Brand

περισσότερα... λιγότερα

Τιμή

12 242

Σχήμα Σκελετού

περισσότερα... λιγότερα

Χρώμα

περισσότερα... λιγότερα

Τα μέλη κερδίζουν περισσότερα!

Μάζεψε Go-X πόντους, ανέβα επίπεδο & κέρδισε!

Γυαλιά Ηλίου

360 styles.

Βρες Γυαλιά Ηλίου σε πολλά χρώματα και σχήματα!

Τα γυαλιά ηλίου είναι πολύ περισσότερα από ένα αξεσουάρ προστασίας από τον ήλιο. Εκτός από την προστασία των ματιών σου από την UV ακτινοβολία και την έντονη φωτεινότητα, μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου και να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στην εμφάνισή σου. Μέσα από τη συλλογή μας θα βρεις γυαλιά ηλίου ανδρικά, γυναικεία & παιδικά σε πολλά σχέδια και χρώματα. Βρες γυαλιά ηλίου από σχήματα κλασσικά, wayfarers, aviators, οβαλ και πολλά άλλα.
Είτε θέλεις να δώσεις μια elegant, είτε μια τολμηρή πινελιά στο στυλ σου με τα γυαλιά ηλίου, δεν εχεις παρά να μπεις στο Cosmossport.gr, το No1 online store, σε Μοναδικές Τιμές και Προσφορές και φυσικά με δυνατότητα Δωρεάν Επιστροφής.

Πως θα μάθω τι γυαλιά ηλίου μου πάνε;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανακαλύψεις ποια γυαλιά ηλίου σου πάνε είναι να δοκιμάσεις διάφορα σχέδια και στυλ. Ωστόσο μπορείς να ακολουθήσεις μερικά από τα tips μας που μπορούν να σε βοηθήσουν, να βρεις τα ιδανικά:
• Σχήμα προσώπου: Επίλεξε γυαλιά που ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σου. Για παράδειγμα, αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, μπορείς να επιλέξεις γυαλιά με σχήμα σκελετού παραλληλόγραμμο, γυλιά με σχήμα ορθογώνιο, γυαλιά butterflies ( με εξωτερικές καμπύλες γωνίες) και cateyes γυλιά (με έντονες εξωτερικές γωνίες). Αν το σχήμα προσώπου σου είναι οβάλ ιδανικά είναι τα γυαλιά με σκελετό Butterflies, Cateyes, Aviator και γυαλιά με σκελετό που το πλάτος είναι ίδιο με το πρόσωπό σου. Αν το πρόσωπό σου είναι σε σχήμα καρδιάς, κατάλληλα γυαλιά ηλίου είναι τα Cateyes, Aviators & Wayfarers. Τέλος αν το πρόσωπό σου είναι τριγωνικό, ιδανικά είναι τα γυαλιά με τετράγωνους φακούς, τα Aviators Frameless & Transparent Cateyes (Σκελετοί με έντονες εξωτερικες γωνίες σε διάφανους τόνους).
• Χρώμα δέρματος και μαλλιών: Επίλεξε χρώματα που ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματός σου και των μαλλιών σου. Για παράδειγμα, αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, τα φωτεινά και ανοιχτά χρώματα μπορεί να σου ταιριάζουν καλύτερα, ενώ αν έχεις σκούρο δέρμα, τα πιο έντονα χρώματα μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή.
• Στυλ ντυσίματος: Σκέψου το στυλ ντυσίματός σου και προσαρμόσε τα γυαλιά σου ανάλογα. Αν έχεις casual ή sporty στυλ, μπορείς να επιλέξεις αθλητικά ή oversized γυαλιά. Αν προτιμάς ένα πιο κομψό ή κλασικό στυλ, μπορείς να επιλέξεις μικρότερα και πιο διακριτικά σχέδια.

