Janod Παιδικά Ποδήλατα Ισορροπίας

Janod Ποδήλατα Ισορροπίας

Η εταιρεία Janod, εδώ και χρόνια κατασκευάζει παιδικά ποδήλατα για να μάθουν οι μικροί μας φίλοι ισορροπία. Μόλις ο ήλιος αρχίσει να βγαίνει, τα παιδιά έχουν μόνο μία σκέψη: να βγουν έξω και να απολαύσουν την ύπαιθρο και να παίξουν! Για να το απολαύσουν στο μέγιστο, όταν είναι μικροί και για να είσαι κι εσύ χαλαρός/ή, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ποδήλατο ισορροπίας, ενώ φυσικά φορούν κράνος! 

Ο σχεδιασμός τους είναι από premium υλικά σε vintage style και όλα τα ποδήλατα είναι κατασκευασμένα είτε από μέταλλο, είτε από ξύλο. 

Τα ποδήλατα ισορροπίας βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν την ισορροπία τους. Για υπαίθριο παιχνίδι, η Janod προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από ξύλινα παιχνίδια εξωτερικού χώρου, όπως μπόουλινγκ, κροκέ και για μικρά παιδιά που αγαπούν να μιμούνται ενήλικες στον κήπο, η Janod έχει αναπτύξει μια σειρά κηπουρικής για παιδιά με καρότσι, φτυάρι και άλλα δοχεία ποτίσματος.

Βρες όλα τα παιδικά ποδήλατα ισορροπίας Janod, σε Απίστευτες Τιμές & Μοναδικές Προσφορές στο No1 e-shop αθλητικών cosmossport.gr!

Αποστολές adidas
Επιστροφές adidas
Μετά την καταχώρηση του τεμαχίου, η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί.Η αποστολή από τα κεντρικά της adidas (Γερμανία) γίνεται συνήθως εντός 2 ημερών. Το τεμάχιο εξαιρείται από προωθητικές ενέργειες/κουπόνια/δωροκάρτες.
Όλες οι επιστροφές adidas είναι εντελώς Δωρεάν. Οι επιστροφές μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών. Οι παραγγελίες adidas συνοδεύονται από έντυπο επιστροφών με αναλυτικές οδηγίες.