μετρήσεις και μετέπειτα την αντιστοιχία που χρειάζεται. Σε περίπτωση που δεν πετύχεις το μέγεθος που θέλεις μπορείς να πραγματοποιήσεις την επιστροφή σου εντελώς δωρεάν. Για εσένα που θέλεις να δοκιμάσεις τα adidas Performance Terrex παπούτσια σε κάποιο φυσικό μας κατάστημα, καλό θα ήταν να φοράς της κάλτσες που φοράς στην πεζοπορία ή στο trail σου ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια στο μέγεθος.

Ανακάλυψε Παπούτσια adidas Terrex στο Κορυφαίο Store!

Βρες τώρα μέσα από την μεγάλη συλλογή μας παπούτσια και μποτάκια adidas Terrex για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων όπως μαύρο, γκρι, πράσινο, μωβ, πολύχρωμο και πολλά άλλα, μόνο στο No 1 online store, Cosmossport.gr, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές και φυσικά με Δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.