Πώς να καθαρίσω τα γυαλιά ηλίου μου;

Η καθαριότητα των γυαλιών ηλίου είναι σημαντική για να διατηρήσεις την καλή τους εμφάνιση και κατάσταση. Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, μπορείς να καθαρίσεις σωστά τα γυαλιά ηλίου σου:
• Χρησιμοποιήστε νερό και σαπούνι: Ξεκίνησε πλένοντας τα γυαλιά με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό. Αυτό θα βοηθήσει στην αφαίρεση της βρωμιάς και άλλων λιπαρών ουσιών.
• Χρησιμοποίησε ένα μαλακό πανί: Αφού τα πλύνεις, στέγνωσέ τα με ένα μαλακό πανί, σκουπίζοντάς το με απαλές κινήσεις. Απόφυγε τα χαρτομάντηλα ή τα πανιά που μπορεί να προκαλέσουν γρατζουνιές.
• Χρησιμοποιήστε ειδικό καθαριστικό γυαλιών: Εάν τα γυαλιά σου έχουν πολλή βρωμιά ή λάδια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό καθαριστικό γυαλιών που είναι σχεδιασμένο για να μην προκαλεί ζημιά στις επιφάνειες των φακών.
• Απόφυγε τον αλκοόλη ή τα απορρυπαντικά: Απόφυγε τη χρήση αλκοόλης ή άλλων απορρυπαντικών που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στις επιφάνειες των γυαλιών.
• Χρησιμοποίησε ειδικά πανάκια για γυαλιά: Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ειδικά πανάκια για γυαλιά που είναι σχεδιασμένα να αφαιρούν τις δαχτυλιές και τις σκόνες χωρίς να προκαλούν γρατζουνιές.
• Αποθήκευσε τα σωστά: Όταν δεν τα φοράς, αποθηκεύστε τα γυαλιά σου σε ένα κουτί ή θήκη γυαλιών για να αποφύγεις τυχόν γρατζουνιές ή ζημιές.
Ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες, θα έχεις τα γυαλιά σου πάντα φρέσκα και καθαρά σαν καινούργια και θα έχουν μεγαλύτερη αντοχή με στη διάρκεια ζωής τους.

Τι γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο πρόσωπό μου;

Επίλεξε τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου ακολουθώντας τις παρακάτω προτάσεις:
• Για πρόσωπα με στρογγυλό σχήμα: Επίλεξε γυαλιά με γωνίες και γραμμές που θα δώσουν ένα αίσθημα λεπτότητας και μήκους στο πρόσωπό σου. Τα τετράγωνα ή οβάλ πλαίσια θα είναι ιδανικά. Must σχήμα σε γυαλιά ηλίου: ορθογώνιοι, παραλληλόγραμμοι, Butterflies, Cateyes.
• Για πρόσωπα με οβάλ σχήμα: Το οβάλ σχήμα είναι πολύ ευνοϊκό και ταιριάζει με πολλά στυλ γυαλιών. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο σκελετός να εφαρμόζει στο πλάτος με το πρόσωπο σου. Must σχήμα σε γυαλιά ηλίου: Butterflies, Cateyes, Aviator
• Για πρόσωπα με τετράγωνο σχήμα: Επίλεξε γυαλιά ηλίου με απαλές γραμμές και στρογγυλεμένες γωνίες για να μαλακώσεις τις γωνίες του προσώπου σου. Ένα ζευγάρι μεσαίου μεγέθους, με στρογγυλεμένες άκρες και σκελετό που είναι μεγαλύτερος στο επάνω μέρος σε σχέση με το κάτω ή ένα με διακοσμητικά στοιχεία που τραβούν την προσοχή στο ψηλότερο σημείο τους είναι ιδανικά. Must σχήμα σε γυαλιά ηλίου: aviator, οβαλ, cat-eye, κλασσικές γραμμές.
• Για πρόσωπα με καρδιά σχήμα: Επίλεξε γυαλιά με ελαφρώς ορθογώνιες γραμμές στο κάτω μέρος και ελαφρώς πλατύτερο πάνω μέρος για να ισορροπήσετε τις αναλογίες του προσώπου σου. Must σχήμα σε γυαλιά ηλίου: Cateyes,Aviators, Wayfarers
• Για πρόσωπα με τριγωνικό σχήμα: Επίλεξε γυαλιά με απαλές γωνίες και στρογγυλεμένες γραμμές για να μαλακώσεις τις γωνίες του προσώπου σου και να δημιουργήσεις ισορροπία. Δοκίμασε διάφορα στυλ γυαλιών για να βρείς αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά. Must σχήμα σε γυαλιά ηλίου: γυαλιά ηλίου με τετράγωνους φακούς, aviators Frameless, Transparent Cateyes.

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.